ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Federer je uvidio da nije više moćan kao prije i da mora puno toga mijenjati, zbog toga i uzima trenera. Ne znam da će mu nešto više pomoći, Rafa će njemu i dalje uzimati GS :p.

Potrudicu se.. mada znas da me ne zanimaju svi mecevi
ma dobro... verovatno ces cuti rezultat- ne treba mi izvestaj... :) a i ako ne- nije propast (da jeste, zvao bih moje i cimao da mi procitaju rezultat, ili ono uradio ono krajnje- krenuo na net sa mog fona... :lol:)... cucu kad se vratim... a ovo u nedelju bih trebao i ja da vidim (samo nisam siguran da ce imati takmicarski znacaj)....
hvalaaa! :bye:

ovaj sto mase izgleda tako... :lol::lol:

ma skrpicemo se nekako,ako ne budem imao mnogo zimskih sportova gledacu sve,ako nista a ono zbog atmosfere koju ce napraviti

u mecu sa Amerima pre pola godine igrali su u Madridskoj Las Ventas koridi koja je odjekivala ... ja sam se jezio

3DF74AC5B1CB4B4684E7740F46B41C52.ashx

Poslednja izmena:
"Stadion je građen po evropskim standardima. Glavna struktura se nije pomerila. Oštećenja su samo površna... Kada se radovi na popravci završe, a 40 ljudi čeka da vetar stane kako bi krenuli na zadatak, izvršićemo još jednu inspekciju cele konstrukcije", rekao je Dijas, koga je u jednom trenutku prekinuo vetar koji je odneo deo plastičnog zida u montažnom pres centru, baš iza govornika.

Daj Bože da nam se teniseri živi upute u Ameriku nakon ovog dogadjaja!

Da se to desilo u BGD, pa to bi bilo ravno katastrofi, svi bi samo o tome pricali, kako mi nista ne umemo, nismo nizasta, i ko zna kakve sve gluposti... lepo rece nas selektor, neko drugi bi im se maj....... naj....
a ovi nasi pristaju na sve... Sta bi im samo Ameri uradili !!!!

Ne brini Medo,bice ti ajvljeno,nije cim ;) Samo,posto je sve pomereno za sutra,mzoda ces i moci da pratis,ha? :D
daaaaaaaaaaaaaaa- neplanirano i k'o poruceno cu moci! :zurka:
volim da gledam, pa cak i ako se desi da janko izgubi... :mrgreen:
hvala! :ok:

Da se to desilo u BGD, pa to bi bilo ravno katastrofi, svi bi samo o tome pricali, kako mi nista ne umemo, nismo nizasta, i ko zna kakve sve gluposti... lepo rece nas selektor, neko drugi bi im se maj....... naj....
a ovi nasi pristaju na sve... Sta bi im samo Ameri uradili !!!!
:hvala:
(i ja tako mislim!)

Nadam se da cemo bar ostvariti pobede u dublu jer realno pored Nadala na sljaci i to u Spaniji nemamo puno sansi..Jedino Novak moze da uradi nesto protiv Nadala ali cisto sumnjam....

nase sanse su jasne... da i novak i janko dobiju ferera + da dobijemo dubl...
Novak može da dobije Nadala. Treba da udje u meč rasterećen ishodom i da da sve od sebe. Nesme da se trudi da svaku loptu prebaci preko mreže na sredinu terena i da čeka protivnikovu grešku. Kod Nadala to ne pali. Mora da igra agresivno i sa graničnim rizikom na grešku.

надам се да ћемо часно изгубити. . ..
:lol:
шалим се,
ова опција што рече Меда нам је једина нада,
биће паклено тешко
Ни Ноле ни Јанко нису ниједном добили Ферера на шљаци
једва чекам сутра,
у 10 мислим да игра Ноле , :???

Novak može da dobije Nadala. Treba da udje u meč rasterećen ishodom i da da sve od sebe. Nesme da se trudi da svaku loptu prebaci preko mreže na sredinu terena i da čeka protivnikovu grešku. Kod Nadala to ne pali. Mora da igra agresivno i sa graničnim rizikom na grešku.

:worth:
Nadam se najboljem...
IDEMO NASI

надам се да ћемо часно изгубити. . ..
:lol:
шалим се,
ова опција што рече Меда нам је једина нада,
биће паклено тешко
Ни Ноле ни Јанко нису ниједном добили Ферера на шљаци
једва чекам сутра,
у 10 мислим да игра Ноле , :???

Ne zanam da li su radi ovoga pomjereni termini igranja???
Zna li iko kada se igra?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back