ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi,ovaj Vavrinka kao i igra tenis!Ne znam da li ga neko prati...

A u pravu ste,pravi se mecevi stvarno mogu ocekivati od 1/4 finala!

Ja Blejka isto jako cenim zbog svega sto je prosao ranije,to se zove zelja za uspehom,stvarno...Ali isto tako mnooooogooooo gotivim Moju,joj koji je to kralj,kad bude zavrsio karijeru ja cu se bas smoriti!Steta sto je ispao,ali neko je morao....

Eeeeeeeeee ovaj spisak meceva me nervira maksimalno...Sve lepo pise,ali Nadala nema nigde na spisku,koj kretenizam....

No,onda sam pogledao ATP Tenis i to je to!Ako sam dobro razumeo,a ispravite me ako niasm,Nadal igra u 5 ujutru,Djokovic u 7,a Federer ne pocinje pre pola jedan? E asd,ako jos Sport Klub sve to isprati....

Ali veceras igra sa Vavrinkom! Ako ga ne dobije,onda stvarno mzoe da s epakuje i ide kuci.Onaj Vavrinka je lud,odigra prvi set da places koliko dobro,a onda ga nema nigde jedno vreme.

Kako se izvukao Nadal juce,Djokovic je pocistio naravno nesto mu ide u bas i brzo zavrsava meceve.Da ne
prognoziram Nole ce biti prvi finalista

добро би ал ће се срести на Надалом у полуфиналу ако прође Вавринку, а верујем да хоће јер игра као змај, ко да не игра против играча из врха . .

едит :
a mozda je nemoguce da se nadju u finalu. :rolleyes:
ko bi rekao da ces ovako nesto reci posle toliko dana prepunih kacenja teniskih slika... :p
деси се

Samo vi pricajte,ali cetvrtfinala i nisu za zezanje! Federer opet igra kao tajfun,pa ce Has biti na velikim mukama! A onda op,osveta za poraz na Australian Openu :D

mene zanma federerova faca na kraju njegove price na ovom turniru... bice ili kao da se posle dva dana trpljenja konacno ispishao, ili kao da su mu uzeli dusu. :lol: a vidim- racunas da ce novak proci i vavrinku i nadala? :)

nisam ocekivao da izgubi 7 gemova protiv bednog ljubicica ali se zaista vidi da je maximalno posvecen cilju zapusavanja usta novinarima,igracima i majkama odredjenih tenisera
istina- ne znam ko jos iz top 20 nije dobio ljubicica poslednjih godina (vec ovo napisah na temi o rodzeru). a ni prethodni protivnici mu nisu bili opasniji...
videcemo sta ce biti na kraju- a svakako; bice savrsenog tenisa :D
aaaa- majka ko majka... :)

победа два нула и довољно времена за припрему за полуфинале,
видећемо ко ће му бити противник након сутрашњег дуела Надал - Блејк,
ко год да прође неће му бити лако . . :-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back