ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BRAVO SIMON!!!veliko srce ima ovaj momak,kako je samo nadal zbunjeno gledao kako ga Simon dobija pred njegovom publikom u sred Madrida!!!veliki mec u kome sva slava pripada potpuno zasluzeno Simonu!!!

Da , a posebno mi je drago sto je frustrirao Nadala onim oruzjem , na gotovo identican nacin, kojim ovaj uvek frustrira svoje protivnike.
Simon pocinje da dobija moje simpatije:heart:

e bas tako Zvoncice Simon je Nadala pobedio onako kako Nadal obicno pobedjuje svoje rivale,to je ono je je najvise frustriralo Nadala,Simon ima moje simpatije jer se stalno smejao i bio totalno opusten a igrao je protiv Nadala i to na njegovom terenu,nadam se da ce ovako i Djokovic da tuce Nadala u dejvis kupu sledece godine u Spaniji

e bas tako Zvoncice Simon je Nadala pobedio onako kako Nadal obicno pobedjuje svoje rivale,to je ono je je najvise frustriralo Nadala,Simon ima moje simpatije jer se stalno smejao i bio totalno opusten a igrao je protiv Nadala i to na njegovom terenu,nadam se da ce ovako i Djokovic da tuce Nadala u dejvis kupu sledece godine u Spaniji:klap:

Da,samo sto ce Spanci u davis cup-u verovatno izabrati sljaku kao podlogu , a bojim se da Nole jos ne moze da dobije Nadala na sljaci, mada smo videli i u Hamburgu i na RG da je u tome ipak najblizi.Naravno, volela bih da budes u pravu i da me Nole demantuje sledece godine.

Srle neznam sta si se popalio toliko...na tebe sam tu najmanje mislio ali dobro nema veze,ja samo govorim da je na ovom forumu pozeljno pljuvati Djokovica i ostale nase a znamo i zasto...samo takvi sad zbunjeno cute kad vide Jankovicevu kako gazi i sta je sve uzela za tri nedelje i prakticno obezbedila prvo mesto na kraju godine,mogu da zamislim koliko to samo pece te "hejtere" nasih teniserki,ali sta ces tuzna im je sudbina,nek pate...

ps-bravo za Mareja izgleda da je covek izrastao u pravog tenisera

E pa sorry onda :) Ma mislio sam da si pravo niotkuda poceo mene da prozivas,sto se kaze,nicim izazvano :p OK,izvini jos jednom,moja greska!

A sto se tice polufinala,zbog posla nisam mogao da gledam ni jedan mec! E bas mi krivo za ovo Federerovo polufinale...Prosto mi je neverovatno da ove godine najverovatnije nece uzeti ni jedan Masters..Aj bar za utehy,malcice ce se bodovno pribliziti Nadalu,eto,bar nesto :)

Inace,ocekujem da u Parizu i Nadal i Federer ispadnu posle drugog meca.Ipak je Sangaj odmah posle,a vredniji je ;)

E pa sorry onda :) Ma mislio sam da si pravo niotkuda poceo mene da prozivas,sto se kaze,nicim izazvano :p OK,izvini jos jednom,moja greska!

A sto se tice polufinala,zbog posla nisam mogao da gledam ni jedan mec! E bas mi krivo za ovo Federerovo polufinale...Prosto mi je neverovatno da ove godine najverovatnije nece uzeti ni jedan Masters..Aj bar za utehy,malcice ce se bodovno pribliziti Nadalu,eto,bar nesto :)

Inace,ocekujem da u Parizu i Nadal i Federer ispadnu posle drugog meca.Ipak je Sangaj odmah posle,a vredniji je ;)

nema sanse,bar znam za mog. ne moze on tako da razmislja

a ni on ne zna gde je danas prokockao 20 brejk sansi

Dodje i takav dan svakome,pa i Rafi. A za Pariz...Ipak je taj turnir previse blizu Sangaju,trebalo bi to pomeriti.

Gledam bas Federerove uspehe u poslednjih par godina u Parizu.Upravo tu nema nikakve rezultate,da li je to slucajno?A onda na velikom Mastersu cini cuda! E zato mislim da ce ispasti posle 2 meca.Ko zna,mozda Rafa to nece uraditi,ali za Federera mi bas mirise na tako nesto.

Rafa nece mnogo razmisljati o odbrani finala jer ga cekau jos dva sjajna turnira ali opet on ne zna da se stedi

malo sam razmisljao i tvrdim da ce ovo biti najbolja sezona nekog tenisera u istoriji open ere ako Furiji donese novi Davis Cup i ako uzme nezvanicni sampionat sveta u Sangaju

jedna stvar od te dve bi bilo sjajno a obe cudesno

Pa bas najbolji,nemojmo preterivati :) Federer je vec 4 puta uzeo 3 GSa+ Masters Kup + finale RGa! OK,sa reprezentacijom nikad nista nije uradio,ali ovako gledano...Imao je usepsnije seozne od Rafe.

Rafa je ove godine uzeo 2 GSa i igrao dva polufinala GSa.Sjajan rezultat,ali bilo je i boljih.

Rafa nece mnogo razmisljati o odbrani finala jer ga cekau jos dva sjajna turnira ali opet on ne zna da se stedi

malo sam razmisljao i tvrdim da ce ovo biti najbolja sezona nekog tenisera u istoriji open ere ako Furiji donese novi Davis Cup i ako uzme nezvanicni sampionat sveta u Sangaju

jedna stvar od te dve bi bilo sjajno a obe cudesno

Mislim da ce mu u svakom slucaju biti lakse sad kad je osigurao prvu poziciju do kraja godine:klap:
Mogao bi on otkazati Pariz.....;)

pa Davis Cup nije mala stvar a Federer ga niakd nece imati,kao ni Pariz

ako pogledas konstantnost na Mastersima,betonskim GS turnirima i tome dodas cinjenicu da uradio najtezu stvar u tenisu (posle sva 4) onda nije daleko

u slucaju osvajanja obe titule bice apsolutno ravnopravan najboljim Federerovim sezonama,posebno kad pogledas koliko godina ima

Ih,ma gde je mala stvar uzeti Davis Cup?To je sjajno,ne uzima se salatara bas svaki dan :)
Federer moze da uzme Davis Cup,ali ako se potrefi gomila stvari..Njegova sjajna forma i igra njega i Wavrinke u dublu kao na OI.Onda moze,pre toga,tesko.

A za Rafine igre ove sezone,nema sta,sjajna godina,konstantnost na Mastersima,konstantnost na GSovima...Olimpijada...Extra..
Ipak,Federer je pre cini mi se 3 godine imao preko 8.000 poena,sto je ipak,rekord.Nije Nadal daleko od toga,ipak,ove sezone to nece izvesti.

To u stvari,najbolje govori koliko je Federer bio nenormalan poslednjih par godina.

sve ja to postujem,za dve godine imao je poraza koliko Rafa samo u ovoj ali Majorcanin jednostavno ne staje i nekim cudom je sve bolji

i ovo ce,ubedjen sam,postati najvece rivalstvo u tenisu.. od prvog do zadjeg dana bespostedno i fer

ja samo ocekujem da se Djokovic vrati u formu u kakvoj je bio na pocetku godine pa da opet pocne da ih lomi sve redom i osvaja titule,upao je Novak u krizu ali ubedjen sam da ce se vratiti na velika vrata samo da popravi kondiciju

Kako ce se pribliziti, kad je Federer branio finale Madrida, a Nadal cetvrtfinale. Trebalo bi sad da bude jos veca razlika.

Auh,jes' stvarno,sad sam proverio...Da,da,sad bi trebalo da je razlika jos veca,prosle sezone je pukao od Nalbandiajna u finalu!Ja sam mislio da je to bilo ranije...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back