ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da kopiram NOLETOVU izjavu nakon meca : "Đoković je po završetku meča više komentarisao veliki broj povreda, nego svoj plasman u četvrtfinale.
"Na kraju sezone sam u dobroj formi zbog toga što se stalno trudim da čuvam i ravnomerno opterećujem organizam. Ne kažem da i ostali to ne rade, ali ja zdravlje uvek stavljam ispred svega, čak i ispred titula. Osnovni cilj mi je da budem zdrav kada jednog dana završim karijeru. Naravno da je velika stvar kada u poslu kojim se bavite ostvarite najveće uspehe, ali šta to sve vredi ako posle tridesete, kada završite karijeru, imate ogromne probleme sa kolenima i leđima, kao što je to slučaj sa većinom tenisera", rekao je Novak. "

Dakle NOLE nije predao AO zato sto je MUSAV,CMIZDRAV,RAZMAZEN I NEMA VOLJU nego upravo zato sto mu je tazmisljanje upravo ovakvo ;).

NOLE ide dalje...sutra Simon...

@Boris 1
Samo sam ti odgovorio na post... Ti si dokazao svojim postom da ti mislis mnogo na mene;)

@Tema
Gonzales ima izvanredan forhend...:ok:

P.S. Kad macke nema, misevi kolo vode...:hahaha1:

@Boris 1
Samo sam ti odgovorio na post... Ti si dokazao svojim postom da ti mislis mnogo na mene;)

@Tema
Gonzales ima izvanredan forhend...:ok:

P.S. Kad macke nema, misevi kolo vode...:hahaha1:

Ne,ja samo stojim iza svojih izjava...UVJEK ;).
TO sto NOLE napreduje je meni pokazatelj samo od sebe.
Meni su u glavi vase mnoge izjave koje ce vam trgnuti na nos...vjerujte mi...ja cu da vam poslazem vase postove koje ste pisali :).

neka ga brani...sada će nole da počene da štrika, a ovaj da hekla....videćemo kome će klot a kome frket. :p

Bi dobro...

Sala Mongolija,oblik monbolije cvijeta u Sangaju, mirise danas u mojoj Mahali i siri se Srbijom.Dobar Simon bolji Novak,publika za desetku.Gdje li je moj drug Boris,kako bi bilo lijepo da zajedno slavimo.:heart::heart::heart:

Evo sada dodjoh sa posla i reko da odmah napisem post i da vas pozdravim.
Radio sam...zato nisam bio na forumu...nisam ni gledao mec...kakav je bio?

@Boris 1
Lako li je tebi biti optimista... Ja kad bih se tako zalijetao...rekao bih da ce Federer igrati do sedamdesete godine...:hahaha1:

@Tema
Danas je bio dobar mec:ok: I dobra pobjeda:)

auu, kakav tenis :worth: stigao sam samo da odgledam treći set i ono je izgledalo fenomenalno...
Dva i pozamasan dio treceg sata, bilo je stresno u drugom setu bar meni Novakovoj Noliti.
Tog drugog seta sam samo setala po kuci, i utrcavala na glasno navijanje mojih hrabtih ukucana.Dali su mi novi nadimak i salili se na moj racun.Pogledaj reprizu bilo je prelijepo.

Borise,sjecas li se moje izmisljene rijeci ULUDIO.
Upotrebila sam je da opisem jedan mec Novak Federer.Kad je Nole uludio Federera i on onako bezdusno polomio reket.Simon je bio dobar no Nole bolji, ULUDIO ga Nole skroz,ma da se i Novak ljutio na sebe svjestan da ga moze pobijediti.Lovi reprize bilo je vise nego dobro.:D

Poslednja izmena:
Kako da ne Dukice :).

Evo da samo jos jednom pobijem neke negativne komentare mnogih koji su ovdje ismijavali moje izjave da su NOLETU ponudjivana drzavljanstva drugih zemalja koje je on odbijao.
Te osobe ce se same prepoznati...neke vise ne ucestvuju na ovom PDF-u upravo zato sto su se nekoliko puta same ujele za jezike :mrgreen:.

Dakle,NOLE izjavljuje sledece : - Da budem iskren, sve je bilo vrlo ozbiljno. Nuđeno mi je mnogo toga, želeli su još jednog jakog igrača u timu pored Endija Mareja. Uložili su mnogo u Dejvis kup tim, i mora da su razočarani što im se to ne vraća - izjavio je Novak.
Srpski teniser nije podlegao lascivnoj ponudi.
- Nije mi novac bio najbitniji. Tada sam počeo dobro da zarađujem, dovoljno da mogu da putujem po turnirima i plaćam trenera. I zašto bih to prihvatio? Ja sam Srbin, ponosan am na svoje korene, i nisam hteo da zanemarim sve to samo zato što su mi drugi nudili bolje uslove. Da sam igrao za Veliku Britaniju, igrao bih jednako profesionalno, ali bih u dubini duše osećao da im ne pripadam. Ja sam bio taj koji je odlučio da ne prihvati ponudu - iskren je Đoković, koji je potom pohvalio britanskog asa Endija Mareja.

Toliko o tome...da se vise jednom i na to stavi tacka :).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back