ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...Cale Crnogorac ili Srbin :lol:...mama Hrvatica koja se ufala za Srbina a NOLE se izjasnjava kao Srbin...misilm, cemu onda tvoje negiranje i naturanje necega sto nije onako kako to ti tvrdis :lol:...osim u nastojanju da nesto obezvredis i omalovazis...tj umanjis PONOS SRBIJE...
Moze biti samo iz razloga da ne volis SRBE :D...drugi logican ne postoji :lol:...

A ako je Kosovar...zas "Kosovo nije KOLEVKA SRPSTVA i Srba" :D?!

Mislim, gdje ti je logika...u najnizoj fijoci :lol:?!
Jok, izjasniće se ko Kosovar :lol:

...jel ovo sada ÎZVLACENJE IZ KONTEKSTA hahahaha...daaaaj, mozes ti to i bolje!!!

Jednom receno...NOLE SE IZJASNJAVA KAO SRBIN :cool:...i tu je TACKA!!!

NEgo, ne skreci sa teme...tema je ZASTO MRZIS SRBE :sad2:?!

...jel ovo sada ÎZVLACENJE IZ KONTEKSTA hahahaha...daaaaj, mozes ti to i bolje!!!

Jednom receno...NOLE SE IZJASNJAVA KAO SRBIN :cool:...i tu je TACKA!!!

NEgo, ne skreci sa teme...tema je ZASTO MRZIS SRBE :sad2:?!
Izvlačenje iz konteksta? Nema potrebe da to radim kad si sam to rekao tj napisao, ja samo iznosim tvoje reči e, Mujo, Mujo :lol:
Mislio sam da si bolji igrač Mujo, ali razočarao si me :mazipsa:
A Srbe, Srbe ne mrzim zašto bih? :D

Izvlačenje iz konteksta? Nema potrebe da to radim kad si sam to rekao tj napisao, ja samo iznosim tvoje reči e, Mujo, Mujo :lol:
Mislio sam da si bolji igrač Mujo, ali razočarao si me :mazipsa:
A Srbe, Srbe ne mrzim zašto bih? :D

...ja sam REKAO DA SENOLE IZJASNJAVA KAO SRBIN i da mu je otac Srbin...tako da, ne znam sta ti je nejasno u zivotu :lol:?!

Kako ne mrzis Srbe...ne volis NOLETA, nacionalni ponos Srbije, Troickog, Tipsu :D...sve ih proganjas i prozivas...a ja opet kazem...NI JEDAN SRBIN NE MOZE DA IH MRZI :cool:...sto implicira na cinjenicu da ti NISI SRBIN :D...kontas?!

- - - - - - - - - -

...a sto se kontradiktornosti tice...daj CIJELI post da pa vidimo da li sam sam sebi kontradiktoran :cool:?!

iiiih, GLUPKO, treba ti pomoc bar jos jedno 1000 takvih kao ti, da bi usao u diskusiju sa mnom (:

ne voliš NOLETA, nacionalni ponos Srbije, Troickog, Tipsu :D...sve ih proganjas i prozivas...a ja opet kazem...NI JEDAN SRBIN NE MOZE DA IH MRZI
Ko je rekao da ih mrzim? :D Ti ili ja? :lol:
Ja njih obožavam i jako cenim i poštujem ko da su moji :D Ali simpatično mi je da neko ko je jedva prosečan igrač(što nije uvreda :lol:) uđe u top 12, odnosno top 10 :hahaha: ...:rotf:
Više puta sam ponovio, da realnost odnosno istina ume da boli :lol: Kao tebe recimo :lol:

...ja sam REKAO DA SE NOLE IZJASNJAVA KAO SRBIN
Pa i ti se izjašnjavaš kao Srbin, a Mujo si :hahaha:

Još jednom :lol:
Cale Crnogorac...mama Hrvatica

...zasto bi...on i jeste SRBIN...a to sam i i obrazlozio
... :hahaha: jesi obrazložio si alal ti vera :rotf:

Ko je rekao da ih mrzim? :D Ti ili ja? :lol:
Ja njih obožavam i jako cenim i poštujem ko da su moji :D Ali simpatično mi je da neko ko je jedva prosečan igrač(što nije uvreda :lol:) uđe u top 12, odnosno top 10 :hahaha: ...:rotf:
Više puta sam ponovio, da realnost odnosno istina ume da boli :lol: Kao tebe recimo :lol:
... :hahaha: jesi obrazložio si alal ti vera :rotf:

...pa kako nisam obrazlozio a i sta ce ti veci dokaz od toga DA SE NOLE SAM IZJASNJAVA SRBINOM :D...misilm, sve ostalo je suplja prica i vadjenje iz konteksta.

Nisam zeleo da te osujetim i kazem da LAZES ali mi jednostavno stalno prisutna ta MRZNJA prema svim srpskim igracima...laznjak ovaj, laznjak onaj...nadam se da ce izgubiti ovaj, nadam se da ce izgubiti onaj i sl...zato te i pitam, od cega ta netrpeljivost :D a X je postova u kojima se to vidi...
Ako lazem ja ne lazu tvoji postovi :D...!!!

- - - - - - - - - -

...i da...koja to mene istima boli :cool:?!

http://novosti.rs/vesti/sport.296.html:441218-Pilic-Federer-me-je-iznenadio-Rafa-mi-je-sumnjiv

* Rafa je kiksnuo protiv Belgijanca, bez šansi da učini nešto više?

- Što se Nadala tiče, pa ja sam veoma sumnjičav u vezi sa njim. Španac već drugu godinu zaredom sjajno igra Rolan Garos, a potom je kao izbušena guma u Haleu i na Vimbldonu. Nije to nimalo slučajno.

* Na šta konkretno mislite?

- Nemam dokaze da se dopinguje, ali gde ima dima, ima i vatre. Međutim, nisam taj koji o tome treba da sudi i da otkriva. Postoje zvaničnici u tenisu koji brinu o tim stvarima i na njima je da povedu računa.

Konacno da neko progovori o ovome.

Janko Tipsarević biće prvi nosilac na turniru u Bogoti, koji će se održati od 15. do 21. jula.
Tipsa se odmora riješen da vrati staru formu iz perioda dok je bio u Top 10.

"U poslednje vreme nisam pobedjivao često, ipak, ubedjen sam da je to zbog problema u glavi.
Nadam se da ću na ovom turniru da krenem sa trijumfima, i tako započnem seriju dobrih rezultata"

306363_mdf21000_f.jpg

C2CD4A4ABB66450682213E2D794B9B91.ashx

23.08.2013

No. 1 Celebration - New York City, U.S.A.
The year-end World No. 1s gather for a photo with their engraved replicas of the ATP World Tour No. 1 trophy.

Related Tags: No1 Celebration, ATP Heritage, Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer, Stefan Edberg, Lleyton Hewitt, Gustavo Kuerten, Ivan Lendl, John McEnroe, Bjorn Borg, Jimmy Connors, Mats Wilander, Ilie Nastase, Andy Roddick,​

Back