ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeste.. sveti Rodzer je sve naj naj samo sto ga je malo ispusio ove godine.. malo vise u stvari

navijaj za koga god hoces ali pusti druge da rade to isto

Covek je bolestan,ima neku bolest misica..malo je jadno pricati da ga je "ispusio",pogotovu kad je tako dugo bio neprikosnoven.I svakako me bas briga ko za koga navija ,ja sam samo rekla da ne razumem da neko navija za spanca,kad igraju srbin i spanac.Sta tu ima koga da vredja? :dontunderstand:

Covek je bolestan,ima neku bolest misica..malo je jadno pricati da ga je "ispusio",pogotovu kad je tako dugo bio neprikosnoven.I svakako me bas briga ko za koga navija ,ja sam samo rekla da ne razumem da neko navija za spanca,kad igraju srbin i spanac.Sta tu ima koga da vredja? :dontunderstand:

A sta tu ima da se ne razume? Nije u pitanju timski sport pa da navijas za reprezentaciju, u pitanju su pojedinci i valjda navijas za onog koji ti se vise dopada. Kakve veze ima sto je neko srbin a neko spanac? :confused: ne gotivimo valjda nekoga vise samo zato sto ima srpski pasos, od kad je to neko merilo kvaliteta? :neutral:

Alooooo po poslednji put!!!Decko igra OI za Srbiju,znaci predstavlja tebe,a ti navijas za onog koji predstavlje Spaniju???Hahahaha...bolesno.Uostalom imate teme :Rafa car,Rafa genije,pa mu se klanjajte tamo.Mozete i udruzenje neko da napravite,sve je to ok sto se mene tice...
Pitaj samo nekog Spanca sad za vreme OI da li navija za Djokovica ili Blejka,pa ces videti koliko to jadno deluje.

A zasto bi on predstavljao mene? Predstavlja sebe, kakve sad mi imamo veze sa tim sto je on na Olimpijadi. Nemam nista od toga sto ce on uzeti ili nece uzeti medalju. Ne znam koliko godina imas, ako si klinka normalno mi je da tako razmisljas ali mi taj stav ne ide uz odraslu osobu.

E to za klinku ti je super...hahaha...bas si me nasmejala.Starija sam od tebe 100%.Moje godine su tu najmanje bitne,kad procitas sta si ti napisala u postu iznad..
Procitaj pazljivo sta si napisala i reci da li sama sebe razumes.

Fernando Gonzales,na zalost,zaboravlja da se metar i po iza osnovne linije nalaze Olimpijski krugovi i nije zeleo da prizna evidentnu sudijsku gresku

kako bilo,donece svojoj zemlji jos jednu Olimpijsku medalju

Oko cega se vi svadjate.... Ja volim svoju zemlju,tj,ono kakve je ona prirodno,ali ljude uglavnom i ne volim odavde...A lepotu ove zemlje odlicno poznajem,i zato je volim.

E sad,sto sam ja na OI navijao za Federera,to je zato sto za nejga navijam godinama,i to se ne menja bez obzira na OI ili bilo sta.Tako i ostali,Ko voli Rafu,voli ga i navija za njega svuda,to je meni sasvim normalno. Sad cu naviajti za Noelta,ali samo zato jer je Federer ispao.

A sto se tice osvaljanje medalje za Srbiju..Hmmm..Ta ista Srbiaj svojim sportistima do pre par godina nije davala ni dianr Olimpijcima,mnogi su i umrli ovencani samo medaljama i pohvalnicama,bez para....Olimpijada je odlicno mesto za sopstvenu reklamu,za sopstveni proboj i potpisivanje odlicnih ugovora,ko jos igra zbog slave za zemlju....OK,mozda ih jos ima,ali su definitivno u manjini.

A te izjave,igram za svoju zemlju...Pa sta ce drugo bilo ko da izjavi?Niko nije lud... Tako da ovo gledam kao i ostale turnire,eto,toliko od mene.

Sampras,Borg,Lejver,Lendl,Nastase,Agasi,Konors,Mekinro,Edberg,Beker i Federer dobili su novog clana kluba odabranih... za mladica sa Majorke ne postoje granice

sa betona Pekinga... na krov sveta

Poslednja izmena:
Srle brate... kad sledeci put dodjes u srce Sumadije brat te vodi u kafanu da jedemo i pijemo ali ovog puta sigurno necemo izaci trezni :super:

a i ti i ja Laki cemo se nekako snaci :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back