ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JJ opet ima paklen zreb. Ova 6xx. zenska sa specijalnom pozivnicom je broj 1. dubl igracica na svetu - znaci vec tu u prvom kolu moze da se oprosti od olimpijade, ako iz fundamenta ne obrati paznju na ponasanje. A onda lepsa Bondarenko, Kuznjecova, Safina i Venus...

Ma ako joj ne ode rame,koleno,nos,zglob(bilo koji),ako loptica ne bude cupava a mreza previsoka,ako ne bude igrala na parkingu,ako joj vetar ne bude duvao u lice sve je moguce..Pa cak i da JJ osvoji Olimpijadu :D :D :D

Ta vest me je bas iznervirala..Mislim gde bas nju sve da snadje..? Inace jako mi je zao sto nismo mogli nase sportiste da vidimo na defileu bolje.Samo se Jasna vidi i niko drugi..

Naravno,kad je neki retardirani kamerman nakon toga snimao cipele ili haljinu neke ribe..Strasno..Pored Noleta,Ane i JJ,vaterpolista koji su srebrni(steta),oni nas ne snimaju..Bas jadno.Ali su zato prvu sledecu zemlju,neku africku i totalno sportski nebitnu,sa 3-4 clana cini mi se do kuce ispratili sa kamerama :(

A da i ovde kazem- ko nije gledao mec Tipsa-Ferer,mnogo je propustio! Iako ne volim Tipsu,uvek cu da priznam kad neko igra dobro.Za ovaj mec,stvarno mu svaka cast.Sledeci rival bi trebao da bude dosta laksi i to me plasi,jer je Tipsa cuven po tome da igra samo kad mu se igra-tj.ako je igrac iz prvih 10 :(

bravo za tipsu... gledao sam mec. stvarno izvrsna predstava! moglo je lako da se zavrsi i potpuno drugacije... mnogo prilika je janko propustio, ali na kraju sasvim zasluzeno pobedio (i to uz jako slab % 1. servisa)... nadam se da manje ime nece znaciti mnogo losiju partiju...

a bravo i za noleta... igrao je uglavnom toplo, pa onda malo hladno... ma, standardno za noletov start turnira, i dovoljno da bez vecih problema prodje potencijalno nezgodnog protivnika!

sve u svemu... jeeeee!! :mrgreen:

Nisam gledala Jankov mec,poceo je jako rano..Valjda ce biti snimak pa cu gledati.Nole standardan,Jelena takodje..Sto kaze Polarni BRAVO Nasi!

Ana me je razocarala,ako je znala da muci muku sa palcem nije morala ni da ode.Bilo bi lakse i njoj i nama.Ovako prosetala se ko manekenka i povukla ko kukavica..

Nisam gledala Jankov mec,poceo je jako rano..Valjda ce biti snimak pa cu gledati.Nole standardan,Jelena takodje..Sto kaze Polarni BRAVO Nasi!

Ana me je razocarala,ako je znala da muci muku sa palcem nije morala ni da ode.Bilo bi lakse i njoj i nama.Ovako prosetala se ko manekenka i povukla ko kukavica..

Ne branim Anu, ali ona nikada nije potencirala povrede. Nikada od toga nije pravila spektakl! Ona je od dolaska u Peking primala terapije, nije trenirala, ali nije se zalila, odluku su doneli lekari, a ne Ana! ;)

pa nikada nije,jer se povredjivala samo kad treba da igra za reprezentaciju..........

Koliko se secam ona je i u Montrealu imala povredu zbog koje je je izgubila mec.. i prvu put u zivotu je rekla da je zbog povrede izgubila... a tamo se igralo za velike pare... ;)

onaj ko se nije bavio sportom moze da pise svakave gluposti! samo sportista zna sta znace Olimpijske igre, i kolika je zelja svakog od njih da nastupaju na njima!;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back