ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To i ja mislim.
Drugo, sto volim kad nase novine prenose vest, pa umesto da verno prevedu sta je covek rekao, oni taman tol'ko prepakuju da izazovu sveopsti revolt Srbadije.
Dakle:

Zaista, da lis te videli kako je Djokovic proslavio svoj trijumf u Madridu? Kako vam se to cini?

"Svako proslavlja svoje pobede kako zeli i onako kako proceni da je najbolje. Ja sam osvajao titule kao sto je ova u Madridu i mnogo znacajnije od te, i nikada mi nije palo na pamet da slavim na taj nacin. Meni se ne bi dopalo da me igrac koji je protiv mene izgubio u finalu vidi da to radim (ono sto su radili Djokovic i ekipa), mada to njemu ocigledno nije bilo vazno."

Mi'sim...moga je da saceka da se dodje u Beograd pa da skace u fontanu, i da mu se trener skida polugo i valja po mercedesu uz Harisa Dzinovica. I meni bi na Nadalovom mestu to izgledalo bahato, da neko na takav nacin proslavlja u glavnom gradu moje rodne zemlje nakon sto je pobedio. Ok, pobedio ga je, zar mora i da ga ponizi? Nepotrebno i bahato. Nadal je uvek imao samo reci hvale za Djokovica i kad su ga svi drugi napadali Nadal ga je branio. Jel se tako uzvraca na dobro?

I ja se slazem u potpunosti s tobom. Nije ni toliko bahato, koliko je prosto neukusno! Kad je Nadal to radio kad je pobedjivao Federera ?

Ajmo o Sereni... :mrgreen:
Vraca se uskoro rekla je da ce usreciti fanove. :lol: :lol: Kad je vidim na terenu ponovo, nece mi biti dobro. :mrgreen:

:mrgreen: ...u to sam stavise siguran :mrgreen: ...

I ja se slazem u potpunosti s tobom. Nije ni toliko bahato, koliko je prosto neukusno! Kad je Nadal to radio kad je pobedjivao Federera ?

Pa sta sad...jel i NOLE treba biti USTOGLJEN kao ostali snobovi.
Mislim da su pojednicni previse skloni trendovima i onom sto kazu drugi :lol: ...

• Podržavam
Reactions: Nez
Rodzer Federer eliminisan je u trecem kolu turnira u Rimu, posto je bolji od njega bio Risar Gaske sa 4:6, 7:6 *7...2*, 7:6 *7...4*.
Roderu jedan razlog vise da ne voli ovaj turnir...
Gaske sto nije njemu svojstveno, igrao odlicno u kljucnim trenucima.
Federer je radio upravo suprotno.
Uz to, Risar je manje grijesio, cesto je pogadjao i iz trka, pa je Federer drugi put ove sezone izgubio od tenisera koji nisu Rafael ili Novak.
Prethodno je bio porazen od Melcera u Monte Karlu.
Veliki Rodzer Federer ce tesko da podnese ovaj poraz .
Bas me interesuje sto ce da izjavi ?

34f1oh4.gif

Novak Djokovic nastavio je pobednicki niz u Rimu.
Pobedio je Stanislasa Vavrinku sa 6:4, 6:1.
U četvrtfinalu ce igrati protiv Robina Soderlinga ...

Novak je juce udario forhend tako da je loptica letela preko 170 km na sat. Jos malo da ojaca i udarace sve kao da servira. :D

Za to vreme Nadalu i dalje ne izlazi Novak iz glave.

http://www.kurir-info.rs/sport/tenis/nadala-i-dalje-zulja-djokovic-90164.php

Za svaki slucaj alibi je vec spreman.

http://sport.blic.rs/Tenis/197361/Nadal-Ne-znam-sta-mi-je-drugi-put-u-godini-imam-virus

Imao je virus ne dva puta. Nego sva tri puta kad ga je Nole pobedio. :rotf:

Tzar Vragolane mali samo jedno novinarsko ti pero fali ...
210.gif

Novak je juce udario forhend tako da je loptica letela preko 170 km na sat. Jos malo da ojaca i udarace sve kao da servira. :D

Za to vreme Nadalu i dalje ne izlazi Novak iz glave.

http://www.kurir-info.rs/sport/tenis/nadala-i-dalje-zulja-djokovic-90164.php

Za svaki slucaj alibi je vec spreman.

http://sport.blic.rs/Tenis/197361/Nadal-Ne-znam-sta-mi-je-drugi-put-u-godini-imam-virus

Imao je virus ne dva puta. Nego sva tri puta kad ga je Nole pobedio. :rotf:

Ebga Tzare...pa Nadal nije glumac...on kad je bolestan onda je stvarno bolestan, a kad je NOLE bolestan onda moze samo FOLIRATI :lol: ...koliko su jadni ovi SAMPIONI :bljak: ...
...kako fino zasmrdi iz svakog od njih :mrgreen: ...

Gdje su sad njihovi fanovi :lol: ...

Poslednja izmena:
Sto ti trebaju njegovi fanovi? Tj samo ja. :mrgreen:
Ima vas dosta. :D

Ma ti si OK...pitao sam gdje su oni NAJPAMETNIJI MUDRACI :mrgreen: ...koji sve znaju...gdje su sad da napisu koji post o NOLETU :lol: ...
Ti si Urose...ruku na srce...meni stvarno drag...volim kad se pokacimo i kad mi kazes sta mislis, kao i ja tebi i ja o tebi nikada nisam imao lose misljenje...zato sto znam da si dobar u dusi...

Evo jednog Nadalovog fana, retorika je slicna:

Ivanišević: Novak na Rolan Garosu nema šanse protiv Nadala

I.Đukić | 13. 05. 2011. - 11:02h | Komentara: 173
Bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević pozdravio je poslednje rezultate svetskog broja dva, Novaka Đokovića, iako tvrdi da se neće naigrati protiv Rafaela Nadala na Rolan Garosu.

"Novak se neverovatno kreće ali mislim da svejedno nema šanse protiv Rafaela Nadala na Rolan Garosu. Na tom velikom terenu i još na tri dobijena seta teško će slomiti Španca. Tamo je još sporija podloga nego u Madridu", rekao je Ivanišević za hvatski portal 24 sata.

Nekadašnji pobednik Vimbldona iz 2001. godine istakao je i da ga uveseljava kada vidi Novakov tim na tribinama.

"Umro sam od smeha kad sam video Đokovićev tim u Majamiju. Ima ih k'o Rusa. Kad su ulazili u autobus, nije im bilo kraja. Jedva svi stanu u njega", dodao je Ivanišević.
http://sport.blic.rs/Tenis/197356/Ivanisevic-Novak-na-Rolan-Garosu-nema-sanse-protiv-Nadala

Poslednja izmena:
FE - NO - ME - NA - LNO !!!

Sta vise reci...!!!
Da vam kazem da sam treci mec gledao vristeci po stanu i hodajuci iz sobe u dnevni boravak i obrnuto...vjerovali ili ne...ponasao sam se sujevjernije od Nadala :sad2: ...
KAKAV MEC!!!

Cestitke Mareju koji je odigrao podjednako dobar mec kao i NOLE...imao sam dojam da NOLE igra protiv zida...sto je jace udarao to mu se jace vracalo u polje.
Marej je odigrao jedan od svojih najboljih meceva...vidjelo se da je igrao na SVE ILI NISTA i skidam mu kapu na tome!
Ono sto se pitam je kako ce NOLE izgledati sutra u finalu...koliko ce biti sposoban da odigra finale???
Unistio je NOLETA fizicki ovim mecom.

Cestitke obojici za ovaj mec...ne zna se ko je bio ludji...ja ili voditelj...ko je vristao sa vise odusevljenja na svaki poen.

totalno izjednacena igra...Marej je pokazao da je jos uvjek 1000% tu i da ne misli pustiti IKOME da ga gazi...pokazao je da je jedan od najboljih igraca danasnjice i da njegovo otpisivanje NIUKOM slucaju ne dolazi u pitanje!!!
Svaka ti cast Marej!!!

Na kraju je ipak ostao samo jedan na nogama...jedan koji je u ovom mecu dao svoje cjelo bice za pobjedu...jedan igrac koji u ovoj sezoni pravi cudo i ja sam na to neopisivo ponosan.

HVALA TI NOLE!!!

Uploaded with ImageShack.us

Back