ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rafa je vanserijski talenat... on ce tek napuniti 23 godine, pogledajte sta je vec sve osvojio. Sve jos dobija na tezini kada se zna da je sve to osovojio u vreme najvece Federerove snage i dominacije ;)

Rafi kapa dole :hvala: Nadam se da sada krece Noletovo vreme :whistling:

Da ima 23 godine, ali ce da igro do 25, a Federer do 30 i kusur....

Ovaj nash bar tera neku zajebanciju kad ima prilike pa se malo prazni...

Zato nece biti br.1,dok god su Rafa i Roger zivi i zdravi.
Pitanje je vremena kada ce se u celu pricu umesati jos neko iz senke,a tada ce biti jos teze izbiti na vrh.
Rafina snaga i Rogerova virtuoznost su velika prepreka,mozda i nesavladiva.
Nadam se samo da ce Federer jos malo povratiti mentalnu snagu,pa da dvoboji teniskih titana budu na nekadasnjem nivou.
Ipak,svaka cast i Noletu.Iako je cetvrti na listi,verujem da ce i on jos dosta biti treci po kvalitetu,a ovi neka boduju kako im se prohte.Ionako ja nikad nisam gledao na bodove.
Sve se vidi na terenu.

Pitanje je vremena kada ce se u celu pricu umesati jos neko iz senke,a tada ce biti jos teze izbiti na vrh.
Nadam se samo da ce Federer jos malo povratiti mentalnu snagu,pa da dvoboji teniskih titana budu na nekadasnjem nivou.
Ipak,svaka cast i Noletu.Iako je cetvrti na listi,verujem da ce i on jos dosta biti treci po kvalitetu,a ovi neka boduju kako im se prohte.Ionako ja nikad nisam gledao na bodove.
Sve se vidi na terenu.
Po meni bi NOLE trebao da bude DRUGI. Po kvalitetu.
Jel' tako Borise? ;)

nadal_federer_melbourne14.jpg

Prvih dvadeset meceva momaka koji ce biti najveci rivali u istoriji tenisa,i verovatno najkompletniji igraci koje je beli sport video

http://www.atpworldtour.com/tennis/1/en/news/newsarticle_1967.asp

Poslednja izmena:
Pa da i glupi facebook nekada necemu posluzi...

Sjajno je videti velikog majstora i,uvek naglasavam,velikog coveka,na mestu gde je doziveo jako lepe trenutke. Kad je tu i jedna od najvecih teniserki svih vremena onda zavidim onima koji su imali priliku da prisustvuju ceremoniji

n15690358731_1847088_1355159.jpg

n15690358731_1847089_3223741.jpg

n15690358731_1847090_3527355.jpg

4473_82227568731_15690358731_1852177_8075607_n.jpg

n15690358731_1852201_2581941.jpg

Sve se vidi na terenu.

Као што и рече...све се види на терену.
Чињеница је да је НОЛЕ прекјуче побједио Надала за Федерера а чињеница је и да је плачљивко и задња 2 меча против НОЛЕТА изгубио...то је чињеница.
Федерерово је готово сада поред НОЛЕТА и Мареја па и Надала ако буде могао да издржи још 2 године!!!

Po meni bi NOLE trebao da bude DRUGI. Po kvalitetu.
Jel' tako Borise? ;)

Наравно да јесте...и то онда 5 празних мјеста па онда Мареј и онда Федерер ;).
Али и то ће још мало...НАдал је већ начет ;).

Poslednja izmena:
Као што и рече...све се види на терену.
Чињеница је да је НОЛЕ прекјуче побједио Надала за Федерера а чињеница је и да је плачљивко и задња 2 меча против НОЛЕТА изгубио...то је чињеница.
Федерерово је готово сада поред НОЛЕТА и Мареја па и Надала ако буде могао да издржи још 2 године!!!

Onaj boldirani deo sam i ja istakao u ranijem postu.;)
Ne plasim se ja jos za Nadala.
Ako ustreba,moze on slobodno pauzirati do sledece sezone.Taman toliko zaliha ima.:D
Federera su mnogi pobedjivali poslednjih meseci,ali to nije dovoljno da nadvise kralja.
I Nole ima negativan skor sa pojedincima,pa ne smatram da su oni bolji(ne racunajuci "nedodirljive").
Mozda je Federer "gotov",a mozda i nije.I Agassija su mnogi otpisivali,pa se on vratio da im utera strah u kosti.Dobro su ga upamtili.;)

Наравно да јесте...и то онда 5 празних мјеста па онда Мареј и онда Федерер ;).
Али и то ће још мало...НАдал је већ начет ;).

ovo je tačno, Nadalova psiha je načeta i sigurno mu neće biti svejedno ako Novak bude u njegovoj polovini na RGu...

Po meni nekako i očekivana pobjeda Federera. Nole je napravio pola posla za Federera. Rafa se nije mogao nikako oporaviti bez barem dana odmora. Sigurna sam da je RG ove godine opet njegov, ako postoji neka mala šansa da ga netko dobije mislim da to može biti samo Nole.

ovo je tačno, Nadalova psiha je načeta i sigurno mu neće biti svejedno ako Novak bude u njegovoj polovini na RGu...

Koliko pratim Rafu uvjerena sam da mu psiha sigurno nije načeta. Ovo su neke njegove izjave:

"My feeling is that this tournament has nothing to do with Paris. I'm not saying that I will play better in Paris, but this surface is completely different from Roland Garros," said Nadal, who saw no reason to find a positive of defeat.

Nadal said that the result, which ended the run of form that saw him win the titles in Monte Carlo and Rome immediately before Madrid, had no implications for his French Open campaign.

"The important thing about today is that I have 15 Masters Series titles, not 16 Masters Series titles. That is the only important thing about today."

Ne znam kako neko ako je bar nekad gledao Nadala moze da kaze da nema talenta ili da pobedjuje i da je tu gde jeste zbog snage i izdrzljivosti....Svasta cu jos cuti....

• Podržavam
Reactions: M-M
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back