ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naslov nisam ja izmislio već je to naslov sa sportal.rs :D
Kako pa šta? :D On je do ne tako davno bio broj 8 na svetu, 8, a sada gubi od 808 na svetu i to od tenisera koji nije ni punoletan...odnosno klinca ko što je ovaj MUJO naš :hahaha:
Kažeš da sumnjaš da sam instruktor tenisa? :D Izvini molim te, svaki teniski stručnjak sa i malo znanja će ti reći da je ovo strašno :D
Bavio sam se, ali sam doživeo povredu zbog koje sam bio prinuđen da završim karijeru pre nego što sam i počeo kao profi :D
Šta imam? :D Ništa, ja samo iznosim svoje iskreno i cenjeno mišljenje :hvala:
A šta ti imaš što ga "braniš"? :lol:

Ne smaraj. Da znas nesto o tenisu znao bi da je Beker u njegovim godinama osvojio Vimbldon, Monika Seles sa 16 RG, a Jelena Dokic sa 16 istamburala broja jedan Martinu Hingis. A znao bi i zasto se to ne desava u danashnje vreme. Rus je talentovan, ovo mu je drugi profi turnir, vreme je da se pojavi neko novi.

Ko kaže, ti? :mrgreen:
Dobro zapamtiću ti ovaj postić da bi ti ga sročio kasnije... :klap:

...nema sta, STVARNO JE SPREMAN, ove godine nize samo pobjedu za pobjedom :cepanje:...realno je za ocekivati :mrgreen:?!

- - - - - - - - - -

Kažeš da sumnjaš da sam instruktor tenisa? :D Izvini molim te, svaki teniski stručnjak sa i malo znanja će ti reći da je ovo strašno :D

...:cepanje:...sta bi onda trebali reci GARGIJU :lol:?!
Misilm, kojim principima smatras Jankov poraz strasnijim od GARGIJEVE borbe za London :hahaha:?!

Eto tebe i tvg poznavanja tenisa :lol: :mrgreen:?!

- - - - - - - - - -

Bavio sam se, ali sam doživeo povredu zbog koje sam bio prinuđen da završim karijeru pre nego što sam i počeo kao profi :D

...zasto LAZES, ali ZASTO :lol:...jagarantujem da ti nikada ali nikada nisi igrao tenis...to se moze zakljuciti po povrsnosti tvojih postova :per:..i garantujem da bi te JA odrao u 3 seta 3:0...ali 1 000%...

- - - - - - - - - -

A šta ti imaš što ga "braniš"? :lol:

...kako sta...pa ponosna je sto je neko njen tako dobar...identifikuje se sa Srbijom :per:...sto ti iz Vukovara ne mozes shvatiti :lol:?!

Misilm, pitanje ti je GLUPO, ALI DO BOLA :mrgreen:!!!

Ovo je za Gold Rodzera:
Pa da ti odgovorim postavljanjem pitanja koje sam ti vec postavila... a nisi mi odgovorio.
Da li si nekada izgubio mec od losije rangiranog tenisera?
Mislim da ovako kako si ti koncipirao svoj post, jedan sportista ne moze u snu a kamoli na javi da razmislja, a kamoli da napise.
Ako nisi do sada primetio, ja sam poprilicno realna.
I kad nesto ne valja u bilo cijoj igri, ja to kazem.

Ne smaraj. Da znas nesto o tenisu znao bi da je Beker u njegovim godinama osvojio Vimbldon, Monika Seles sa 16 RG, a Jelena Dokic sa 16 istamburala broja jedan Martinu Hingis. A znao bi i zasto se to ne desava u danashnje vreme. Rus je talentovan, ovo mu je drugi profi turnir, vreme je da se pojavi neko novi.
Kako mogu na forumu da smaram? :lol: Zašto si nervozan stručnjače? :D
Jeste Beker je osvojio GS sa 17 godina, ali tokom cele karijere je skupio 6 što je za Rodžera smešno :mrgreen:
Jelena Dokić, šta reći o ovmom propalitetu koji ne postoji skoro 10 godina :sad2:
Jeste Rus je dobar, ali ne pamtim kad sam video da neki "vrhunski" teniser kao Janko izgubi od 808 :mrgreen:

Jeste Beker je osvojio GS sa 17 godina, ali tokom cele karijere je skupio 6 što je za Rodžera smešno :mrgreen:

...nego GARGI je osvojio 17, al od toga 10 u konkurenciji, Rodik i Hjuit :cepanje:...vidjeli smo koliko moze u pravoj konkurenciji :hahaha:!!!

- - - - - - - - - -

Jeste Rus je dobar, ali ne pamtim kad sam video da neki "vrhunski" teniser kao Janko izgubi od 808 :mrgreen:

...i ja ne pamtim da se NAJBOLJI svih vremena IKADA borio za ucesce u Londonu...to je jos GRDJE :hahaha:...

Ovo je za Gold Rodzera:
Pa da ti odgovorim postavljanjem pitanja koje sam ti vec postavila... a nisi mi odgovorio.
Da li si nekada izgubio mec od losije rangiranog tenisera?
Mislim da ovako kako si ti koncipirao svoj post, jedan sportista ne moze u snu a kamoli na javi da razmislja, a kamoli da napise.
Ako nisi do sada primetio, ja sam poprilicno realna.
I kad nesto ne valja u bilo cijoj igri, ja to kazem.
Ne, ja potpisujem ponovo, da nijedan "vrhunski" teniser znači iz top 10 ili bivši top 10 igrač (naravno da Janko nije vrhunski on nikada nije bio za top 10 on je zalutao :D) ne može da izgubi od nekog 808 na listi, to je ne moguće. :D
Ali po vama je moguće, recimo da je Marin Čilić izgubio od 808 vi biste pričali totalno drugu priču, ali pošto je Janko naš vi/ti pričaš da to nije sramota. :D
Nikad nisam izgubio od nekog klinca pa čak i sad kad igram rekreativno neke turnire po Beogradu. :D

Bravo za tebe.
Zao mi je sto ti se desila povreda.
I da ti kazem za Cilica. On je meni mnogo simpa teniser i svidja mi se njegovo tenisko umece.
Nikoga se ne boji i u svaki mec ulazi sa namerom da pobedi.
To isto mogu da kazem i za Ivana Dodiga.
I oni imaju sjajnu generaciju i svaka im cast na tome.
Uvek navijam za njih kada igraju protiv onih za koje ja ne navijam.
Nije sramota izgubiti. Sramota je jedan potpuno drugi pojam.

...nema sta, STVARNO JE SPREMAN, ove godine nize samo pobjedu za pobjedom :cepanje:...realno je za ocekivati :mrgreen:?!
Neka samo neka on bude najplaćeniji teniser i to ubedljivo neka, neka... :mrgreen:

...:cepanje:...sta bi onda trebali reci GARGIJU :lol:?!
Misilm, kojim principima smatras Jankov poraz strasnijim od GARGIJEVE borbe za London :hahaha:?!
808 na listi 808 zar nije STRAŠNIJE :hahaha:

...zasto LAZES, ali ZASTO :lol:...jagarantujem da ti nikada ali nikada nisi igrao tenis...to se moze zakljuciti po povrsnosti tvojih postova :per:..i garantujem da bi te JA odrao u 3 seta 3:0...ali 1 000%...
Pa baš nemam razloga da lažem MUJO, ti uvek misliš da nešto lažem..Šelok MUJO :D
Pa baš po mojim postovima se može zaključiti :D Ali priznajem, previše sam realan kako za strane, tako i za ove naše pa ispada da ja nekog mrzim ili šta već...ali nije tako, ja samo izbacujem činjenice e bemliga ako se to vama ne sviđa :lol:
Ma ti ne bi imao šanse protiv mene...ti si amater teški bila bi ti čast ako bi uopšte pristao da razmenim JEDAN poen samnom :lol:

...kako sta...pa ponosna je sto je neko njen tako dobar...identifikuje se sa Srbijom :per:...sto ti iz Vukovara ne mozes shvatiti :lol:?!
Misilm, pitanje ti je GLUPO, ALI DO BOLA :mrgreen:!!!
Identifikuje...dobro si to rekao :mrgreen:

...nego GARGI je osvojio 17, al od toga 10 u konkurenciji, Rodik i Hjuit :cepanje:...vidjeli smo koliko moze u pravoj konkurenciji :hahaha:!!!
Čiča ROdik ima 6:5 sa Novakom nemoj više autogolove zabijati :mrgreen:
Hjuit, Rodik, Nalbandijan, Davidenko...sve su to teniseri koje je zahebao Rodžer sve su to teniseri kalibra Novak, Marej, ali nisu imali sreće kao ova dvojica, našli su se u vremenu kad je KRALJ terorisao teniske turnire :mrgreen:

...i ja ne pamtim da se NAJBOLJI svih vremena IKADA borio za ucesce u Londonu...to je jos GRDJE :hahaha:...
Najbolji ima 32g šta fali ako se bori za London i onako je jedva igrao ove godine :D
Biće stvarno lepo ako se plasira, u šta ja ne sumnjam ni malo :D

Bravo za tebe.
Zao mi je sto ti se desila povreda.
I da ti kazem za Cilica. On je meni mnogo simpa teniser i svidja mi se njegovo tenisko umece.
Nikoga se ne boji i u svaki mec ulazi sa namerom da pobedi.
To isto mogu da kazem i za Ivana Dodiga.
I oni imaju sjajnu generaciju i svaka im cast na tome.
Uvek navijam za njih kada igraju protiv onih za koje ja ne navijam.
Nije sramota izgubiti. Sramota je jedan potpuno drugi pojam.
Hvala lepo :hvala:

A je l' znaš ti da ako ovde gotiviš Hrvatske tenisere da imaš nalepnicu CROAT i da dolaziš iz VUKOVARA? :D

Da, ja gotivim hrvatske tenisere, kao sto gotivim sve sto je dobro i kvalitetno.
I nisam za fajt. A to se iz mojih postova moze prepoznati, ko moze da me razume.
I da mi kazu da sam Hrvatica, pa sta? To mene ne pogadja.
Volim kako igra Dodik, volim kako igra Cilic i branim i branicu ono sta postujem i cenim.
Dodik i/ili Cilic mogu da ne vole srpske tenisere, ja sam iznad te price. To je njihova stvar.
Hrvati kao Hrvati, Bosanci i ostali da ih sad ne nabrajam isto tako mogu da ne vole Novaka, to se mene uopste ne dotice.
Ja samo volim sport i ljude koji u istom ne vide ista drugo do sporta.
Hajde da vidimo da li ce me neko nazvati Hrvaticom ili napisati da sam iz Vukovara.

I da dodam, ako niste primetili, promenila sam potpis... to su reci dalmatinske pesme ih jedne hrvatske serije...
i ispod mog nika je citat teksta pesme opet iz te hrvatske serije.
Svidjaju mi se reci, doticu me se i to je to.
Sta sad treba nekom da objasnjavam zasto sam stavila bas te reci?
Mislim... ja tih problema nemam.
Mogu da pisem i na ijekavici i na engleskom, to mi ne predstavlja nikakav problem.
Kome smeta nema me stavi na Ignore.

Poslednja izmena:
Jelena Dokić, šta reći o ovmom propalitetu koji ne postoji skoro 10 godina :sad2:

Smaras jer je svaki od tvojih xyz postova ovde isti i svodi se na pljuvanje srpskih tenisera. Ne zanima me da li je to zato sto si propali teniser, cro provokator ili obican trol.

QUOTE=Gold Rodzer;Hvala lepo
thank_you2.gif.pagespeed.ce.2PrUJCvyDM.gif

A je l' znaš ti da ako ovde gotiviš Hrvatske tenisere da imaš nalepnicu CROAT i da dolaziš iz VUKOVARA?

...zasto bi ti bila iz Vukovara?
Iz kojeg razloga to neko tebi treba reci?

Gold smatra da cu navuci neciji gnev. :D

QUOTE=Gold Rodzer;Hvala lepo
thank_you2.gif.pagespeed.ce.2PrUJCvyDM.gif

A je l' znaš ti da ako ovde gotiviš Hrvatske tenisere da imaš nalepnicu CROAT i da dolaziš iz VUKOVARA?

Gold smatra da cu navuci neciji gnev. :D

...ma pusti ti Golda, on ni sam nez nam za koga navija a kamoli da zna ko navlaci ciji gnev :lol:...

- - - - - - - - - -

Što se tiče Janka, ovo je najbolji dokaz da je bio lažni top 10 teniser, tj LAŽNJAK :mrgreen:

...a sta tek onda da kazemo za GARGIJA i o njegovom broju jedan :rotf:?!

...ma pusti ti Golda, on ni sam nez nam za koga navija a kamoli da zna ko navlaci ciji gnev :lol:...
... :mrgreen:
...a sta tek onda da kazemo za GARGIJA i o njegovom broju jedan :rotf:?!
17 GS titule UBEDLJIVO najviše od ostalih, preko 300 sedmica na prvom mestu UBEDLJIVO najviše od svih tenisera što su se dočepali te prve pozicije...dakle statistike, činjenice sve je na strani Rodžera kao što ti i sam znaš, međutim taj tvoj kompleks zvan "Rodžer Federer" je neizlečiv...bemliga, šta da ti radim... :lol:

A sad ti meni objasni kako odnosno zašto Janko nije "lažnjak"...Drugim rečima, zašto je on po tebi zaslužio da više od godinu dana bude 8-9-10 na svetu? :D
I pošto se ti jako dobro razumeš u tenis, i kao što veliš pratiš 20 godina je l'? :D ...Reci ti meni, tj nađi mi kad se desilo da neki teniser izgubi od 800+ tenisera, a da je do nedavno bio u top 10...? :D

Poslednja izmena:

17 GS titule UBEDLJIVO najviše od ostalih, preko 300 sedmica na prvom mestu UBEDLJIVO najviše od svih tenisera što su se dočepali te prve pozicije...dakle statistike, činjenice sve je na strani Rodžera kao što ti i sam znaš, međutim taj tvoj kompleks zvan "Rodžer Federer" je neizlečiv...bemliga, šta da ti radim... :lol:

A sad ti meni objasni kako odnosno zašto Janko nije "lažnjak"...Drugim rečima, zašto je on po tebi zaslužio da više od godinu dana bude 8-9-10 na svetu? :D
I pošto se ti jako dobro razumeš u tenis, i kao što veliš pratiš 20 godina je l'? :D ...Reci ti meni, tj nađi mi kad se desilo da neki teniser izgubi od 800+ tenisera, a da je do nedavno bio u top 10...? :D

...i to u konkurenciji Hjuit i Rodick :cepanje:...i uz to NIKADA NIJE Odigrao meceve za rekorde kao NOLE i Nadal...kultne meceve za istoriju nakon kojih su svi govorili da se granice u tenisu pomjeraju :mrgreen:...to sve govori o njegovoj sposobnosti :cepanje:...
On NOLETU i Nadalu nikada i nije bio do koljena...nikada :lol:...

- - - - - - - - - -

...a zasto bi bio...Jankela dok je igrao, ograo je i London :peer:...sad kad ne igra i nije u prvih 10...cista racunica :mazi:...

...i to u konkurenciji Hjuit i Rodick :cepanje:...i uz to NIKADA NIJE Odigrao meceve za rekorde kao NOLE i Nadal...kultne meceve za istoriju nakon kojih su svi govorili da se granice u tenisu pomjeraju :mrgreen:...to sve govori o njegovoj sposobnosti :cepanje:...
On NOLETU i Nadalu nikada i nije bio do koljena...nikada :lol:...
Tako sam i mislio... ne možeš protiv najveće ČINJENICE, MUJO... :lol: ...Tvoj post samo govori o tvom kompleksu "Rodžer Federer" :mazipsa:

...a zasto bi bio...Jankela dok je igrao, ograo je i London :peer:...sad kad ne igra i nije u prvih 10...cista racunica :mazi:...
Ponovo muliš, bez pravog odgovora MUJO :D
I nemoj da mi zaboraviš drugo pitanje koje si vešto izbegao :mrgreen: "Reci ti meni, tj nađi mi kad se desilo da neki teniser izgubi od 800+ tenisera, a da je do nedavno bio u top 10...?" :D

Izbegni ga još jednom leba ti ...:rotf: ...

Ne znam Gold kojoj starosnoj grupi pripadas, ali je moguce izgubiti i od potpunog autsajdera.
Ko drugacije kaze ne govori istinu. Janko je izgubio svoju konstantnost u igri i sta sad?
Pa i Nadal je izgubio od Zebaljosa za koga sam mozda jednom cula pre nego sto se sastao sa njim.
Sve je moguce u zivotu, pa tako i u sportu. Pa i ono nemoguce.
Janko je sada u iscekivanju da mu supruga rodi dete, verovatno mu je to sada prioritet u zivotu.
Ne branim ga. Mogao je da napravi pauzu, ako je vec toliko vezan za Biljanu... Nije to ucinio.
To je njegova odluka i njegova stvar. Poznajem muskarce koji bukvalno prozivljavaju drugo stanje svojih supruga. ;)
Mozda je to i sa Jankom slucaj. ;)

Tako sam i mislio... ne možeš protiv najveće ČINJENICE, MUJO... :lol: ...Tvoj post samo govori o tvom kompleksu "Rodžer Federer" :mazipsa:

...mom kompleksu, ma ne zahebavaj me UJO :lol:...

Cinjenica je da GARGI nikada nije odigrao mec za rekord, za pamcenje zato sto tome NIKADA i nije bio kadar...i u najboljim danima nije mogao pruziti otpor Nadalu kakav je pruzao NOLE...to su cinjenice, UJO nas mili :mrgreen:...
Ko ono odigra najduze meceve u istoriji MASTERSA, GS-ova...najljepse meceeve i postavi rekorde po broju pobjeda :lol:?!

To su prave cinjenice, a nesto drugo su Hjuit i Rodik :hahaha:...

Back