ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao sto kaze Meda,voleli ga vi ili ne,Nordic je obogavcivao ovaj forum. Ja takodje mnogo,mnogo manje dolazim ovde od kad je otisao. Iskreno,da nema Medinih komentara i davanja termina igranja tenisa,ne bih ni doalzio ovamo. Sve je vise price koem stoje bolje patike,kome je lepsa frizura i ostalo..Aj ovde manje vise,ali na temi WTA to je konstantna pojava. Posto te price men ne interesuju,onda lepo ni ne dolazim ovde...

Medo,molim te,ako si tu,napisi mi na mob kad igraju Federer,JJ,Dokic i naravno Nole :) Da znam da li bar da pokusam da odspavam malo u nocnoj smeni ;)
pa imas sve nekoliko postova iznad, na slichici (josh jutros sam sve napisao)... :mrgreen:

Kao sto kaze Meda,voleli ga vi ili ne,Nordic je obogavcivao ovaj forum. Ja takodje mnogo,mnogo manje dolazim ovde od kad je otisao. Iskreno,da nema Medinih komentara i davanja termina igranja tenisa,ne bih ni doalzio ovamo. Sve je vise price koem stoje bolje patike,kome je lepsa frizura i ostalo..Aj ovde manje vise,ali na temi WTA to je konstantna pojava. Posto te price men ne interesuju,onda lepo ni ne dolazim ovde...

Medo,molim te,ako si tu,napisi mi na mob kad igraju Federer,JJ,Dokic i naravno Nole :) Da znam da li bar da pokusam da odspavam malo u nocnoj smeni ;)
To što si rekao je velika istina ali nije odlika moderatorskog posla već onoga koji učestvuje na forumu. Tome bih dodao i vrline tvoje i Polarnogmede. Kad god sam na tenis svratio susretao sam vas trojicu i redovno sa pažnjom čitao vaše komentare, zaista stručne i konkretne. (Tebe sam, čini mi se u poslednje vreme primećivao i na Fudbalu). Dakle, Nordic varioru (čini mi se da mu je takvo bilo celo ime), kapa dole, ali mislim što se tiče moderatora Grizzlyja da mu se ne može zameriti ništa u vezi njegovog rada. Ostatak je na nama koji postujemo da teme obogatimo i učinimo zanimljivijim i stručnijim. Mi manjkamo, moderator ne! z:poz:

Pa sto se ljutis, meni je ovaj forum bio zanimljiv zbog nordicovih komentara i zao mi je sto nas je uskratio za iste. Valjda imam pravo na svoje misljenje bez obzira na broj postova.
Ma ja se ne ljutim uopšte, z:kiss: niti imam neki poseban razlog da negiram tvoje mišljenje ali mislim da sam u gornjem postu objasnio svoje vidjenje moderatorskog posla.
Inače, plavo boldovano potpisujem! z:poz:

Nijesam ja kriv sto je Jelena prva na svijetu...(pa se prica o kosici, suknjici, patikama):mrgreen:

A zenski tenis nije u nekom usponu da bismo pricali o teniskom kvalitetu...vecu paznju privlaci suknjica...iskreno...

I niko nije rekao da mrzi ili ne voli Nordica...naprotiv...
I kada je imao problem sa pojedinim clanovima...ja sam ga prvi branio...i veoma mi je drag...

Federer se u najvaznijim mecevima setka po terenu i gleda kako da ih izgubi sto lakse i sa sto manjom razlikom...dok je prije pobjedjivao svakoga glatko...
To je dobar primjer da se stvari mijenjaju pa se tako promjenio i moderator...(u oba slucaja je doslo do zasicenja ocigledno...)

Cudno mi je da ste se raspricali o moderatoru a igra se Australian Open...nesto vam ne vjerujem da je AO tako dosadan...

Ovdje procitah jos neke interesantne stvarcice...Federer igra dosadno i smara...

Federer je vec prosao i sito i reseto...i naigrao se meceva i meceva...i za svo to vrijeme ja nijesam vidio nijedan njegov dosadan mec...dobijao ga on sa 3-0 ili gubio sa 3-0...
Taj covjek ne moze biti dosadan...
Ako vam je on dosadan...onda je i tenis dosadan...jer ako neko zna da prenese u praksu svu teoriju tenisa - to je Rodzer...

Zatim...stigli smo da cujemo za tucu navijaca, nesvakidasnji dogadjaj kada je u pitanju tenis...
Ne bih volio da se to ponovi...jer tenis nije sport za tucu vec za prefinjenost i snaga se u tenisu izrazava kroz jake udarce a ne kroz gadjanje stolicama protivnickih navijaca...jos zenskog pola...

Za sada se sve stvari odvijaju kao sto smo i ocekivali...Nalbandijan se eto obrukao a Safin naletio na najveceg...ali ostalo ide po planu...

Moram primjetiti da je sjajno ponovo gledati Simona Zila...i Congu koji je vec stigao da priredi jedan slager...

Pomenuo bih i Rodika kao meni omiljenog...sjajno mu ide, nije izgubio ni set za sada...igra veoma napadacki...i nadam se da cu ga gledati i dalje na AO:)

Prva cetvorka je do sada ubitacna...utrkuju se ko ce prije zavrsiti mec:D

Gonzalesa sam gotivio sve do onog polufinalnog meča sa Blejkom na olimpijadi.

1:1 u setovima, u odlučujućem nema taj brejkova i ide se u nedogled 7:7, Blejk servira, kreće poen i jedan Blejkov udarac (toliko očigledno) okrzne Gonzalesov reket i ode u aut. Sudija kaže 0:15, Blejk prilazi da se bune, Gonz ćuti kao fufetina najgora.
nek ga ODERE Rafa!!!

Robredo-Rodik... ne zna se ko me više nervira. prosto nema navijanja tu sem da meč traje 8 sati i da se obojica premore toliko da ih Nole krljne sa 3x 6:0

Tsonga isto što pre da ispadne. Zaslužujemo finale Nole - Rafa. dva najnormalnija momka u ATP touru

edit: Simon isto gotivan lik skroz. a kontam da će Čilić komotno igrati četvrtfinale protiv Federera, a što je najcrnje, spreman sam i da se kladim da će ga dobiti.

Poslednja izmena:
kad ste vec dotakli onog nordica moram da napisem par reci...hvala Bogu da je on otisao!lik je bio toliko opterecen Nadalom i toliko je pljuvao nase igrace da mi se povracalo,uopste nije bio objektivan!!!kad je Novak osvojio masters kup ja sam ovde napisao post u kome sam nahvalio Novaka i normalno cestitao mu!a taj isti nordic mi je obrisao post,samo zato sto nije mogao da podnese da je Djokovic sampion masters kupa zbog njegove mrznje prema njemu i ostalim nasim igracima!i to nije bilo jedini put da mi obrise najnormalniji post!posto vidim da ga branis Srle reci mi jer to normalno da brise postove zato sto mrzi Novaka?kako mozete da budete tako slepi?ah da zaboravio sam ti si drugar sa njim i privatno...kakvu je sve lik pokazivao mrznju jos ako mu dirnes Nadala to je smak sveta.

Grizli je mnogo bolji moderator od njega,mada sam ja prestao da dolazim ovde najvise zbog tog nordica i njegovih bolesnih komentara,ni sad kad je on otisao ne dolazim sem ponekad ali opet kazem hvala Bogu da nije vise moderator,sad bar moze da se vodi normalna diskusija

Sta bre moj Rodzer? Evo ga,vraca se,vraca :D :D :D Trenutno je 2:1 u setovima za Berdiha,ali i 4:3 za Federera!Ajmo Rodzer,pokazi svoju snagu :D :D

Ne kazem ja da je Grizzly los moderator,no da mi fale Nordicovi komentari :) A to sto ej bio neobjektivan,to je samo iz velike ljubavi prema Rafi :D :D :D

Inace,da,vrlo cesto pisem na temi o mom naj,naj,najomiljenijem klubu,Milanu,tako da me i tako dosta ima ;)

Inace,ovaj Berdih nije za zezanje....Nadam se da ce se malo uozbiljiti i na vreme predati kralju ;) U svakom slucaju,ako Federer ne uzme trofej,moze da ga uzme bilo ko-sem Mareja.Taj lik ima nesto u faci sto me ocajno nervira.

Sta bre moj Rodzer? Evo ga,vraca se,vraca :D :D :D Trenutno je 2:1 u setovima za Berdiha,ali i 4:3 za Federera!Ajmo Rodzer,pokazi svoju snagu :D :D

Ne kazem ja da je Grizzly los moderator,no da mi fale Nordicovi komentari :) A to sto ej bio neobjektivan,to je samo iz velike ljubavi prema Rafi :D :D :D

Inace,da,vrlo cesto pisem na temi o mom naj,naj,najomiljenijem klubu,Milanu,tako da me i tako dosta ima ;)

Inace,ovaj Berdih nije za zezanje....Nadam se da ce se malo uozbiljiti i na vreme predati kralju ;) U svakom slucaju,ako Federer ne uzme trofej,moze da ga uzme bilo ko-sem Mareja.Taj lik ima nesto u faci sto me ocajno nervira.
E yebiga sad. Koliko nas voli nekoga ali ne potcenjuje onog drugog. Ako mu je to bio manir (priznao sam da sam samo po nekad navraćao na tenis) onda je i epitet koji ste mu prilepili kod mene malo izbledeo! z:(. A moje mišljenje o Nadalu je daleko od onoga koje se zove obožavanje. Čak šta više, mišićave tipove ne volim a još manje gaće u muškom dupetu. (Yebo ba Versaći onako musavog z:(( što mu gaće nije pravio na meru)

PeRFketni ce da anstavi ovako,nema sta :)

I prosle sezoneje u 1/8 finala imao epski duel sa Tipsom,ako se secate ;) Dakle,sada Del Potro,pa ako sve bude bilo kako treba,eto nama Noleta u Federera OPET u polufinalu :D

taaaaakoooo je! :mrgreen:

moglo je ovo i lakshe, al moglo je i da ne bude!
sada i novaku i fedji predstoji josh veci test... pa ko prezivi, pricace... a ja cu, kao i uvek- biti zadovoljan svakim 1/4f (osim ako se u istom ne izgubi na razliku u 5. setu- onda cu da pop1zdim)! :)

ROGER DRZHIM TI FIGE.....DAJ BOZHE DA OSWOJI AU.........TAD BI SE IZJEDNACHIO SA PITOM SAMPRASOM PO BROJU OSWOJENIX GREND SLEM TITULA....I NADAM SE DA CIE ONA GNJIDA NADAL USKORO ISPASTI I DA CIE SE ROGER REWANSHIRATI NOLETU ZA ONO POLUFINALE PROSHLE GODINE!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back