ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја имам осјећај и скуства како је то имати РЕПРЕЗЕНТАТИВНЕ обавезе.
Много година сам у спорту а и немам менталитет људи који су одрасли у иностранству.
Не могу да разумијем да неко може да не воли своје.Не мора да му буде фан али не мора ни јавно да га блати када се нема разлог за то ;).
Знаш,многи који се у животу нкада нису бавили спортом а ни осјетили шта то значи ОДРИЦАЊЕ и бол након пораза имају најдуже и најпаметније ЈЕЗИКЕ ;).

Mislis da sam jedini?
Sta je on meni pa da moram da ga volim?
Niko i nista...
Hvala mu na turniru i tu nemam sta da kazem i bio bi budala kad bi imao da kazem nesto lose povodom toga!!

Mislis da sam jedini?
Sta je on meni pa da moram da ga volim?
Niko i nista...
Hvala mu na turniru i tu nemam sta da kazem i bio bi budala kad bi imao da kazem nesto lose povodom toga!!

Нико ти није рекао да мораш да га ОБОЖАВАШ и да му се ДИВИШ да му се клањаш као БОЖАНСТВУ него да би требао да га поштујеш и цјениш ради тога што послије сваке побједе дигне ТРИ ПРСТА и тиме да до знања свима онима који га гледају да је он дио нечега по чему пљује запад прошлих 20 година,а не да и када игра против неког ко није Надал лапрдаш и ликујеш његовом ПОРАЗУ ;)...зато УРОШЕ ;).
Такви као ти би на његовом мјесту заборавили на СВОЈ НАРОД.
Рекли би тако као што си сада ти за њега КО СУ МИ ОНИ...ХВАЛА ИМ СТО СУ МОЈ НАРОД АЛИ ЗАШТО БИ ЈА ДИЗАО ТРИ ПРСТА И ПОКАЗИВАО СРБИЈУ У ЛИЈЕПОМ СВЈЕТЛУ КАДА МОГУ ДА ЈАВНО ИЗЈАВИМ ДА СЕ СЛАЖЕМ СА ОТЦЈЕПЉЕЊЕМ КОСОВА ПА ЋУ МОЖДА И ДА НАБИЈЕМ КОЈИ ПОЕН НА ЗАПАДУ ;)
Јадно је твоје размишљање ;).

Poslednja izmena:
Нико ти није рекао да мираш да га ОБОЖАВАШ и да му се ДИВИШ да му се клањаш као БОЖАНСТВУ него да би требао да га поштујеш и цјениш ради тога што послије сваке побједе дигне ТРИ ПРСТАа не да и када игра против неког ко није Надал ад лапрдаш и ликујеш његовом ПОРАЗУ ;)...зато УРОШЕ ;).
Такви као ти би на његовом мјесту заборавили на СВОЈ НАРОД.
Рели би тако као што си сада ти за њега КО СУ МО ОНИ...ХВАЛА ИМ СТО СУ МОЈ НАРОД АЛИ ЗАШТО БИ ЈА ДИЗАО ТРИ ПРСТА И ПОКАЗИВАО СРБИЈУ У ЛИЈЕПОМ СВЈЕТЛУ КАДА МОГУ ДА ЈАВНО ИЗЈАВИМ ДА СЕ СЛАЖЕМ СА ОТЦЈЕПЉЕЊЕМ КОЦОВА ПА ЦИ МОЋДА И НАБИЈЕМ КОЈИ ПОЕН НА ЗАПАДУ ;)
Јадно је твоје размишљање ;).

Za to nemam sta da mu zamerim,jer je pravi Srbin,rekao sam da mi se ne svidja njegovo ponasanje sto se tice tenisa....

Ја имам осјећај и скуства како је то имати РЕПРЕЗЕНТАТИВНЕ обавезе.
Много година сам у спорту а и немам менталитет људи који су одрасли у иностранству.
Не могу да разумијем да неко може да не воли своје.
Не мора да му буде фан али не мора ни јавно да га блати када се нема разлог за то ;).
Знаш,многи који се у животу нкада нису бавили спортом а ни осјетили шта то значи ОДРИЦАЊЕ и бол након пораза имају најдуже и најпаметније ЈЕЗИКЕ ;).

Ne bi pogresno da me svatis za to sto sam rekla da si u inostranstvu.
Ja licno ne zivim u Srbiji i to sam rekla sa svoje tacke gledista jer mislim da ima mozda i kod tebe takav osecaj.Dacu primer. Ana Ivanovic je igrala,pred kraj meca ostanem bez struje,naravno ne mogu da verujem,uzmem tel.okrenem par brojeva u Srbiji da cujem rezultat. Niko ne gleda,niko ne zna da mi da odgovor. Ne mogu da verujem?
Ipak mislim da kada si negde van Srbije da ti je to nekako milije sve te pobede,zato sam rekla to za inostranstvo,nisu mi nikakve lose namere bile.

To sto neko kaze nesto sto mu se ne svida sto mu ne odgovara ne znaci da mu nije drago sto je dogurao dotle gde je sada trenutno Novak. Sigurna sam da i ako kaze negativno misljenje da mu je bez obzira na to drago sto je uspesan.i sto je jedan pozitivan prestavnik nase zemlje.

Nisam se bavila sportom i ne znam kakva su odricanja,ali znam da volim da gledam sve nase reprezentativce,nazalost trenutno ih nemamo mnogo,ali znam kao i svi ostali laici za sport da ih kriitikujem kako nemaju pojima kako su nesposobni....onda kada su losi na terenu.
To nam je nazalost svima u krvi. Lakse je kritikovati nego biti igrac.

Ja licno ne zivim u Srbiji i to sam rekla sa svoje tacke gledista jer mislim da ima mozda i kod tebe takav osecaj.Dacu primer. Ana Ivanovic je igrala,pred kraj meca ostanem bez struje,naravno ne mogu da verujem,uzmem tel.okrenem par brojeva u Srbiji da cujem rezultat. Niko ne gleda,niko ne zna da mi da odgovor. Ne mogu da verujem?
Ipak mislim da kada si negde van Srbije da ti je to nekako milije sve te pobede,zato sam rekla to za inostranstvo,nisu mi nikakve lose namere bile.

To sto neko kaze nesto sto mu se ne svida sto mu ne odgovara ne znaci da mu nije drago sto je dogurao dotle gde je sada trenutno Novak. Sigurna sam da i ako kaze negativno misljenje da mu je bez obzira na to drago sto je uspesan.i sto je jedan pozitivan prestavnik nase zemlje.
Nisam se bavila sportom i ne znam kakva su odricanja,ali znam da volim da gledam sve nase reprezentativce,nazalost trenutno ih nemamo mnogo,ali znam kao i svi ostali laici za sport da ih kriitikujem kako nemaju pojima kako su nesposobni....onda kada su losi na terenu.

Upravo tako....Lepo sam rekao i ranije da je on sampion i da mi je njegova igra sa AO 2008 bila najbolja....Ali jednostavno mislim da se nekad folira i je previse nadmen...

@A-- Nije normalan takav odnos...ako je stvarno tako...
Sportiste koji predstavljaju tvoju zemlju, pogotovo na vrhunski nacin...ne mozes da ne pratis...
Tu nesto nije u redu...

Ja gledam iz perspektive Crne Gore...

Upravo tako....Lepo sam rekao i ranije da je on sampion i da mi je njegova igra sa AO 2008 bila najbolja....Ali jednostavno mislim da se nekad folira i je previse nadmen...

Sve u svemu mi smo svi ponosni na njega i ako po nama ima neke mane. Normalno je da niko nije savrsen i da ako nam se cini da mu nesto ne dostaje mi to kazemo jer bi voleli da nema ni taj nedostatak.

У потпуности дјелимо МИШЉЕЊЕ али НОЛЕТА волим и мимо носталгије и не контам како неки могу да га куде и причају лажи о њему???
Наравно да ми је дражи сваки меч пошто нисам кући...ја сам иначе из Бања Луке и тамо смо сви више са СРБИЈУ него било шта друго...то доживљавамо као наше.

Novak je prava srbenda, uvek navijam za njega, s kim god da igra, osim kad igra s nekim nashim, tad navijam za SRBIJU! :D
Od svih igracha u prvih 10, njegova igra mi se najvishe svidja, iz sportske perspektive :) Udarci nisu toliko usavrsheni kao Federerovi niti uspeva da drzhi tempo kao Nadal, al mi je definitivno 100x bolji od obojice :)

У потпуности дјелимо МИШЉЕЊЕ али НОЛЕТА волим и мимо носталгије и не контам како неки могу да га куде и причају лажи о њему???
Наравно да ми је дражи сваки меч пошто нисам кући...ја сам иначе из Бања Луке и тамо смо сви више са СРБИЈУ него било шта друго...то доживљавамо као наше.

Po meni to nije kudnja iz razloga sto ga ne voli,nego sto mu neke stvari smetaju ili misli da mu nesto nije kako treba i da moze bolje. Zar nikada kada si ga gledao nisi se iznervirao za neki njegov potez i reka jao sta si to uradio,trci,sto tu..... ? Sigurno da jesi ali ne4 zato sto ga ne volis nego sto bi da bude jos bolji.

Novak je prava srbenda, uvek navijam za njega, s kim god da igra, osim kad igra s nekim nashim, tad navijam za SRBIJU! :D
Od svih igracha u prvih 10, njegova igra mi se najvishe svidja, iz sportske perspektive :) Udarci nisu toliko usavrsheni kao Federerovi niti uspeva da drzhi tempo kao Nadal, al mi je definitivno 100x bolji od obojice :)
slicno razmisljamo (ako ovo ima veze sa razmisljanjem). ;)

Не могу да разумијем да неко може да не воли своје.

u princupu i meni je to bilo čudno kad sam počeo da učestvujem na ovom podforumu...al' onda sam shvatio da je tenis individualan sport i da tu pravila tipa "srbin navija za srbina" ili "španac navija za španca" ne važe.
drago mi je što likovi poput arkone(koji generalno nešto ne mirišu naše tenisere)u zadnje vreme pokazuju poštovanje prema Novaku, jer jedini način da se to poštovanje zasluži je isključivo - dobrom igrom ;)

Urose , ne mogu da vjeruje da NOVAKA i nadmenost neko moze da poveze.
Novak ,saljivdzina, zabavljac....
Novak ,umjetnik tenisa,vrhunskih mogucnosti...
Novak ,emotivac ne skrivenih suza...
Novak , sa njegovom Srbijom na usnama...
Da brojim, ne toliko koliko da se ponosim ,mogla bih do sjutra...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back