ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e sada je stvarno dosta... dosta je bilo unistavanja turnira... kakvi igrachitji su sve dolazili do polufinala i finala koristeci jadni deo zreba u kom su davidenko i fedja, a dok su rafa i nole sa druge strane bili osudjeni jedan na drugog... stvarno, dosta je bilo!

zbog cigle koju je uzeo na Flesing Medouzu prosle godine,vec sada mogu reci da ce Rafa medju odabrane likove koji su zavrsavali godinu kao World No. 1 jer Fedja to ne moze da odbrani

ostalo je jako malo turnira,decko ove godine ne gubi bodove i 2008. je u potpunosti njegova :klap:

Pa na zalost,iako stvarno gotivim Fedju i poraze emotivno dozivlajvam,jednostavno to nije onaj igrac koji je prasio godinama....I to je realnost. Slabo se krece,nema one sigurnosti u servisu,drugi servis nije onako dobar kao ranije,forhend je slab..Svaki poen koji traje duze od 6 prebacivanja loptice automatski znaci i poen za protivnika...Najgore od svega je sto Blejk nije igrao ne znam kako dobro,ali ovakvog Federera zaista moze svako da dobije,ko iole veruje u to!

Pobjeda Novaka uz ne bas najbolju igru.

Najvjerovatnije igrace sa Rafom jer je Rafa prvi set pobjedio Melcera 6:0, a u drugom 3:2 za Melcera, ali riješiće to Rafa!

BRAVO NOLE! Posle dosta slabog 1. seta (punog jeftinih gresaka) i solidnog (ali nikako sjajnog) nastavka- mozemo zasluzeno i da slavimo! :D ... Tamnoputim teniserima bas nije bio dan. :)
... Bice mnogo tesko protiv Nadala, pogtovo posle ovakve partije... Nadam se da ce Novak iskoristiti bar 1 sansu za medalju. :)

Zalosno je sto ce Novak sutra izgubiti a realno zasluzuje da bude u finalu.Glupo zrebanje nema sta.Federer odmara a ova dvojica se ubijaju do finala..
Ne znam je li neko od vas isao u Azijske zemlje,ja jesam i verujte temperature i vlaznost su nepodnosljive,jedva dises a kamoli da igras..

Ne mogu da verujem da bi neko u polufinalu Djokovic-Nadal,mogao da navija za Nadala..Eto kakvi smo mi,sve nesto verujem da neki Spanac navija za Djokovica kad igra protiv njihovog Rafe.Doduse,ima nas raznih..
Federer je koliko sam cula bolestan i mislim da ce se uskoro pozdraviti sa karijerom.

Nole, ti si nase ZLATO! Verujem da ces pobediti Nadala , tacno se vidi da te nosi ovaj olimpijski adrenalin i da igras srcem. A za ove sto navijaju za Nadala u mecu kad se Nole bori za medalju nemam reci.U redu kad je gren slem , ali na Olimpijadi ili DC , mislim stvarno:thumbdown:
AJDE Nole

ni najmanji.. posebno ne ove godine

E bas mi je drago zbog tebe ;) .Samo mi nije jasno sto si se ti to osetio prozvano na moju konstataciju da ne mogu da razumem ljude koji bi u mecu Djokovic-nadal ,navijali za Nadala.Valjda je to ono tudje ***** uvek sladje :roll:
Prvo sto mrzim kod njega je to sto non stop kao debil izvlaci gace iz dupeta,kao moron najveci,a Roze je za njega car i faca u svakom smislu.Iako volim Rozea uvek kad neko nas igra protiv njega navijam za NASE igrace,jer je to normalno.

Nadam se da ce ovaj sugavi Amer da pukne.

Inace citao sam da USA sportisti na OI ne idu na doping test posto USA olimpijski komitet garantuje za njih pa cak je bila frka u Australiji na OI da su Ameri hteli da se povuku ako budu morali na doping test. Koja je to bagra. Mora da zato onaj Rodik ne igra posto se ne dopinguje za razliku od ovog Blejka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back