JaNkOvIc FaN
Domaćin
- Poruka
- 3.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno sramota da Nadal vise bude na drugom mestu...Novak treba da dodje na prvo Federer drugo pa Del Potro da bude treci,Marej na cetvrtom...
Koliko radosti na jednoj strani
Stvarno je odigrao fenomenalno, forhend inside outside je fantastican bio!!!!
Sutra po titulu!
Polako, kad dodje vreme NOLE ce biti PRVI
Nemoj sad tako o Nadalu, velik je on igrach, sportista.
Meni se ne svidja , kad Nole ili neko od nashih loshe igra ili izgubi i odmah paljba.
![]()
Bio nekad...Ovo sto sad pokazuje nije za prvih 10...Sposoban je da pobedjuje slabe igrace imao je srece protiv Conge ali sa ovakvo igrom s lakocom ce ga ponedjivati svi iz top 10....
Secash se kako Federera svi bili otpisali?
Vratice se i Nadal, danas nije igrao loshe, realno, imao je 6 greshaka(nije mogao nishta Noletu), ali jednostavno u ovom trenutku je Nole bolji, kao shto je Nadal renije bio bolji.
Mislim da ce Nole sledece godine josh vishe napredovati![]()
Nema toliko veze sto je imao malo gresaka kad je on igrao ocajno jos plus Novak koji igra najbolje na turu trenutno....
Ma Nole je objasnio...![]()
![]()
Na terenu
Radek gubi momentalno, bash me zanima skim ce Nole sutra igrati![]()
Evo sta je Rafa rekao>
"He played very well," admitted Nadal. "He played unbelievable, in my opinion. I didn't play bad. That's the truth. But with this level of Novak’s, [it] is very difficult to play at this level, especially [on] this surface. I finish the tournament playing much better than [how] I started [it]."
H V A L A momce sa Borce..."Igrao je dobro" priznao je Nadal "Igrao je neverovatno po mom mišljenju. Ja nisam igrao loše. To je istina. Ali sa ovakvom Novakovom igrom, teško je igrati na ovom nivou, naročito na ovoj podlozi. Završio sam turnir igrajući bolje nego na početku turnira."
Il nešto na taj fazon...
Evo sta je Rafa rekao>
"He played very well," admitted Nadal. "He played unbelievable, in my opinion. I didn't play bad. That's the truth. But with this level of Novak’s, [it] is very difficult to play at this level, especially [on] this surface. I finish the tournament playing much better than [how] I started [it]."