ATP masters Sinsinati 2024

IMG_20241005_123525320~2.jpg

juka msm ipak da nije do njih , Novak nema više nikakve motivacije i on je slab , a ne oni toliko jaki
igra jedino da zaradi što više para
Izgleda da si u pravu.Protiv Alkaraza olimpijada nije davno bilo dobro igrao.Neznam odakle ovakve oscilacije?
Nadam se da će se dizati kroz mečeve.Mada 38 god stiže nije više lako trčati.Jedino nešto da skracuje poene da proba neznam više.Ova dve robota su skoro nebobediva.Nisu regularni ali puštaju ih igrati.

Gledam opet ovog Sinnera protiv Eciverija.Ovaj se opire Argentinac ali posustaje treci set.******* na hrani je nije steroid.Ovaj Siner mrsavim rucicama ima udarce ko maljem brzina loptice jace putuje u protivnikovo polje.
I kapi znoja nema na sebi.
A trpet ce ga ,ako ga suspenduju Alkaraz nema sa kim da se kolje a i izgubili bi gledanost.Ne verujem da ce ga suspendovat.Nelegalno jeste ali interes im drugaciji.
Nema sanse da je ovaj na "obicnoj hrani".

Neko ih debelo stiti i forsira.
Alkaraza i Sinera.Onaj Alkaraz nema cist govor totalno sprzen govor vec ima a 22 mu .Ovaj Siner ko duh kasper kao da ne postoji.Odradi mec ubije protivnika i to je to mrtav ladan.Niti se ne veseli i raduje.Decko totalno izdrogiran.Zao mi ih mozda bi bili i normalni da nije dopinga.Pa sta misle vlastodrzci?
Niko pojma nema ?Ne vidi se kako funkcionisu njih dvojica?

Sve nesto namesteno,isfolirano,neprirodno postalo,sve u interesu da se velika lova okrene.Pa i nba se ozbiljno dopinguju.I nikom ništa.Karavani prolaze.Dosta dobrih igrača starog kova je otišlo posle 50 u nba.Pozlilo im.Mutombo zadnji npr i Mozes Meloun ko se seća od starijih.
****** ovoj dvojici atleta bi pozavideo i Er Jordan čak.
Svetu potrebna bar dva igrača koji će da lete.
Verujem znači da vlasnici ne bi zabranili ni drugima doping ali većina nece.Radije gube meč pa koliko ide ide na lakši pogon .
Manga izvini što gušim forum dopingom .Ma glupo mi gledat meč dopingovanog i ovog drugog koji je na običnoj hrani.Vidi se razlika u trčanju u svemu.

Sve nesto namesteno,isfolirano,neprirodno postalo,sve u interesu da se velika lova okrene.Pa i nba se ozbiljno dopinguju.I nikom ništa.Karavani prolaze.Dosta dobrih igrača starog kova je otišlo posle 50 u nba.Pozlilo im.Mutombo zadnji npr i Mozes Meloun ko se seća od starijih.
****** ovoj dvojici atleta bi pozavideo i Er Jordan čak.
Svetu potrebna bar dva igrača koji će da lete.
Verujem znači da vlasnici ne bi zabranili ni drugima doping ali većina nece.Radije gube meč pa koliko ide ide na lakši pogon .
Manga izvini što gušim forum dopingom .Ma glupo mi gledat meč dopingovanog i ovog drugog koji je na običnoj hrani.Vidi se razlika u trčanju u svemu.
:ok: sasvim u redu postovi, tema je ta, tenis i sve oko njega
onaj Sinner , ni na živo se smeje ni na mrtvo plače

Dobro se Medved opire...tek 4/1 za Sinera...koda u zid vraća loptice.
Sreca da Novak uskoro završava karijeru...Hebeš ovo.
Za 15 min gotov set .Nigde borbe itd.
Siner dobija 6/1 tehnički bolje igra hahaha.
Kome je ovo zanimljivo ja ne znam.
Medo je odličan igrač ali nema šanse .

Poslednja izmena:

Back