- Poruka
- 13.940
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najslabija konurencija je bila u periodu 2004/2007,Federeru konkurencija Rodick i Safin, Gonzales, Bagdatis, Blake-smesno.Trenutno mozda i najslabija konkurencija u tenisu,ocajna je ova 2014![]()
Tad je konkurencija bila najjaca posto je onda KRALJ tenisa Roger Federer bio na svom vrhuncu i nije dozvolio mnogim potencijalima da se razvijuNajslabija konurencija je bila u periodu 2004/2007,Federeru konkurencija Rodick i Safin, Gonzales, Bagdatis, Blake-smesno.
Jeste. Tada su igrali Safin i Rodik koji obojica imaju pozitivan skor protiv Novaka![]()
On ce vrlo brzo biti prvi igrac na svetu...Mnogo dobro igra decko...
Ne znam da li je neko pisao, ali Mikael Ljodra se oprostio od profi tenisa, juce posle poraza od Verdaska.
Mnogo mi je zao sto je tako. Ali, covek je tako odlucio.
Bas je bilo nabijeno emocijama njegovo obracanje publici.
A njegov decak ga gleda sa strane...
Volela sam da ga gledam, imao je ono nesto sto ja volim da vidim u igri tenisera.
Posto znam cime ce se baviti nakon oprostaja od tenisa, zelim mu sve najbolje u zivotu i radu, iako nema pojma da ga neko iz Srbije voli i postuje i sada upravo pominje u svom postu.
Falice turu.![]()
LODRA se emotivno u suzama oprostio od aktivnog igranja tenisa .Nadam se da se nije oprostio od tenisa, vec samo od takmicenja.
Obicno takvi ostanu ili treneri ili clanovi teniskih komiteta.
xDDSlušajući sportske komentatore naslušao sam se svakakvih "bisera"
Al brate mili ovaj ga juče pretera.Ne znam koliko puta je pomenuo
da je Djokoviću ovo prvi meč koga igra kao muž? Cuj,igra kao muz?
Pa šta što se oženio,nije ni prvi ni zadnji.Nikako ne razumem šta je hteo time da kaže,
da li mu je to sad neka mana ili kvalitet?
Mene se čini nešto drugo.On žali što se Nole oženio jer sada on nema
više nikakve šanse kod njega?