ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako stvari stoje,nema medalje za nas u tenisu.Meni je nada bio Ziki u dublu,ali eto covek ispade neocekivano,vec u prvom kolu :( .Djokovic je vec dugo u downu,sto je razumljivo jer ga pritiskaju privatni problemi,a Jelena je povredjena,i to stvarno,tj. ne boli je palac.Mene je Ana mnogo razocarala,prvenstvaeno kao covek,jer se nekako setim Jelene kad je igrala na Hofman kupu.Ana moze bas mnogo da nauci od Jelene kako se voli svoja zemlja.

uff Srle sad si zeznuo...kako Rafa moze da ima bolju sezonu na betonu od Novaka kad je Novak osvojio jedan grend slem i jedan masters na betonu,a Rafa samo jedan masters na betonu???aj sad mi recite gde je tu logika?i plus je Nole dvaput dobio Rafu na betonu...jedino ako Rafa osvoji i olimpijsko zlato i US open e onda ce biti najuspensiji na betonu...ali stvarno niste realni statistika vas demantuje...

bravo nole. vrlo dobre partije pruza na OI! a organizatori stvarno nisu normalni (mada i statistika koju nude dovoljno govori o njima)... anyway- sada postaje bas ozbiljno... nadam se da nole moze da prodje bar jos jedno kolo i da onda iskoristi jednu od 2 sanse za medalju! :)

moram samo da dodam... bas mi je drago da ce fedja konacno prestati da cedi poene na zreb. redovno mu je smesan (a nadam se da je ovo jedan od poslednjih takvih, jer ih ne zasluzuje vec dugo). morao je totalno da prsne sa igrom (uz svu odlicnu igru nadala) da bi dosao u situaciju u kojoj je...

@nsgari
ma nordic ce uvek isticati ono sto mu odgovara a zapostavljati ono sto mu ne odgovara. previse je vatren navijac da bih se sa njim nabedjivao... :lol: ... a srle.... moras ga razumeti- on navija za fedju... :mrgreen:

Poslednja izmena:
pa neznam kako drugacije veliki su to troskovi... trazicemo od teniskok saveza Srbije,ali mislim da ce nam pre platiti Rafa i Nole nego ovi supci iz saveza

Od tih supaka u Savezu stvarno nema leba...Jooooooooj kako me je iznervirao nas najdrazi Zivojinovic pre par meseci...Sa svojim nadasve kurcevitim stavom.Znaci,pravi ljakse u odelu!

Ajmo od pocetka sezone....Statistika,head to head,Rafa Vs. Nole :D :D :D

Australian Open

Nole - POBEDNIK, Rafa - polufinale

Majami Masters :

Rafa - Finale, Nole - Drugo kolo

Indijan Vels Masters :

Rafa - 1/2 :), Nole - POBEDNIK

Toronto Masters :

Rafa - POBEDNIK, Nole - cetvrtfinale

Sinsinati masters :

Rafa - polufinale, Nole - finale

Ne mogu samo da se setim sta je uradio Rafa u Indijan velsu,ali realno,ako se pogledaju GS i Mastersi,Rafa je imao bolju sezonu na betonu! Opet,kazem,mislim da je Nole bolji igrac na betonu od Rafe..Eto... :D :D :D

Rafa konstantniji.. najmanje 1/2 uvek,ovaj se okliznuo dva puta

Poslednja izmena od moderatora:
Ma na kraju krajeva,ko zna tacno koliko sta bodova donosi neka sabere bodove i onda cemo sigurno znati ko je imao bolju sezonu na betonu.Ali sezona betona jos nije gotova,nikako ;)

evo me...Rafa jeste bio konstantniji ali kao sto rece Meda pamte se TITULE zar ne Srle?a tu je Nole u prednosti...mislim ako se pamte ta polufinala a ne titule onda su davidenko i jankoviceva najbolji teniseri...shvatate sta ocu da kazem...

a od ovih iz saveza bas nema koristi,sve supak do supka...

uff ja se uvek javljam u ove sitne sate

Kod nas u Hrvatskoj je do sada bio samo jedan prijenos meča i to Đoković Ginepri, tako da Rafu nisam još gledala :(. Ali nadam se da će valjda sada početi prenositi od četvrtfinala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back