ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro je rekao meda,mi gledamo Novaka Djokovica a ne Srdjana,e sad to sto ovaj zeli malo vise da se eksponira sta da radimo takav je,daleko da opravdavam to,samo kazem ja gledam Novaka,Rodzera,Rafu a ne njihove oceve...

Toni se ne bori za Rafu,nema razloga za to jer se Rafa bori sam,svojom levicom i reketom. ne treba mu nista vise.
pa, i novak se bori sam- svojom desnicom i reketom. :p ko da bi novak igrao bolje ili losije da je njegov cale isao (ili da nije isao) kod viskovica. :) ... moja poenta je ono sto i gari potvrdjuje ;)

... nema potrebe mesati tenis sa ovakvim stvarcicama... ko sto ne treba da nas bude briga sta neki pevac radi u privatnom zivotu, jer nam je bitna njegova muzika; tako je jos manje potrebno baviti se onim sto teniser radi van terena (a jos manje njegovim caletom)... ;)

Poslednja izmena:
pardon drugari...i Rafa i Nole se bore i levicom i desnicom i reketom, a Roger se bori desnicom i reketom ;)

Upravo tako Majstore:D

@Tema Meni je bas reakcija Novakovog oca za postovanje...pokazuje mi da svog sina voli i da ne preza ni da se blamira u javnosti zbog njega! Ja zbog te reakcije vise postujem Djokovice! Svaka cast!:tick:

Upravo tako Majstore:D

@Tema Meni je bas reakcija Novakovog oca za postovanje...pokazuje mi da svog sina voli i da ne preza ni da se blamira u javnosti zbog njega! Ja zbog te reakcije vise postujem Djokovice! Svaka cast!:tick:

Malo mi je cudno to, ali dobro!..........On je mozda pokazao da mu je stalo da Nowaka, ali je to mogao da pokaze na drugi nacin, a ne da se blamira.........
Mislim, ali dobro, svako ima svoje misljenje!:think:

izasao zreb :D ... da ne analiziram nista, sa obzirom da se ove godine iovako svasta dogadja... samo cu prokomentarisati da je steta sto rafa nailazi uvek na noleta u polufinalu (i obrnuto)... jer, zasluzuje laksi zreb zbog pokazanih igara... ali dobro- atp lista se ne deli po podlogama...

evo zreba: http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/draws/ms/msdraw.pdf

kada vec naletoh na noletove protivnike, evo i te liste ( ... osim rafe u 1/2f, mislim da je super prosao :) ):
Prvo kolo: Denis Gremelmajr (GER)
Drugo kolo: Frank Dančević (CAN)
Treće kolo: Giljermo Kanjas (ARG, 29)
Četvrto kolo: Karlos Moja (ESP, 16), Pol Enri Matje (FRA, 18 )
Četvrtfinale: Džejms Blejk (USA, 7), Janko Tipsarević (SRB, 32), Markos Bagdatis (CYP, 17), Tomas Berdih (CZE, 11)
Polufinale: Rafael Nadal (ESP, 2)
Finale: Rodzer Federer (SUI)

btw... na b92 prave specijale povodom grand slamova... za navijace nasih, trebalo bi da se tamo nadje sve... bar se nadam :lol: anyway.. - http://www.b92.net/sport/rolandgarros2008/

Poslednja izmena:
Nikako mi se ne svidja sto Federer vec u prvom kolu igra protiv Sema Kverija...momak je veliki potencijal i uvijek se dokazuje protiv najvecih...volio bih da to bude lak mec za Fedju ali nijesam siguran...

Vrhunski meč su odigrali Rafa i Novak :worth::worth:, ali bilo je baš stresno za gledati :lol:. Sigurno su opušteno uživali u tenisu oni što nisu imali svog favorita.

занима ме како ће Гаске да прође на РГ, ове године му баш слабо иде, не знам дал је на неком турниру дошао до завршнице. По жребу до 4. рунде не би наишао на бољег на АТПлисти, а ту је могућ сусрет са Федерером.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back