ATP masters turnir Rim 2024.

Da, i?
Čemu tužan smajli?
To je samo realnost.
Za razliku od Nadala, njegov kolega Dominik Tim je na vreme shvatio istinu.
Kad to više nije to, objaviš lepo datum odlaska i laganica...
Ali Rafaelo se sprema za Pariz i to ce igrat i sa stakama.Sampioni ne odlaze tek tako iako je realan kraj karijere.
Dominik Tim je pravi igrac ali ne znam koji problem ima godinama.
 
Novak jako cudno igra,bezovoljno,kao da ima nekih problema.Ovaj ga dobi prvi set kao da mu je na drugoj strani 250 na atp listi .Ne moze ni servis pogodit ko zna sta se desava.Povredica neka da niko ne zna.Ni kretanja ni volje do igre.Ili neki privatan problem kao da jedva ceka kraj.
 
Poslednja izmena:
Komentator Viskovic rece igra "kao da zuri na avion negde" i bio je u pravu.Nema veze sto je izgubio ali ovakav pristup nismo navikli.Jako cudno i upitno o cemu se ovde radi.
Ali od krvi i mesa je ima nesto sto je doprinelo i ovakvom pristupu mecu.Ne verujem da je bilo reda radi.
Ima razlog kojeg ne znamo.Nadam se da ona flasa nema veze.Ovo meni uvek deluje psihomotorika da nije radila kako treba.Ne verujem da je bio mec gde bi los tek tako.Za ovakav pristup mecu uh ima nesto.
Ako misli ovako dalje bolje da otkaze Pariz.Nije ovo slucajno cela godina je trapava.
Ako je privatan problem to zna biti mucno.
 
Poslednja izmena:
Novak jako cudno igra,bezovoljno,kao da ima nekih problema.Ovaj ga dobi prvi set kao da mu je na drugoj strani 250 na atp listi .Ne moze ni servis pogodit ko zna sta se desava.Povredica neka da niko ne zna.Ni kretanja ni volje do igre.Ili neki privatan problem kao da jedva ceka kraj.

Pa nije povreda, njemu ništa fizički ne fali. Prošlog protinika je lako pobedio posle preokreta u prvom setu. Nešto je na mentalnom planu kod njega. Deluje mi kao da mu tenis tretuno nije vrlo bitna stvar u životu.
 
Meni deluje da nije dobar sa zenom(ali samo deluje)vec duze vreme.
Kada ti je svejedno bas ovako ko danas ima nesto dublji problem koji mu sedi na glavi.Mada prosli mec je bio agresivan.Taman se ponadah evo ga i vidi danas!U pravu si kondicija je ok ali bezvoljnost mu je +10.Retka pojava kod njega ali ne bi bila da "ga privatno neko ne muci".
Kao iz hira da nije hteo igrati.Da se mi razumemo ovaj sto ga dobi igrao je odlican tenis sve mu cestitke za to.
 
Ovako Manga.Ako gledamo sa sportskog aspekta nije se vise lako ni motivisati i igrati nakon 24 g .slema i vise puta najbolji sportista na svetu.Udjes u godine i malo bi i da zivis.Ipak on robija (trenira celi dan)od 5 godine radi ko pas 32 god.Ko konj
Ali poznajuci Novaka ako mu je privatno sve pod kontrolom ovakav mec nicim izazvan je nepojmljiv u njegovoj karijeri.Nije to njegov ratnicki duh!
E sada.Zasto nema ratnika u njemu?Za to postoji vise razloga a najveci problem moze biti i u tome npr ako u njemu tinja nesto da se rastane od zene.Ja to neznam samo nagadjam.To su opasni problemi koji te razaraju.Djabe ti sto si sampion.Telo ne radi duh se gubi. A kada se duh gubi tu vise nema borbe.
Gradis porodicu i mislis sve je ok i onda odjednom se desavaju promene.
Tu su deca,mir,stabilnost ali se npr zaljubi u drugu.Kažem npr.Ne mora biti istina.
Iznuta ga nešto razara,ne da mu mira od torina 2023.
Pa nije on za pola god zaboravio igrati?
Djaba treneri djaba sve gledao sam trrening na košutnjaku pre 15 dana uzivo sa 2 metra daljine.
Odradi on to ali tu nema više vatre.
One želje da osvaja turnire.
Lično ne verujem da je uzrok samo "zasićenje" ima tu nešto dublje.
Dok to ne reši,nema šanse da se digne.A pitanje može li rešiti ako postoji nešto iznutra što ga jede.
Na ovom meču je bilo pre jasno da ga koči nešto.
 
Juka sve to ok , ali, samo nagađamo, očigledno je da sa njim nešto ne štima, neka uzme godinu dana pauze i neka reši problem
a u suštini , on je takav tip da ga problemi još više motivišu i da u toku meča grize rezultat
onakvo bledo izdanje, njega kao ličnost dosad nismo videli, i nije kriva ona flaša što ga je lupila u glavu, možda je to trebalo da ga osvesti, ovakvo bledo izdanje traje već poduže
 

Back
Top