nema problema, brate... sto god budem pogledao, napisacu

a ti onda sredi to sto imas...

za
rafu nemam sta da ti kazem- 3x(6:1)

... urnisao je almagra- ne verujem da iko ima sanse da mu uzme set a ne vidim ikakvih slabosti u njegovoj igri... almagro nije bio los, ali nije imao nacina da i za trenutak zapreti...
novak (svaka cast, noolee!

)... mnooogo je propustio bitnih poena, ali uspevao da uvek u zavrsnici dobije set... jedva se progurao... dosta je gresio, mada za to je kriv i gulbis... covek je mogao da napravi i vece probleme da je imao vise od 60% izvanrednog 1. servisa... ako mene pitas, najvise ga je zeznula preagresivna igra... mada, ona mu je i donela sansu da noletu otkine set... najteza pobeda noleta do sada, uz dobru (ali ne odlicnu) partiju...
ana je pregazila sniderovu, koja ne znam kako je uspela da dodje na serenino mesto... nista nije pokazala i ivanovic bez problema ide verovatno u finale...
jelena igra trenutno toplo-hladno, ali dovoljno za ovu koja prvi put ucestvuje na RG-u... a dodje iz kvalifikacija.... ako ne bude vise sile- morala bi da prodje u 2 seta (1. je vec dobila)...
eto toliko... odo sad na neki koncert, pa sve ostaje na bilo kome ko je raspolozen...

nadam se da je ovo dovoljno- sto mozes da skrpis od plavookog i mene... tj. sigurno bi bilo da nije te devojke; ali...... ako, ako... valja se to malo..