ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Acapulco

29102510FDF743F3ACC170256C5ED14F.ashx

0A9FAC2D1EE64D1889B755A8CBE18318.ashx

Da ne ostanem nedorecen.
Moja najveca sportska ljubav je Nole.
Tako ce verovatno i da ostane,koliko god se ja ljutio na njega.

Znam da nije moguce svaki put pobediti ni statisticki niti ljudski.
Ja samo mislim da on sportski stagnira od kad je na celo
svog strucnog staba doveo Bekera.Mozda ja kao i vecina
vas koji prate tenis srcem to malo teze dozivljava.
Kako god tesko mi je kad vidim Bekera u boksu
sa licem bez emocija.'Ebiga ljudi smo,sve jedno
pobedjivali ili gubili,srce zaigra.

I nece me zacuditi ako nas neko jutro doceka vest
da je Vajda preuzeo nekoga od najtezih Noletovih rivala.
To bi mi stvarno tesko palo.

U potpunosti se slazem sa tobom.
Nesto se desava u Noletovom stabu.
I treba da se Nole ``uzme u pamet``, ako hoce i dalje da bude medju prvima (ako vec ne moze da bude prvi), da mora ostale stvari da batali koje mu uopste nisu potrebne.
Mozda sam sada previse bila gruba, ipak je on deo dzet-seta, ali nije mu bas bila bas tolika nuzda da simulira pad iz aviona, npr...
Mislim da mu je Juzni napravio ``medvedju uslugu`` time sto se razboleo, ovako na terenu Nole nije licio na sebe.
Ne znam, ali i ja mislim da je Beker mnogo doprineo Noletovim slabim partijama, ili se Nole malo previse opustio u svom tom svetu dzet-seta, gde je sve moguce dobiti ili kupiti. I on je covek, mozda ga je sve to sto mu se desava malo udarilo u glavu. Otkud znam.
I ono skandiranje u Dubaiu njegovog imena, pa ja sam bas bila iznenadjena i odmah mi se upalila lampica da to nije nikako dobro, cim mu strana publika klice, bez obzira koliko nasih ljudi bilo tamo...
Nije on navikao da navijaju za njega.
Lepo je krenuo, ali odjedamput se iskljucio i samo je statirao. Kao da se uplasio kada je Rodzer poceo da ga kaznjava na mrezi. Mozda i jeste. Mozda i nije. To niko ne zna, do Nole sam.
Ipak ostaje gorak ukus u ustima posle ovog poraza. Ni ja ne mogu da gledam Bekera u Novakovoj lozi. Nikada nisam ``mirisala`` tog coveka, ne zato sto je Nemac, ne... nikad mi se nije dopadao ni kao teniser, a kamoli kao trener.
Pa on se neposredno pre nego sto ga je Novak angazovao druzio sa casicom malo vise nego sto bi trebao normalan covek.
Mislim da Noletu Beker ne treba, jer od njega nikakve vajde.
Ne znam sta se dogadja sa Vajdom, Nole decidirano govori da mu je Vajda i dalje trener, ali tu mi nesto ne stima pa bog...
Nole je na prekretnici. Ipak Nole nije ono sto je nekada bio, da se izvuce kada je najvaznije, nije napredovao, vec naprotiv.
Sta radi Marej u odnosu na Novaka, bilo je 5-0 za Marejevog protivnika i on je uspeo da se vrati i pobedi. To je nekada i Nole radio. Sada... to ne radi.
Za sve treba da postoji granica. I za zezanje sa trbusnim plesacicama i da sad ne nabrajam sta jos sve nije radio... dobro, teraju ga organizatori na razne stvari... treba znati reci - dosta!
Da se zna, kao sto je Sibirski napisao - ja navijam za Novaka i uvek cu biti uz njega i u pobedi i u porazu, ali treba dooobro da porazmisli sta ce i kako ce dalje.
Ako ga vise tenis ne ispunjava, neka prestane da ga igra.
Ja sam uvek bila za to da sportista treba da ``ode`` kada je na svom vrhuncu. Mozda se necete sloziti sa mnom, ali tenis je u danasnje vreme postao vise nesto drugo od sporta.

Ma zezam se obojica ste u pravu
James "Sawyer" Ford (Josh Holloway) Dzejms Sojer Ford
Jack je bolji :lol:

- - - - - - - - - -

Tom Sojer :D Pa to ne moze da se napise srpski drugacije nego Sojer :D A tako se i cita :D
hahahaha :D

- - - - - - - - - -

Lepo sam ja napisao da je Becker dosao sa nemerom da upropasti No2aka kako ga ovaj ne bi prestigao u gs titulama a vi nista verovali :mrgreen:

Da, Rodzera igra protiv Novaka motivise. I to nije tajna.
Kao sto Novaka motivise igra sa Rodzerom, Rafom, Marejem.
Berdih ipak igra drugacije od Novaka, Rodzer je spremio fantasticnu taktiku za obojicu.
I zato je sada opet ponosni vlasnik onog interesantnog trofeja za najboljeg tenisera Dubaija.

Back