ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nadal dao ostavku na mesto podpredsednika ATP igrackog Saveta:hahaha: Posto nisu ispunjeni njegovi uslovi (pre svega o dvogodisnjem sistemu bodovanja), uvredio se, dao javno saopstenje i otisao:mrgreen:

Mozda sada izaberu Noleta na njegovo mesto:think: Taj Savet se sastoji od 10 igraca, predsednik je Feki (a ko drugi?:mrgreen:), a ja mislim da je jedan od clanova i Zimonjic. Mogli bi stvarno da izaberu Noleta, posto mislim da ce on mnogo vise raditi u interesu svih igraca, kao i sto Feki radi, za razligu od mr. Nadala koji sve gleda samo i iskljucivo iz svog ugla. Novi clan mora da bude jedan od TOP 10 igraca, posto je to mesto sada upraznjeno.

Poslednja izmena:
Mnogo mi je zao sto se oprostio sa tenisom.
Zaista mi je zao.
Sto kazes Duska, u pravu si, najbolji forhend i najlepsi osmeh svetskog tenisa.
Odmah posle njega ide Bagdatis (po osmehu).

Kada je bio u zoni, mislim da niko nije imao bolji forhend na svetu od njega. Steta sto mu BH nije bio ni jedna petina u odnosu na kvalitet forhenda.

Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao na Mastersu u Monte Karlu, pošto je danas u prvom kolu savladao domaćeg igrača Žana Renea Lisnara sa 6:3, 6:1.

Meč je trajao sat vremena, a Troickog u drugom kolu čeka izuzetno težak zadatak, pošto će na megdan Britancu Endiju Mareju.

Izvor : http://www.***************/sport

Ova plava sljaka na Madridu je ista kao i crvena, samo su je obojili.

Npr. ona zelena sljaka koja se igra po Americi (a na kojoj se ranije cak igralo i nekoliko US Opena, Dzimi Konors je jedini u istoriji koji je osvajao US Open na 3 razlicite podloge- travi, sljaci i tvrdoj podlozi) nije ista kao ova evropska sljaka, drugacije se dobija, i brza je od crvene sljake.

15436288544fa69c1d4862d907123747_160x120x464600.jpg

Italijan Andreas Sepi osvojio je titulu na četvrtom izdanju Serbia opena u Beogradu.

10424687864fa6a9bf23cc7530397969_160x120x737200.jpg

Filip Kolšrajber osvojio je ATP turnir u Minhenu, pošto je u finalu savladao Hrvata Marina Čilića sa 7:6(8), 6:3.

705127214fa6ac9f2c621805049556_160x120x121200.jpg

Huan Martin del Potro odbranio je titulu na turniru u Eštorilu, pošto je u finalu savladao Rišara Gaskea sa 6:4, 6:2.

Danas Sport Klub pocinje prenose iz Madrida od 13,00 casova.
Ne znam kako vi, ali ja uopste nisam videla kretanje loptice na Serbia openu preko TV-a, da`l mi je to do TV-a tj. kvaliteta istog, ali mislim da je ``sljakenzi`` bila poprilicno losa, sva je bila flekava na nekim mestima.
A sljaka npr. u Minhenu je bila fantasticna, pa onaj hlad, e to je uzivanje i za gledaoce, a narocito za igrace.
Nije to sto je - ``tudje-sladje``, nego je to cinjenica. Sto se mene licno tice.

Danas Sport Klub pocinje prenose iz Madrida od 13,00 casova.
Ne znam kako vi, ali ja uopste nisam videla kretanje loptice na Serbia openu preko TV-a, da`l mi je to do TV-a tj. kvaliteta istog, ali mislim da je ``sljakenzi`` bila poprilicno losa, sva je bila flekava na nekim mestima.
A sljaka npr. u Minhenu je bila fantasticna, pa onaj hlad, e to je uzivanje i za gledaoce, a narocito za igrace.
Nije to sto je - ``tudje-sladje``, nego je to cinjenica. Sto se mene licno tice.

Sljaka na SO je bila za ne komentarisati.

Igracima se ne svidja. Navika je cudo.
Tiriak se kune da je to ista sljaka, samo sto je obojena u plavo, Bane Pralica (komentator Sport Kluba), ipak kaze da su igraci ti koji su najmerodavniji da kazu da li je ista ili nije.
Ko pobedjuje, naravno da ce reci da je ista ili cak sta vise bolja od crvene, a oni sto gube ce se zaliti da na plavoj vise proklizavaju...
Ja mnogo bolje vidim lopticu na plavoj podlozi, kao gledalac.
Pravo olaksanje za moje oci posle sljake u Beogradu.

Igracima se ne svidja. Navika je cudo.
Tiriak se kune da je to ista sljaka, samo sto je obojena u plavo, Bane Pralica (komentator Sport Kluba), ipak kaze da su igraci ti koji su najmerodavniji da kazu da li je ista ili nije.
Ko pobedjuje, naravno da ce reci da je ista ili cak sta vise bolja od crvene, a oni sto gube ce se zaliti da na plavoj vise proklizavaju...
Ja mnogo bolje vidim lopticu na plavoj podlozi, kao gledalac.
Pravo olaksanje za moje oci posle sljake u Beogradu.

Sljaka jeste ista, samo je obojena u plavo.

U Americi npr. ona zelena sljaka nije ista kao ova crvena sljaka, ali ova plava jeste ista.

Igraci jesu merodavni, i vidim da se Nadal ponovo najvise zali, ali igraci su subjektivni, sto je i normalno, jer su ljudi.

Poslednja izmena:
Najbolji svetski teniser Novak Đoković rekao je danas da mu je dvonedeljna pauza omogućila da se oporavi posle smrti dede i da je pravovremeno fokusiran za nastup na turniru masters serije u Madridu, gde brani titulu.

Poslednja izmena od moderatora:
Legendarni Mats Vilander, u ekskluzivnom intervjuu za Press, rekao je da je Novak u prednosti u odnosu na Federera i Nadala jer mu nimalo ne smeta da igra protiv njih, a mnogo je raznovrsniji.
http://www.***************/sport/mats-vilander-dhokovic-je-ispred-svih

Sta se to desava sa Nalbandijanom :think:, skroz je pogubio zivce:

Argentinski teniser David Nalbandijan diskvalifikovan je iz finala turnira u Kvinsu, pošto je povredio linijskog sudiju tokom meča s Hrvatom Marinom Čilićem.

Argentinac je posle nekoliko uzastopno izgubljenih poena šutnuo drvenu reklamu koja se nalazila ispred linijskog sudije, a jedan njen deo udario je sudiju u cevanicu i povredio ga.

U trenutku prekida Nalbandijan je vodio sa 1:0 u setovima, koji je dobio posle taj brejka, dok je u drugom gubio sa 4: u gemovima.

Direktor turnira Kris Kermod rekao je da sudija ima posekotinu na nozi i da je odveden kod doktora.

Nalbandijan je posle incidenta je izjavio da se loše oseća.

"Osećam se grozno zbog toga šta sam uradio i zbog načina na koji se to desilo. Izvinjavam se sudiji i organizatorima turnira u Kvinsu".

Back