ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vristanej teniserki je postalo toliko iritantno da skoro ni ne gledam zenski tenis...Ili ga gledam sa utisanim tonom.

U redu je da vrisnes pri izuzetno jakom udarcu,da izdahnes snazno pri servisu,ali kada vristis kao da te kolju kad slajsujes,e to je onda vec mentalni poremecaj.....A to je normalna pojava kod 100% teniserki.

Sto se samih tenisera tice i kuakanja na publiku,tu se apsolutno slazem ta ih treba odvesti u Pionir i pustitii ih da igraju u atmosferi u kakvoj igraju kosarkasi Partizana.Ako si bacanje loptice i servis ponovio milion puta tokom treninga,onda te ne mogu omesti ni laseri,ni novcici,ni urlikanje ni blicevi....

Boze,koliko puta sam video to na kosarkaskim utakmicama pa suljudi pogadjali kao da nema zive duse u sali...E za to treba da imas karakter.

Naucio ih Bolitijeri... :dash:
Problem kod te normalne pojave ti je sto bas i nije prirodna, vec sasvim proracunata...
Jer se smisljeno udara na koncentraciju protivnice.
Kao sto sam svojevremeno pokusavao Nordicu da objasnim da ono Nadalovo vadjenje gaca iz guzice (citaj: prekoracenje vremena) ima i te kakav uticaj na onoga ko prima servis...

Staviti ih da igraju odmah nakon Partizanovog meca sa Panatinaikosom u Areni... pa da zapisu sta je sport.

Tako je, karakter. Koncentracija. Mentalna snaga.

Zar je bitno koliko godina imaju?
Imaju dovoljno da procitaju i obavjeste a isto tako da od vas nesto nauce i to poslije prezentuju drugima.
Nikada ne podcjenjuj...ne znas kakvim podacima oni raspolazu.

:zcepanje::zper::rumenko::rtfm::super::rotf: Eto sa takvim podaciam raspolazu....Nemam ja nista protiv da neko ima i 16 godina i da iam vredne podatke i argumente,bice mi zadovoljstvo da sa takvima pricam...Nikakav problem....

Kako bre nek vriste? Smeta im kad neko kine podno svoda dvorane a ne smeta 130 decibela Sarapove?
Video si kako su Azarenku prozivali... :hahaha: ... i red je bio...

.

130 decibela,rika lava,poletanje aviona,uzbuna za atomski napad....I treba da ih prozivaju.

Ubuduce nek pitaju za cenu paprike i tako to ako ne znaju gde da nadju...Samo to znamo....

I posle mi reci nesto o kometnarima...Dao sam figurativno sta se ovde radi,najprostije receno da se zna...Sta se vredjas?Tesko pada cinjenica da na muskom tenisu ima svega samo nema tenisa?

Poslednja izmena od moderatora:
E a sto se ovde pise o vristanju teniserki zar ne postoji tema WTA....Nemojte ni slucajno da skenete sa teme koja se zove ATP....Nemojte molim vas...

Gle,gle,al se neko vredja....Sad smeta sto pricamo ovako?

Inace,KIME i sve ostalo...Cuo sam da u Japanu podrzavaju te fore sa vristanjem jer se tako KAO jace udara sto neam veze sa zivotom...Zasto onda ne vriste bokseri?Fajteri u ringu? Boga mi,njima treba taj EKSTRA udarac cini mi se....?

Da je trend ili pracenje idola,to moze da se racuna...Mada mi nikako nije jasno kako je moguce da ama bas pri svakom udarcu neko vrisi kao da ga kolju?I tako dva sata? Pa ja bih se amo od toga umorio,pre bih cuvao znagu za udarac a ne za vrisku i dreku.

Ma nije Espana nego Espada,mac.. nema veze ni sa Spanijom osim sto je na spanskom

Enciklopedije i knjige,na zalost,nemam.. nego lepo kad hocu da vidim ko je igrao pet vezanih betonskih 1/2 na Slemovima za to treba da izdvojim skoro sat vremena... i ni malo mi nije tesko. Nista od ovoga mi ne stize na tacni,za dobar post se moras pomuciti

Uh,ne bi mi trebala motivacija da ga pratim ako volim tenis i navijam za njega,zasluzio je. Ali ne valja sto se to sve svodi na Nole Nole pobjede te vole.. tad pocinje da mi se trese prst na misu jer se svakog dana ispiraju jedne te iste price

Ajde sad mi reci sto nema Mede,lika koji je Novakov navijac a pri tom ''ponesto'' i zna o tom istom Novaku a i o drugim teniserima?

To zasto je on otisao je njegova stvar...mnogima jako poznata.
Mnogi su pozdravljali razlog tog odlaska.

:zcepanje::zper::rumenko::rtfm::super::rotf: Eto sa takvim podaciam raspolazu....Nemam ja nista protiv da neko ima i 16 godina i da iam vredne podatke i argumente,bice mi zadovoljstvo da sa takvima pricam...Nikakav problem....

130 decibela,rika lava,poletanje aviona,uzbuna za atomski napad....I treba da ih prozivaju.

I posle mi reci nesto o kometnarima...Dao sam figurativno sta se ovde radi,najprostije receno da se zna...Sta se vredjas?Tesko pada cinjenica da na muskom tenisu ima svega samo nema tenisa?

Srle,opet ti...daj nesto drugo...nesto konkretno.
Vidi...u najmanju ruku su danas znali tacan rezultal Rodika i CIlica...sta ti to govori!?Da ti je neko trebao reci da si LAIK.Nemoj tako.

Gle,gle,al se neko vredja....Sad smeta sto pricamo ovako?

Inace,KIME i sve ostalo...Cuo sam da u Japanu podrzavaju te fore sa vristanjem jer se tako KAO jace udara sto neam veze sa zivotom...Zasto onda ne vriste bokseri?Fajteri u ringu? Boga mi,njima treba taj EKSTRA udarac cini mi se....?

Da je trend ili pracenje idola,to moze da se racuna...Mada mi nikako nije jasno kako je moguce da ama bas pri svakom udarcu neko vrisi kao da ga kolju?I tako dva sata? Pa ja bih se amo od toga umorio,pre bih cuvao znagu za udarac a ne za vrisku i dreku.

Ne vredjam se, nego ne znam zasto se sad mesaju teme...Ako se secam to tebi smeta, jel?

T

Srle,opet ti...daj nesto drugo...nesto konkretno.
Vidi...u najmanju ruku su danas znali tacan rezultal Rodika i CIlica...sta ti to govori!?Da ti je neko trebao reci da si LAIK.Nemoj tako.

U najmanju ruku,taj koji bi rekao da sam laik na ovom Forumu bi bio totalno smesan. A zamisli,ovde neko i radi pa dobja informacije sa strane koje ne moraju da budu tacne.Inace,predvidjao sam pobedu Cilica,pitam te,kolkio njih je to ovde prognoziralo?Da ti ja kazem..NIKO!

Ne vredjam se, nego ne znam zasto se sad mesaju teme...Ako se secam to tebi smeta, jel?

Narvno da mi smeta....Ali posto je to ovde normalna pojava,daj da i ja malo doprinesem.

Jankovicu hoces da ti kazem cene paprika?Koja te pijaca interesuje?

Ne moramo samo o paprikama,sta je,istina boli? Mozemo i o krompiru,cekaj samo da nadjem cene.

I ovako mozemo u nedogled,umesto lepo da anpravite sebi CHAt verziiju i mirna backa...U svakom drugom slucaju ce ovaj PDF izgledati jadno i bedno.

Ne moramo samo o paprikama,sta je,istina boli? Mozemo i o krompiru,cekaj samo da nadjem cene.

I ovako mozemo u nedogled,umesto lepo da anpravite sebi CHAt verziiju i mirna backa...U svakom drugom slucaju ce ovaj PDF izgledati jadno i bedno.

Moze i o krompiru, nego ja sam vise za paprike...Nisu skupe....

Sad Medo mozes da pises, sad trenutno pisu ovi PAMETNI...
Nego ako te ikad bude zanimala cena paprike meni se obrati, ja cu ti najbrze odgovoriti i najpouzdanije....

Iscitala sam sve sto ste napisli i jos uvek sam u dilemi ko je najboji poznavalac tenisa, a ni cenu paprike jos uvek nisam saznala, jedino sam saznala koliko je Srle mator. :mrgreen:

Nego ako bi neko bio ljubazan da mi napise kada igraju Zimonjic i Nestor sajt AO-a nece da mi se otvori. :(

Iscitala sam sve sto ste napisli i jos uvek sam u dilemi ko je najboji poznavalac tenisa, a ni cenu paprike jos uvek nisam saznala, jedino sam saznala koliko je Srle mator. :mrgreen:

Nego ako bi neko bio ljubazan da mi napise kada igraju Zimonjic i Nestor sajt AO-a nece da mi se otvori. :(

Srle ima 28 godina i nije mator,nego ste vi ovde premladi....I,mada mene nije sramota ni da pricam o tome ko sam i sta sam,to necu pricati javno jer ovde ljudi lako pljuju kad su samo slova i avatari....Ne daj Boze da bi iko ista od ovoga rekao uzivo....Nema argumenata...

Slusao sam nekog lika,ne secam se sta je radio,dal neku emisiju i otvori bas ovde temu o tome....I ljudi su ga pljuvali,vredjali i on poludi,i kaze,OK,hajde sada svi oni koji su mi pricali i skakali po krsti da sve to javno kazu,da bi se poboljsao kvalitet emisije,covek resio da ugosti 20 anjzagrizenijih....I sta bi>NIKO,ali bas niko se nije pojavio! I on covek shvatio da je jedino u celoj prici on bio lud....

Lako je praviti se vazan preko postova...Lako je biti veliki i hrabar kad ne mzoes coveka u oci da pogledas....Lako je na temi o tenisu pricati o bilo cemu...I kada onda Srle samo aludirajuci da ovde samo sto se ne prica o ceni paprika,Uros resi da kao najveci klinac samo to forsira....

Mladac....Ne radi se to tako...Razmislis i kazes sebi..OK...Tenis...Tema je o tome...Dakle,o tome treba pricati.

Srle ima 28 godina i nije mator,nego ste vi ovde premladi....I,mada mene nije sramota ni da pricam o tome ko sam i sta sam,to necu pricati javno jer ovde ljudi lako pljuju kad su samo slova i avatari....Ne daj Boze da bi iko ista od ovoga rekao uzivo....Nema argumenata...

Slusao sam nekog lika,ne secam se sta je radio,dal neku emisiju i otvori bas ovde temu o tome....I ljudi su ga pljuvali,vredjali i on poludi,i kaze,OK,hajde sada svi oni koji su mi pricali i skakali po krsti da sve to javno kazu,da bi se poboljsao kvalitet emisije,covek resio da ugosti 20 anjzagrizenijih....I sta bi>NIKO,ali bas niko se nije pojavio! I on covek shvatio da je jedino u celoj prici on bio lud....

Lako je praviti se vazan preko postova...Lako je biti veliki i hrabar kad ne mzoes coveka u oci da pogledas....Lako je na temi o tenisu pricati o bilo cemu...I kada onda Srle samo aludirajuci da ovde samo sto se ne prica o ceni paprika,Uros resi da kao najveci klinac samo to forsira....

Mladac....Ne radi se to tako...Razmislis i kazes sebi..OK...Tenis...Tema je o tome...Dakle,o tome treba pricati
.

:rotf::rotf: Jel tako treba cika Srle....O tenisu?Pa ne mogu ja o tenisu jer ja napisem samo 2 posta mesecno o tenisu i to ne znam dalje od jednog reda...Tako da bolje o paprikama...Obozavam punjene paprike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back