ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima nedostatke kao osoba... A u poredjenju sa njim - ostali su svi cvecke. Posebno Federer, Rodik, Marej... Jasno je o cemu se ovde radi...

Ma da a mi smo idealni..Mislim da se takav još nije rodio. Borisu smeta to što pojedini, nikada ne pohvale Novaka, njegovu igru, dok se drugi dižu u nebesa..a realno svaki teniser je na svoj način dobar..

Kakav je Novak privatno, čula sam lepe komentare od ljudi koji ga poznaju 10 i više godina...Ima i drugačijih, ali ih ja ne uzimam za ozbiljno ne zato što je to Novak već smatram da svaki čovek se postavlja drugačije prema svakom čoveku..Ja prva..Uostalom ne vole ni nas svi..to je valjda normalno i ne daj bože da nas svi vole..

Nisam ovde bio 7 dana i nema sanse da pogeldam sta ste sve napisali,ali kako god,Nole se nije pojavio u drustvu cika Klintona..E tako se se to radi....Makar i da je pravi razlog bio bilo sta drugo!

I,jednostano moram da napomenem...Znam da ce te me mrzeti...Ali...

FEDERER JE CAR I OSVOJIO JE 15. MASTERS!!!! BRAVO MAJSTORE,IDEMO DALJE!!!!!

Ma, ljudi.. kapirajte i sami ,
Vilander je to izjavio osvrtom na Madrid ,kad je del Potro laganeze skinuo Mareja
..sto je bilo NE zamislivo, ali ga je skinuo

Nisam ovde bio 7 dana i nema sanse da pogeldam sta ste sve napisali,ali kako god,Nole se nije pojavio u drustvu cika Klintona..E tako se se to radi....Makar i da je pravi razlog bio bilo sta drugo!

I,jednostano moram da napomenem...Znam da ce te me mrzeti...Ali...

FEDERER JE CAR I OSVOJIO JE 15. MASTERS!!!! BRAVO MAJSTORE,IDEMO DALJE!!!!!

;) ...:ok::ok:

Fanatik Boris moze da pise sta hoce ali vidim da voli da stavllja reci usta koje nikad nisam rekao....
Posto sam ''balavac'' ti nemoj vise da odg na moje postove to sam ti pre rekao ali ti si izgleda opsednut time sta ja pisem o Novaku....
Ne treba ti to..... :ok:

Па дерле једно какве ја теби рјечи турам уста???
Ево ти сам види!!!
ОВДЕ ВИДИ
Немој да те сада почнем називати и ЛАЖОВОМ ;).

Одговорићу ти сваки пут када будеш писао глупости ;).
И немој ти мени :ok: него :worth::worth::worth:. НОЛЕ.
РАЗУМЕО???

Mats Vialnder....Bese nekad odlican teniser,ali kao i vecina nekad velikih tenisera voli da prognozira an pogresnu stranu :) :) :)

Ja bih pre Del Potru davao sanse na Vimbldonu nego na RGu. Mada,videcemo kako ce se mladac snaci na mecevima koji umeju bas da potraju. Marej mi nekako ne izgleda kao covek koji ce da dogura dalje nego do 1/8 finala.

nije senilan...al' zato hejtuje svakoga ko može da ugrozi njegove ljubimce, Federera i Mareja...evo, sada očigledno želi da Del Potro pregazi Novaka kako bi Marej i Fed imali lak posao do finala :roll:

Па дерле једно какве ја теби рјечи турам уста???
Ево ти сам види!!!
ОВДЕ ВИДИ
Немој да те сада почнем називати и ЛАЖОВОМ ;).

Одговорићу ти сваки пут када будеш писао глупости ;).
И немој ти мени :ok: него :worth::worth::worth:. НОЛЕ.
РАЗУМЕО???

Slusaj Fanatiku ti lepo pisi sta hoces ja ti vise necu odg jer nemam nameru da kad dodjem na forum moram da se svadjam sa nekim tamo opterecenim covekom!!!(Ne znam sta ce ti doneti to sto se toliko brecas kad neko pomene Novaka ali ako je tebi tako lepo....)
RAZUMEO???:ok:

Slusaj Fanatiku ti lepo pisi sta hoces ja ti vise necu odg jer nemam nameru da kad dodjem na forum moram da se svadjam sa nekim tamo opterecenim covekom!!!(Ne znam sta ce ti doneti to sto se toliko brecas kad neko pomene Novaka ali ako je tebi tako lepo....)
RAZUMEO???:ok:

Е то је већ ОК :per:.
Успут само да знаш да сам ти поновио све оно што си већ сам рекао ;).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back