ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
o pobedi Viktor,ovaj predaje kad vidi da ne moze da pobedi pa kao povreda razlog...ccc
o da li cemo to videti okrsaj prvog tenisera sveta i viktora...bice zanimljiv mech.....

Nisam nord, ali jeste 3:1...
Samo odes na b92 sajt, i lepo na livescore...vrlo lako...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Nisi me razumjela, al' nema veze.

Hvala na informaciji koju sam znao :D

Bravo za Viktora!!!
sad na Nadala, pa da ispadne jos jedan prvi nosilac:mrgreen:
sad ce se javiti nordic i reci da taj film necemo gledati:mrgreen:

Mozda nece on, al' ocu ja. ;)

Šalim se, ja sam i srecan sto mu dosao Trociki, da ga pobjedi 6:0; 6:0; 6:0. :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
uz zakasnjenje: bravo za noleta! :) dobar otpor je pruzao kendrik, dok nole sa druge strane nije bas blistao... ali pobeda (+ u 3 seta) i nepostojanje posledica posle one povred(ic)e je ono sto je bitno... :D

a prilicno je zanimljivo sto je danas i rodiku i gulbisu rodjendan, i sto ce bas danas igrati jedan protiv drugog... ocekujem jedan od najboljih meceva ovogodisnjeg us open-a, i prolaz gulbisa...

evo rasporeda za sutra- http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/schedule12.html
rafa vs troicki je oko 19.00...
jeste rafa apsolutni favorit, ali ga ipak malo preterase sa kvotama: 1.01 za rafu i 11.00 za viktora (mislim, sanse da se neko povredi na zagrevanju su vece od onih koje daju iznenadjenju :lol:)...

Poslednja izmena:
Hahhahah bravo Medo :D :D :D Vala,totalno glupa kvota! Jeste da je Rafa apsolutni favorit,ali mi pricamo o igracu-bez obzira sto je ans,pa anvijamo za njega,koji je u Japanu prosle godine igrao sa Federerom 7:6,7:6,koji je dobio Noleta u Umagu i koji je tesko namucio Davidenka na Davis Cupu ove sezone! Znaci,onaj koji je pravio kvote malo je preterao...

A i tacno je,trebali su da stave i kvote ko ce se povrediti na zagrevanju ili u prva tri gema..verovatno bi bila veca kvota ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back