ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rafa Nadal pokazao kako je to biti veliki u porazu

Nadal je to pokazao izjavom na terenu, kada je uz srdačnu čestitku Đokoviću rekao da je "igrao svoj najbolji tenis, ali da nije mogao do pobede jer je Novak bio neverovatan". Rafa stav nije promenio ni kasnije tokom večeri.

"Mislim da ovu konferenciju započinjemo na loš način. Hajde da pričamo o meču. Ovo nije trenutak da se traže izgovori, kako je on tražio pauzu ili kako sam ja bio umoran. Borio sam se do poslednjeg poena i dao sam sve od sebe u svakom trenutku. Zadovoljan sam zbog mnogih stvari, mnogo zadovoljniji nego što sam bio na prethodnim našim mečevima. Naravno, zbog nečega i nisam srećan. Ipak, u celini, mislim da je on bio sjajan, zar ne?", rekao je Nadal.

On je dodao i da nije mnogo obraćao pažnju na Novakovu povredu.

"Ne, nisam se ponadao da ću pobediti zbog toga. Moja nadanja su uvek vezana samo za mene, a ne za mog protivnika", rekao je Nadal.

:worth:.....Svaka čast Rafi !
Od sad,pored Novaka navijam za Nadala....:)

Ne znam za vas ostale, ali meni je Marej bas simpa momak :).
Enfant terrible... valjda se tako pise na francuskom... to ce Matejana bolje znati.
I volela bih da skine Federera sa treceg mesta do kraja godine, jer mislim da se u poslednje vreme malo stabilizovao.
I da... drag mi je Ferer, ali Soderling iako je izgleda neki namcor - mi je drazi. Dugo ga nisam gledala na terenu :(
Francuzi za sada imaju 4 tenisera u prvih 17!

Marej sigurno uzima trofej.
Nema dileme. Ali hajde da sacekamo.

U Kuala Lumpuru bice malo teze Tipsi, opet pokusava da uzme turnir, valjda ce mu ovog puta uspeti za rukom da to i ostvari.
Drzim mu fige. Zasluzio je posle toliko finala. Bice tesko sa Bagdatisom, jer znamo ko je Bagdatis i narocito kakav je... igrac inspiracije...

Najzad titula Janko:DBRAVO, zasluzo si je odavno,cestitke od srca,najzad si probio led,nadam se da ce ce sad biti lakse u pohod na osvajanje novih titula:D:vatromet::vatromet::vatromet:
180311_610xca3e0gjx_f.jpg

Back