ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Opet kazem,mec nisam gledao (necu ni ove noci jer su snimci prekasno a ja vec skoro zaspao) ali on ne bi smeo imati problema sa igracem koji nikada nije skinuo ovako veliki skalp i koji je,potpuno razumljivo,bio uplasen i stegnut

Od 2002. Federer nije ispao na tri vezana turnira pre 1/4 sve dok nije vezao ove crnjake na tri Mastersa. Od Bagdatisa je izgubio po prvi put,sa propustenom mec loptom. od Berdiha je izgubio prvi put posle 6 godina,ponovo uz protracenu mec loptu... od Letonca je izgubio prvi put a umesto da (kao nekad) samelje protivnika u zavrsnici,on gubi osmi uzastopni mec pri rezultatu 5-5 u trecem odlucujucem setu. Pune dve godine nije dobio mec sa 7-5 ili 7-6 u zavrsnici treceg odlucujuceg seta

Ja ne znam kakav je njegov plan (prokleti Rim mu uopste ne moze nauditi) ali verujem da navijacima ozbiljno skace po mozgu. E sad,na Rafi je da ga u Parizu zaustavi (ako se uopste sretnu) pa da mu eventualno osvajanje Gren Slema (nakon 1969.) padne u vodu. To bi ga mozda spustilo na zemlju. On je sada na 10340 bodova i verujem da ce uzivati u cinjenici da i ovde Rafa mora braniti tonu poena i da mu ne moze prici

Mecevi odigrani do maja

2004 :
Australian Open,Roterdam,Dubai,Indian Vels,Majami,dve runde DC-a (skor 25-2)

2005 :
Doha,Australian Open,Roterdam,Dubai,Indian Vels,Majami,Monte Karlo (skor 35-2)

2006 :
Doha,Australian Open,Dubai,Indian Vels,Majami,Monte Karlo (skor 33-2)

2007 :
Australian Open,Dubai,Indian Vels,Majami,Monte Karlo (skor 18-3)

2008 :
Australian Open,Dubai,Indian Vels,Majami,Estoril,Monte Karlo (skor 20-5)

2009 :
Doha,Australian Open,Indian Vels,Majami,Monte Karlo,Rim (skor 21-6)

2010 :
Doha,Australian Open,Indian Vels,Majami,Rim (skor 13-4)

Dakle,najlosiji skor i najmanje odigranih turnira u prva 4 meseca od kad je postao broj 1 ali mu ta titula u Melburnu i prokletih 2000 bodova za sada sve vade

Situacija je prilicno nerazumna.. on nema fizickih problema a gubi od ljudi koji ga u normalnim uslovima nikad ne bi dobili. Za njega je jedno otici bez pripremnih meceva u Australiju ili na Vimbldon jer su to njegove podloge ali i sam zna koliko mu je slozenih kockica prosle godine bilo potrebno da iskamci onaj trofej u Parizu

Meni je stvarno muka kad vidim tabelu sa njegovim bodovima i onim sto je Rafi skinuto pred ovaj turnir. Ako ga i odbrani odigrace mnogo vise meceva od njega,umoriti se vise od njega a za to prakticno nece dobiti nista

Ako je Svajcarac poceo sa tim kalkulacijama posle Melburna onda ovo vise nije tempiranje forme vec cist bezobrazluk (pre svega prema navijacima,on svoje ime ne moze ukaljati)

Situacija je prilicno nerazumna.. on nema fizickih problema a gubi od ljudi koji ga u normalnim uslovima nikad ne bi dobili. Za njega je jedno otici bez pripremnih meceva u Australiju ili na Vimbldon jer su to njegove podloge ali i sam zna koliko mu je slozenih kockica prosle godine bilo potrebno da iskamci onaj trofej u Parizu

Meni je stvarno muka kad vidim tabelu sa njegovim bodovima i onim sto je Rafi skinuto pred ovaj turnir. Ako ga i odbrani odigrace mnogo vise meceva od njega,umoriti se vise od njega a za to prakticno nece dobiti nista

Ako je Svajcarac poceo sa tim kalkulacijama posle Melburna onda ovo vise nije tempiranje forme vec cist bezobrazluk (pre svega prema navijacima,on svoje ime ne moze ukaljati)

E i mene to najvise nervira :evil: Rafa ce da igra kao lud i da ostae na nuli, ni makac :evil:
Bilo mi je krivo kad je izgubio prvo mesto jer je mnogo radio za njega i izgubio zbog povrede a bio je u takvoj formi, skoro ne pobediv i onda povreda :confused:
Da je Rafa nastavio u onom stilu nr bi Roger video prvo mesto nikad vise ali ybg

Svaka cast Gulbisu, a sto se Svajcarca tice...ono jeste beobrazluk prema njegovim navijacima. Mjesecima ne igra, onda dodje ovako, bez pripreme neke, i izgubi u prvom mecu. A, prvi ce biti do Rolan Garosa.

Novak siguran, ubjedljiv. To mi je drago vidjeti. Nadam se da ce uzeti titulu kao i 2008.godine.

Meni se cini kao da ce odigrati vrhunski Estoril,da ce se povampiriti u Madridu i da ce,konacno,odigrati kako treba na RGu...To je neka moja hrabra prognoza,ali.......Ako stvanro pravi zezanciju sebi,,onda nije u redu prema navijacima,to nikako.

Kao da namerno gubi poene,sta,trebace mu sledece goidne da bi bio broj jedan ponovo????? Uopst ene kapiram o cemu je rec....A mzoda ga,jendostavno,zabole sta se desava natabeli...Mada mi to nikako nije logicno.

Iance,oanj podataka daj od 80 Mastersa isapo u 20 u prvom kolu,ipak govori nesto...Svaki 4 Masters,sto znaci,dva puta godisnje,ispadne bezveze.Da li je u pitanju nespremnost,nevoljnost ili nesto trece,tek- Federer ne lici na igraca koji treba d abude No1..A ipak,tu je i dalje.Strasno.

Mozda je umoran... od februara do maja odigrao je kolosalnih 6 meceva,po dva mesecno :lol:

Estoril ima uzasno losu postavu i ne znam sta bi mu znacilo eventualno ponovno osvajanje one ćase od trofeja

U Madridu bi se konacno mogao suociti sa nekim osetnim gubitkom bodova ali ja zaista ne mogu da docekam Pariz,kada ce mi mnoge stvari biti jasnije

Poslednja izmena:
U pravu je Nord....Cekamo RG za nekoliko nedelja pa ce onda mnoge stvari biti jasnije.Ovako,verovanto nikom nije jasno sta se desava sa njim.Sve je to OK,i deca i Ajkula,super,ali mislim da je bilo logicije da bude posveceni tata posle rodjenja,i da tada gubi masnu kolicinu bodova nego sada.

U svakom slucaju,sada krece period gde je Federer za dva meseca uze vise nego svi teniseri za celu godinu....Madrid 1.000,Roland Garos 2.000 i VImbldon 2.000. Ovo sto igra Estoril je smejurija i mislim da ce ove godine definitivno morati da odigra Hale,posle 2 godine posta.Doduse,ni taj Hale mu ne treba ako ponovi rezultate od prethodne godine....

U svakom slucaju,mislim da se lepo crta situacija u kojoj nakon Roland Garosa Federer gotovo namerno pada na drugo mesto na koje moze da se vrati minimum posle US Opena i to ako bude igrao kao car...Ne znam sta je njemu u glavi,ali ovo ne vuce na dobro.Ne znam kako razmisljaju profi sportisti,ali meni bi bio cilj da oborim sve rekorde,kad vec mogu,a za posle......Za ostalo verovatno vise ni ja ne bih brinuo.Medjutim,on jos nije oborio sve sto je mogao a vec se ponasakao penzioner.

E i mene to najvise nervira :evil: Rafa ce da igra kao lud i da ostae na nuli, ni makac :evil:Bilo mi je krivo kad je izgubio prvo mesto jer je mnogo radio za njega i izgubio zbog povrede a bio je u takvoj formi, skoro ne pobediv i onda povreda :confused:
Da je Rafa nastavio u onom stilu nr bi Roger video prvo mesto nikad vise ali ybg

Alo...kakvi su to zakljucci???

Sta NOLE radi poslednjih 5 godina?
Covjek gazi ubjedljivo i kada je dosao na mjesto br. 2...mnogi ovde su to osporavali.

Tenis je takav sport...u kojem se ne brane samo titule nego i poeni :)...

Pitanje za Srleta :)...sta juce bi sa Federerom :)?

Alo...kakvi su to zakljucci???

Sta NOLE radi poslednjih 5 godina?
Covjek gazi ubjedljivo i kada je dosao na mjesto br. 2...mnogi ovde su to osporavali.

Tenis je takav sport...u kojem se ne brane samo titule nego i poeni :)...

Pitanje za Srleta :)...sta juce bi sa Federerom :)?

Koga to ubedljivo?:mrgreen:
Borise ja ne verujem da je tebi tolika reputacija daj mi da proverim, mislim da tu nesto nije u redu.:whistling:

Sta bi sa Federerom? Nemam pojma,nismo se culi juce :)

Salu na stranu,ne znam sta se desava sa tim covekom.Jeste da mu sljaka uvek bila slabija podloga,ali ovo stvanro nema smisla.U stvari,i na toj slabijoj podlozi je igrao konstantno finala,polufinala,a sta je ovo sad????

Ne znam,doduse,jos uvek je prvi na tabeli.....Jos uvek mu se moze da se glupira,ali....Meni kao njegovom navijacu uopste ne prija da se ovako ponasa.Dodje na turnir bukvalno kao turista.

Sta bi sa Federerom? Nemam pojma,nismo se culi juce :)

Salu na stranu,ne znam sta se desava sa tim covekom.Jeste da mu sljaka uvek bila slabija podloga,ali ovo stvanro nema smisla.U stvari,i na toj slabijoj podlozi je igrao konstantno finala,polufinala,a sta je ovo sad????

Ne znam,doduse,jos uvek je prvi na tabeli.....Jos uvek mu se moze da se glupira,ali....Meni kao njegovom navijacu uopste ne prija da se ovako ponasa.Dodje na turnir bukvalno kao turista.

Srle, zasicenost, umor...koji tek sada izlazi iz tjela...mentalni zamor...
Svi su oni ljudi...to je normalno...
Nemoj da se ljutis...namjerno sam te trznuo...htio sam da cujem tvoje misljenje :)...

Rafu cu konacno gledati na miru

CAMPO CENTRALE inizio 13:00
T Bellucci (BRA) vs [2] N Djokovic (SRB)
E Gulbis (LAT) vs [WC] F Volandri (ITA)
[13] D Ferrer (ESP) or [WC] P Starace (ITA) vs [4] A Murray (GBR)

Non prima 20:30
[3] R Nadal (ESP) vs V Hanescu (ROU)
[WC] S Bolelli (ITA) / P Starace (ITA) vs [8] M Knowles (BAH) / B Soares (BRA)

PIETRANGELI inizio 1:00 pm
[6] F Verdasco (ESP) vs G Garcia-Lopez (ESP)
[7] J Tsonga (FRA) vs [Q] S Giraldo (COL)
[11] I Ljubicic (CRO) vs F Lopez (ESP)
S Wawrinka (SUI) vs [5] R Soderling (SWE)
I Ljubicic (CRO) / M Llodra (FRA) vs [3] L Dlouhy (CZE) / L Paes (IND)

CAMPO 5 inizio 1:00 pm
[4] M Bhupathi (IND) / M Mirnyi (BLR) vs J Isner (USA) / S Querrey (USA)
[7] L Kubot (POL) / O Marach (AUT) vs J Tipsarevic (SRB) / V Troicki (SRB) – To Be Arranged

CAMPO 6 inizio 1:00 pm
[5] W Moodie (RSA) / D Norman (BEL) vs N Almagro (ESP) / M Granollers (ESP)

Srle, zasicenost, umor...koji tek sada izlazi iz tjela...mentalni zamor...
Svi su oni ljudi...to je normalno...
Nemoj da se ljutis...namjerno sam te trznuo...htio sam da cujem tvoje misljenje :)...

:)

Ma ko se ljuti,znas ono,ko se ljuti,uvalim mu.... :D I tako dalje :D

No,pazi,meni kao naviajcu stvanro ne priaj kad vidim da a dobija ko i gde hoce.OK,PRVI je,jos mu se moze i tralala....Al covece,daj en igraj se sa ugledom....Nema smisla...Mada,sa druge strane..Uzeo je para koliko hoces,zena,deca,popularnost,slava,novac,situiranost......Ko ec ga znati da li uopste ima motiva za bilo sta?

ne znam,tja,valjda samo ja to tako gledam..Oboriti svaki rekord koji mozes pa onda radi sta hoces :(

Back