ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
TENISERI, FUDBALERI, KOŠARKAŠI… Nadal i Kasiljas okupili zvezde u Madridu!

Novak Đoković nije učestvovao u Humanitarnom danu pred Masters u Madridu, koje su organizovali Rafael Nadal i Iker Kasiljas.

Đoković je prihvatio da učestvuje u egzibiciji, ali iz nepoznatih razloga nije došao. Međutim i pored njegovog izostanka na madridskoj šljaci bilo je puno zvezda.

Osim dvojice spomenutih Španaca, na terenu ’Kaha Magike’ našli su se igrači Atletiko Madrida Tibo Kurtoa i David Vilja, Amerikanka Serena Vilijams, Britanac Endi Mari, Felisijano Lopes kao i košarkaši Real Madrida Rudi Fernandes i Serhio Ljulj.

Okupljeni su na terenu prvo odigrali jednu partiju nožnog tenisa, da bi potom ostavili Kasiljasa i Nadala da prebace nekoliko loptica preko mreže.

Tokom Humanitarnog dana u Madridu, bilo je malo i ’peckanja’ u vezi sa predstojećim finalom LŠ u kome se sastaju madridski klubovi, pošto je poznato da je Rafa veliki navijač ’kraljevića’.

On je prvo prišao ’jorgandžijama’ i poželeo im sreću u finalu, ali je potom priznao na čijoj će biti strani.

„Srećno svima, ali ja želim desetu (titulu)“, uz osmeh je rekao Nadal.

Karte za ovaj ’ol star’ teniski meč bile su prodavane po ceni od pet evra, a sav prihod otišao je fondacijama najboljeg tenisera sveta i golmana Reala.

Masters u Madridu počinje u ponedeljak, Đoković će u prvom kolu igrati protiv boljeg iz duela Ćilić – Sousa, dok će Nadal odbranu titule početi sa Melcerom ili Monakom.

B92.net

vd0rok.jpg
2uqyovt.jpg
5y56i8.jpg

ATP World Tour Masters 1000
2ntba6h.jpg

Rome, Italy
sbuiab.jpg

11-18.05.2014
o0b2q1.jpg
€ 2,884,675
Clay

2n0sv2q.jpg

xkvciw.jpg

Ne znam da li je neko pisao, ali Mikael Ljodra se oprostio od profi tenisa, juce posle poraza od Verdaska.
Mnogo mi je zao sto je tako. Ali, covek je tako odlucio.
Bas je bilo nabijeno emocijama njegovo obracanje publici.
A njegov decak ga gleda sa strane...
Volela sam da ga gledam, imao je ono nesto sto ja volim da vidim u igri tenisera.
Posto znam cime ce se baviti nakon oprostaja od tenisa, zelim mu sve najbolje u zivotu i radu, iako nema pojma da ga neko iz Srbije voli i postuje i sada upravo pominje u svom postu.
Falice turu. :(

Ne znam da li je neko pisao, ali Mikael Ljodra se oprostio od profi tenisa, juce posle poraza od Verdaska.
Mnogo mi je zao sto je tako. Ali, covek je tako odlucio.
Bas je bilo nabijeno emocijama njegovo obracanje publici.
A njegov decak ga gleda sa strane...
Volela sam da ga gledam, imao je ono nesto sto ja volim da vidim u igri tenisera.
Posto znam cime ce se baviti nakon oprostaja od tenisa, zelim mu sve najbolje u zivotu i radu, iako nema pojma da ga neko iz Srbije voli i postuje i sada upravo pominje u svom postu.
Falice turu. :(

Nadam se da se nije oprostio od tenisa, vec samo od takmicenja.

Obicno takvi ostanu ili treneri ili clanovi teniskih komiteta.

MONFIS JE CAR! LETI NA TERENU! Pogledajte ovu tenisko-golmansku paradu na Rolan Garosu!

Francuz Gael Monfis je poznat kao teniser koji tokom mečeva izvodi atraktivne poteze. I u meču protiv Nemca Štrufa na Rolan Garosu koji je, baj d vej pobedio, oduševio je publiku.

U pokušaju da stigne do loptice, napravio pravu golmansku paradu, ali ipak nije uspeo da zahvati lopticu na pravi način. Treba li reći kako je publika reagovala?

Slušajući sportske komentatore naslušao sam se svakakvih "bisera"
Al brate mili ovaj ga juče pretera.Ne znam koliko puta je pomenuo
da je Djokoviću ovo prvi meč koga igra kao muž? Cuj,igra kao muz?
Pa šta što se oženio,nije ni prvi ni zadnji.Nikako ne razumem šta je hteo time da kaže,
da li mu je to sad neka mana ili kvalitet?
Mene se čini nešto drugo.On žali što se Nole oženio jer sada on nema
više nikakve šanse kod njega?

Slušajući sportske komentatore naslušao sam se svakakvih "bisera"
Al brate mili ovaj ga juče pretera.Ne znam koliko puta je pomenuo
da je Djokoviću ovo prvi meč koga igra kao muž? Cuj,igra kao muz?
Pa šta što se oženio,nije ni prvi ni zadnji.Nikako ne razumem šta je hteo time da kaže,
da li mu je to sad neka mana ili kvalitet?
Mene se čini nešto drugo.On žali što se Nole oženio jer sada on nema
više nikakve šanse kod njega?
xDD

Visko toliko lupeta da sam poceo da pratim tenis na rtsu :sad2:

Kako Nadal zbog povrede ovoga puta nije igrao, a trebalo je da brani titulu, Novakov gubitak poena bio je drasticno manji nego Rafaelov.
Poslije proslonedeljnih 460 bodova razlike, sada mu bjezi cak 1.190, sto je 2,6 puta vise nego do sada.:D

ATP lista:
1. (1) Novak Đoković (Srbija) - 12.860 bodova
2. (2) Rafael Nadal (Španija) - 11.670
3. (3) Rodžer Federer (Švajcarska) - 6.070
4. (4) Stanislas Vavrinka (Švajcarska) - 5.850
5. (5) Tomaš Berdih (Češka) - 4.410
6. (7) David Ferer (Španija) - 4.255
7. (6) Miloš Raonić (Kanada) - 3.955
8. (8) Grigor Dimitrov (Bugarska) - 3.620
9. (9) Endi Marej (Velika Britanija) - 3.150
10. (15) Žo-Vilfred Conga (Francuska) - 2.910
...