ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam da li ovakav mec moze da se ponovi? Ali ovo danas je neverovatno fenomenalno. Igra Novaka je bila fenomenalna,Nadal sigurno nije znao sta ga je snaslo.I jedan i drugi su igrali fantasticno. Da noleta nije koleno zeznulo u najgorem mogucem trenutku ishod bi bio na njegovoj strani.
Kako god da se zavrsio mec Ovo je bio vrhunski mec i sve pohvale za fenomenalnog Novaka. Svaka mu cast. Ako ne poklekne zbog ovog poraza jer ga je pogodio i ako nastavi ovako da igra ostace iza njega i Federer i Marej.

Kako se zove taj komentator?

Pa Viskovic - kako bi se zvao drugacije.

Poceo je opet da hvalospevi Nadala na Sport klubu. Pa je otisao toliko daleko da je tvrdio da nije bilo levorukih brojeva jedan ne znam od kad. Cak je izricito rekao i za Mustera da nije bio broj jedan. A onda su poceli ljudi da mu javljaju da je ipak bilo nekoliko. Ne znam da li su mu i uletali u kabinu, ali me je opet iznervirao.

Mada je u ostatku meca navijao za Novaka. Tako da ne znam sto je onda napustao RTS.

Evo i prvih Novakovih reakcija.

"I'm very disappointed that I can play this well and still not win a match," Djokovic said.
"I played one of my best [games] on this surface, so ... I don't think you need my comments, you saw everything," Djokovic said. "A couple of points decided the winner."

Novak samo ne sme da se demoralishe zbog ovoga
mislim da dosad nikad nije imao pravu shansu da dobije chak ni proshle godine u Hamnurgu dok ovde je tajbrejk 3.seta odluchio...bukvalno jedna lopta i pobednik bi bio drugi
mene je prijatno iznenadio jer sam mislio da ce pasti i mentalno i fizichki nakon prvog tb-a ali nije nego se borio u 3. setu chak i prvi napravio brejk....i tu je po meni kljuch poraza-jedino shto je moglo bolje je kao i uvek dosad da smanji neke totalno glupe greshke koje uopshte nisu bile plod rafine igre - kad je napravio brejk u 3. setu bukvalno je poklonio Nadalu prva dva poena do 30 :0...imao tu nesretju da ima bash tad tu lakshu povredu al mislim da to nije vezno koliko..ako se ne varam u celom mechu rafa nije imao 0:30 na novakov servis sem tada...na shljaci prevelik prevelik kredit
novaku je sve funkcionisalo u ovom mechu
na kraju,opet je imao shnasu ali previshe je igrao sigurno na sve mechlopte a nadal rizikovao i isplatilo mu se
to moze da se gleda kao da je imo sretju al ipak on je trenutno najbolji na svetu i najbolji shljaker svih vremena tako da...
meni je jedino smehsno kad neki kazu da je rafa kao igrao ispod svojih mogutjnosti lol..i to svaki put kad ga nole ovako priitisne
verovao bi u to da recimo neko drugi uspe i da pripreti njemu na shljaci da otkine set al niko sem novaka to ne uspeva tako da je glupost da bash uvek protiv njega odigra loshije pa zato ovaj uvek najvishe pritisne
ako izvuche pozitivne stvari iz ovog mecha jedini je koji u dogledno vreme ima shansu da ga dobije
ja ne vidim ko drugi?

Samo da ne klone duhom i jedini je koji ima sansu da ga dobije. tri uzastopna turnira koja su njih dvojica odigrala to potvrduje. Ne zna se ko je od njih dvojce igrao bolje i do poslednjeg poena su dali sve od sebe. Nijanse su samo prevagnule.

Nole ako nastavi da podize formu kao sto to ove godine konstaltno radi ... mislim da je favorit broj 1 na Vimbldonu ,pazite sta vam kazem ... mada tada ne bih ni na Federara zaboravio ... mislim da je citavu sezonu posvetio samo vracanju titule koju je prosle godine izgubio ...bice zanimljivo veoma do tada

ja ne mogu da prezalim samo sto novak nema ni masters titulu ove godine... samo gomilu poena koji mu ne znace mnogo jer glupi kalendar oduzima bodove iz proslogodisnjeg madrida tek u oktobru... nista ga nece.... ma koliko igrao fenomenalno...

jedan gs bi bio najmanja stvar koja bi stvari vratila na svoje mesto u mojoj bolesnoj glavi (koja bi se posle opet pitala- a onolika finala i polufinala?)....

kuckam ovde iz nervoze.. a sve posto ni sam ne znam kuda sve klikcem...

Ode Federer u finale ....
toliko o silnom mareju... razbi ga del potro, a ovog razbi federer.. kojeg razbija nole, kojeg nekako savladjuje rafa...

ja ne znam ni kako federer opstaje kao broj 2. imam osecaj da taj covek nekad ima vise srece nego sto igra... al ni to ne moze vecno.. osim ako si nadal na sljaci (kada je svaka sreca nekako zasluzenija)...

ne znam ni kako marej moze da se kur*i sa trecim mestom za koje vec neko vreme nema igru i na kojem je trenutno samo zbog usranog kalendara....

Da li Francuzi imaju herca da postave Novaka kao drugog nosioca na RG? Kada mogu Britanci, mogli bi tako nesto da urade i Francuzi :-)
Nole je realno drugi sljakas na svetu :) posle Nadala glavni favorit :)

Ja Federera ne bi pocenjivala,toliko dugo biti br1 to je veliki uspeh,ne moze to vecno trajati dolaze mladi i sa vise energije,mislim da Nadala i Novaka.

Da li Francuzi imaju herca da postave Novaka kao drugog nosioca na RG? Kada mogu Britanci, mogli bi tako nesto da urade i Francuzi :-)
Nole je realno drugi sljakas na svetu :) posle Nadala glavni favorit :)
rafa i novak su jedini favoriti... sa tim sto je nadalov procenat u tome nekih 85% (3 seta je 3 seta, ma koliko novak podigao fizicku formu)....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back