ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dosadnog li meca Federer Conga...
Bez kicme ,bez zara nezanimljiv bljutav mec...
Federer grijesi Conga ne moze da se otkljuca ...
smilie_girl_173.gif

6...4. i 6...2.K o n a c n o ...

Ja sam iznenađen današnjom igrom Nadala. Pošteno se namučio i na mišiće, gotovo jedva pobedio, mada tako ne deluje ako se pogleda samo treći set.

Ubio ga je Nole u pojam. U svakom pogledu. Prvo fizicki - jer ga je izlozio ogromnoj kolicini trcanja, a onda i psihicki jer je sada Nadal svestan da sta god da uradi nece biti dovoljno da pobedi Noleta.

Je li toliko lose igrao?

Evo i rezultata drugog kola...

Uploaded with ImageShack.us

...a evo i meceva osmine finala...

Uploaded with ImageShack.us

Nije lako postimati rastimovanu gitaru...
Stvar je da on sad pokusava eksperimentisati...

Iskreno...Nadal NEMA BEKEND :sad2:!!!
...gledam ga kako igra i ne moze se vidjeti neka velika promjena ritma...nema slajsa...ne znam...mozda mi se cini ali ovo sto radi vise nece prolaziti...

E ovo jos nisam imao prilike procitati.
Ako je ko respektovao protivnika onda je to NOLE onda kad ga je podigao na USO-u...na kraju samog finala...onda nije rekao...cekaj NOLE...tako se ne prolazi kroz poraz, treba da ides na klupu i pokrijes se peskirom po glavi :dash: ...
Ne volim licemjere...a Rafu sam mnogo gotivio do ovog inetvjua...sad ja na cistoj sredini kod mene...ne gajim vise prevelike simpatije prema njemu...samo radi ovoga.

Isti je postao kao Federer onda kad je rekao da Jankovicka nije zasluila poziciju br. 1 bez osvojenog GS-a...:dash: ...

Kakvi licemjeri :bljak::bljak::bljak:...

ebte...izgleda da je rezultat NOLETOVIH pobjeda slaba forma svih igraca iz prvih 200!!!
Kako mi se gade ljudi koji ne znaju ljudski proci kroz poraz!!!

Ne uzbudjuj se prijatelju;), do juce su ovde sve najgore pisali o Noletu, slika se polako popravlja zahvaljujuci njegovom veselom duhu i sportskom ponasanju:D
Svako sam sebi kopa jamu samo...ne vidi odmah.

Ne uzbudjuj se prijatelju;), do juce su ovde sve najgore pisali o Noletu, slika se polako popravlja zahvaljujuci njegovom veselom duhu i sportskom ponasanju:D
Svako sam sebi kopa jamu samo...ne vidi odmah.

Ma bes to...to je primiivni ZAPADNJACKI mentalitet kojem je predrasuda USADJENA u glavu kroz stampu :dash::dash::dash:...
Nikada Federer i Nadal nece reci nista veliko o NOLETU...NIKADA!!!

Preteruje Rafa. Normalno da cu da se radujem kad pobedim, jok plakacu. :roll:
Al dobro ybg-a razocaran je, morao je nesto da izjavi. :D

Ali ga je pretjerao...ozbiljno...

ebte...izgleda da je rezultat NOLETOVIH pobjeda slaba forma svih igraca iz prvih 200!!!
Kako mi se gade ljudi koji ne znaju ljudski proci kroz poraz!!!

Kako je Novaku bilo gledati VAMOS, uz dizanje pesnice u polukrugi 9 puta samo na sljaci i sad ta treca uzastopna prva na sljaci i u Madridu boli .
Ko da Novak ,zato sto je sve stoicki podnosio i ono sa socivima kad je Rafa rekao sudiji necemo se obazirati na provokacije,nema prava da se raduje...
Svo radovanje potice od staba i Noletovih pristalica vise od samog Noleta koji je bas umjeren i kulturan...
Kad sam ispred teniskog konpleksa pogledala onaj snimak slavlja pazi znala sam da ce ga prozivati ali nisam da ce to biti Nadal ...

Nije ovo bio nevazan mec kako Nadal pokusava da ga predstavi. Ovo je bio najocekivaniji mec ove godine. Ceo teniski svet je gledao ovo da vidi sta ce biti. Tako da je Noletova radost razumljiva.

A Nadal je mogao da dodje na Serbian open i da proba da pobedi Novaka u sred Beograda. Sampanjac bi se nasao, a reku bi mogao da bira u koju ce da uskoci.

Nadal uvek hvali Novaka. Nemoj sad nece nikad reci nesto veliko o Novaku? Sta treba da ga digne u nebesa?
Sta tek onda da kazemo o Sereni? :mrgreen: She is bit*ch :lol:

Ne treba da ga digne u nebesa...ali ne treba da kritikuje njegov nacin slavlja...pa kad je Mekenro psovao i vrijedjao sve od reda...svi su se tpme protivili, a danas pricaju o njemu kao nekom ko je tada UNIJEO NESTO NOVO U TENIS...
Ono sto NOLE radi...nikada nece raditi niko od tih bogatih sinova...zato sto su odrasli kao snobovi i nemaju to u sebi...!!!

Kako je Novaku bilo gledati VAMOS, uz dizanje pesnice u polukrugi 9 puta samo na sljaci i sad ta treca uzastopna prva na sljaci i u Madridu boli .
Ko da Novak ,zato sto je sve stoicki podnosio i ono sa socivima kad je Rafa rekao sudiji necemo se obazirati na provokacije,nema prava da se raduje...
Svo radovanje potice od staba i Noletovih pristalica vise od samog Noleta koji je bas umjeren i kulturan...
Kad sam ispred teniskog konpleksa pogledala onaj snimak slavlja pazi znala sam da ce ga prozivati ali nisam da ce to biti Nadal ...

Zasto bi ga neko uopste prozivao?!
Zarad sampanjca koji se otvara na proslavama svih sportskih manifestacija!!!
Sad...ako to nije obicaj u tenisu...onda to niko ne treba raditi...jeli to teorija!?

Ako cemo tako...onda bi Nadal prvo trebao nauciti da IZVADI PRST IZ DOOPETA i da prestane sa to navikom!

Kompletna publika je bila protiv NOLETA i NOLE mu je skinuo ORIGINALNU VERZIJU pehara koju bi Nadal dobio da je osvoji ovaj Madrid...to njega boli...ne NOLETOVO slavlje...

Nije ovo bio nevazan mec kako Nadal pokusava da ga predstavi. Ovo je bio najocekivaniji mec ove godine. Ceo teniski svet je gledao ovo da vidi sta ce biti. Tako da je Noletova radost razumljiva.

A Nadal je mogao da dodje na Serbian open i da proba da pobedi Novaka u sred Beograda. Sampanjac bi se nasao, a reku bi mogao da bira u koju ce da uskoci.

Pa svi pokusavaju predstaviti izgubljene meceve kao nevazne i ne tako velike...kao i da ih porazi ne pogadjaju i da im nije stalo do pozicije br. 1 :lol: ...ali tek onda kad to dozivljavaju :lol: ...iznenadio me Nadal...nisam ovo od njega ocekivao...
Jos pogotovo ono...NISAM IGRAO NAJBOLJE...A DOGURA DO FINALA,GLAT i onda kad izgubi...kaze da mu igra nije bas najbolja :mrgreen: ...
Na svaki nacin pokusava da umanji NOLETOVU nadmoc.
Sta bi onda trebao reci Federer i ostali...zasto oni gube....zato sto i oni ne igraju najbojli tenis, ne zato sto je on do sada igrao dobro :dash: ...
..skroz se nesportski ponijeo...

Pa bas mu je lepo rekao Nadal ! Super sto ga je Novak pobedio, al ako su satro i neki kao drugari mogao je malo da iskulira veselje :)))

To bi mu trebalo IMPONOVATI :mrgreen: ...kad vidi koliko znacaj NOLE pridaje svojoj pobjedi nad najboljim na sljaci. Trebalo bi mu biti jasno koliko je on u ocima...ali ne...BOLI GA PORAZ pa je malo zasmrdilo iz njega :lol: ...

Ja bi sad namjerno i sledeci put ponovo otvorio sampanjac...:mrgreen: ...u inat!!!

Pa bas mu je lepo rekao Nadal ! Super sto ga je Novak pobedio, al ako su satro i neki kao drugari mogao je malo da iskulira veselje :)))

To i ja mislim.
Drugo, sto volim kad nase novine prenose vest, pa umesto da verno prevedu sta je covek rekao, oni taman tol'ko prepakuju da izazovu sveopsti revolt Srbadije.
Dakle:
Por cierto, ¿ha visto cómo celebró Djokovic su triunfo en Madrid? ¿Qué le parece?
Cada uno celebra sus victorias como quiere y lo estima más oportuno. Yo he ganado títulos como el de Madrid o más importantes y nunca se me ha ocurrido festejar de esa forma. A mí no me gustaría que el jugador que haya perdido la final contra mí me viera haciendo eso, aunque a él evidentemente le importó menos.

Zaista, da lis te videli kako je Djokovic proslavio svoj trijumf u Madridu? Kako vam se to cini?

"Svako proslavlja svoje pobede kako zeli i onako kako proceni da je najbolje. Ja sam osvajao titule kao sto je ova u Madridu i mnogo znacajnije od te, i nikada mi nije palo na pamet da slavim na taj nacin. Meni se ne bi dopalo da me igrac koji je protiv mene izgubio u finalu vidi da to radim (ono sto su radili Djokovic i ekipa), mada to njemu ocigledno nije bilo vazno."

Mi'sim...moga je da saceka da se dodje u Beograd pa da skace u fontanu, i da mu se trener skida polugo i valja po mercedesu uz Harisa Dzinovica. I meni bi na Nadalovom mestu to izgledalo bahato, da neko na takav nacin proslavlja u glavnom gradu moje rodne zemlje nakon sto je pobedio. Ok, pobedio ga je, zar mora i da ga ponizi? Nepotrebno i bahato. Nadal je uvek imao samo reci hvale za Djokovica i kad su ga svi drugi napadali Nadal ga je branio. Jel se tako uzvraca na dobro?

To i ja mislim.
Drugo, sto volim kad nase novine prenose vest, pa umesto da verno prevedu sta je covek rekao, oni taman tol'ko prepakuju da izazovu sveopsti revolt Srbadije.
Dakle:

Zaista, da lis te videli kako je Djokovic proslavio svoj trijumf u Madridu? Kako vam se to cini?

"Svako proslavlja svoje pobede kako zeli i onako kako proceni da je najbolje. Ja sam osvajao titule kao sto je ova u Madridu i mnogo znacajnije od te, i nikada mi nije palo na pamet da slavim na taj nacin. Meni se ne bi dopalo da me igrac koji je protiv mene izgubio u finalu vidi da to radim (ono sto su radili Djokovic i ekipa), mada to njemu ocigledno nije bilo vazno."

Mi'sim...moga je da saceka da se dodje u Beograd pa da skace u fontanu, i da mu se trener skida polugo i valja po mercedesu uz Harisa Dzinovica. I meni bi na Nadalovom mestu to izgledalo bahato, da neko na takav nacin proslavlja u glavnom gradu moje rodne zemlje nakon sto je pobedio. Ok, pobedio ga je, zar mora i da ga ponizi? Nepotrebno i bahato. Nadal je uvek imao samo reci hvale za Djokovica i kad su ga svi drugi napadali Nadal ga je branio. Jel se tako uzvraca na dobro?

Ja stvarno ne znam cime je Nadal ponizen :think: ...time sto se neko veselio :think:?

Back