ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vidim zasto ne blatiti nesto ako ne valja. Cemu sluze ovakva mesta, za razmenu misljenja i realne komentare, ili za politicki korektne komentare koji ne smeju nikoga kritikovati, nego samo dodavati hit-ove vlasniku foruma?

obe ovonedeljne titule odlaze u USA

nakon sjajne igre Rodika u Dubaiju,Sem Kueri dolazi do prve ATP titule na svom terenu u Las Vegasu

u finalu je igrao sa totalnim anonimusom,Kevinom Andersonom. lik je nanizao 7 pobeda za redom i iz kvalifikacija stigao do fnala bez izgubljenog seta. mislim da su mu ovo i prve pobede na nekom jacem turniru. imao je sansu i za titulu ali je nakon osvojenog prvog seta jednostavno stao,mada je i Kueri poceo znatno bolje da igra.

Anderson je Juznoafrikanac ali posto zivi u Americi ovo je ocekivano bio mec odlicnih servera (obojica jako visoki) a vidjeno je i par sjajnih poena iz forhenda. nisam siguran da li ce nakon ovih 120 poena moci da igra kvalifikacije za predstojece Masterse jer stvarno igra prilicno dobro i mogao bi opet da napravi iznenadjenje

ne ocekujem,bio sam sarkastican!

zelim samo da se ovde ne blati ime Eurosporta koji nije duzan nikome da ispunjava zelje

da nije tog kanala ne bi videli ni T od Tenisa (svaka cast i Sportklubu)

Neblatim nikoga samo mi je žao što se tako potrefilo tj. došlo do njihovog propusta u prenošenju nekih za nas zanimljivih mečeva. Ali opet šta bi smo bez Eurosporta takav kakav je bolje nema.

Ma nema price! Smrt Eurosportu!!!! :) :) :)

Salim se,naravno...Ako nista drugo,bar na kraju kazu rezultat,ako ne prenose mec!

No da pustimo sad Eurosport,sta bi na mecu Sampras i Federer ;)

Nlordic Varrior ti bas volis da zavodis red.Da ne radis mozda na Eurosportu? Pusti ljude da iznesu svoje misljenje..Ja sam pratila Eurosport kada je vecina vas bila u pelenama..Meni nije potrebna kablovska..

izasao zreb za indian wells...

novak je bio slabe srece (mada, ni na AO nije imao bas neki zreb- tako da su moje sumnje da to ne mora to nista da znaci- u neku ruku potvrdjene)... 2. kolo (ne igra prvo, naravno) sepi, pa 3. kolsrajber, 4. kanjas, a u 1/4f ferer, bagdatis ili berdih... u 1/2f - rafa.

rafi idu: anonimus, pa 3. lopez, pa 4. tsonga / mathieu, u 1/4 finalu gasquet / blake i 1/2f novak.

fedji idu polse anonimusa iz 2. kola: 3. almagro, 4. robredo, 5. 1/4f murray /roddick, i u 1/2f davidenko / nalbandian.

i da ne zboravimo- tipsa igra protiv masua u 1. kolu. pa bi onda isli robredo, pa ljubicic pa fedja. (i nije lose za igraca koji nije nosilac) ;)

pa... reklo bi se da u stvari nikome nije lako- ali i ne moze i ne treba da bude na mastersu :) a od pomenutih danas igra samo tipsa (19h), ali mi se cini da prenosi na sport klubu pocinju tek od sutra...

btw- evo celog zreba (.pdf): http://www.atptennis.com/en/common/.../www.atptennis.com/1/posting/2008/404/mds.pdf

Vishe pratim ATP nego WTA tenis!Nekako su zanimljiviji mecevi.Najbolji mi je Nole!Federer me neshto u zadnje wreme nerwira...mislim,ima 2,5 meseca mononukleozu,a ne zna za to...ili laze ili je stvarno glup!Nece taj josh dugo)))Samo je pitanje ko ce ga naslediti,ja se nadam Nole,ali nije ni Rafa od juche...

E sad cemo videti sta ce Tsonga uraditi protiv Rafe(naravno ako prodju obojica :lol: ),da vidimo dal je to bila slucajnkst na AO(sto i ja mislim) ili nije

Mislim da je zreb najgori bio za Rafu,koji je inace i branilac titule!
Mozda se necemo sloziti,ali od prve trojice mislim da Nole cak ima i najslabiji raspored-bez potcenjivanja ostalih!On do 1/4 finala ima gore-dole igrace,a kako igra ne bi trebali da mu budu neki ozbiljniji problem.
Za Fedju....Ako dobije Almagra(a trebalo bi) ocekujem da dodje do polufinala vrlo lagano.Uz sav respect prema Rodikovim rezultatima,mislim da ne moze da dobije Rozea!

Ne verujem da bi Conga mogao da pobedi Nadala.Ono je bila cista posledeica Rafine nezrelosti,nije ni mislio da Conga moze da pruzi ikakav otpor.Ako igraju Conga i Nadal tipujem na Nadala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back