Espada_De_Fuego
Domaćin
- Poruka
- 3.098
Opet kazem,mec nisam gledao (necu ni ove noci jer su snimci prekasno a ja vec skoro zaspao) ali on ne bi smeo imati problema sa igracem koji nikada nije skinuo ovako veliki skalp i koji je,potpuno razumljivo,bio uplasen i stegnut
Od 2002. Federer nije ispao na tri vezana turnira pre 1/4 sve dok nije vezao ove crnjake na tri Mastersa. Od Bagdatisa je izgubio po prvi put,sa propustenom mec loptom. od Berdiha je izgubio prvi put posle 6 godina,ponovo uz protracenu mec loptu... od Letonca je izgubio prvi put a umesto da (kao nekad) samelje protivnika u zavrsnici,on gubi osmi uzastopni mec pri rezultatu 5-5 u trecem odlucujucem setu. Pune dve godine nije dobio mec sa 7-5 ili 7-6 u zavrsnici treceg odlucujuceg seta
Ja ne znam kakav je njegov plan (prokleti Rim mu uopste ne moze nauditi) ali verujem da navijacima ozbiljno skace po mozgu. E sad,na Rafi je da ga u Parizu zaustavi (ako se uopste sretnu) pa da mu eventualno osvajanje Gren Slema (nakon 1969.) padne u vodu. To bi ga mozda spustilo na zemlju. On je sada na 10340 bodova i verujem da ce uzivati u cinjenici da i ovde Rafa mora braniti tonu poena i da mu ne moze prici
Mecevi odigrani do maja
2004 :
Australian Open,Roterdam,Dubai,Indian Vels,Majami,dve runde DC-a (skor 25-2)
2005 :
Doha,Australian Open,Roterdam,Dubai,Indian Vels,Majami,Monte Karlo (skor 35-2)
2006 :
Doha,Australian Open,Dubai,Indian Vels,Majami,Monte Karlo (skor 33-2)
2007 :
Australian Open,Dubai,Indian Vels,Majami,Monte Karlo (skor 18-3)
2008 :
Australian Open,Dubai,Indian Vels,Majami,Estoril,Monte Karlo (skor 20-5)
2009 :
Doha,Australian Open,Indian Vels,Majami,Monte Karlo,Rim (skor 21-6)
2010 :
Doha,Australian Open,Indian Vels,Majami,Rim (skor 13-4)
Dakle,najlosiji skor i najmanje odigranih turnira u prva 4 meseca od kad je postao broj 1 ali mu ta titula u Melburnu i prokletih 2000 bodova za sada sve vade
Od 2002. Federer nije ispao na tri vezana turnira pre 1/4 sve dok nije vezao ove crnjake na tri Mastersa. Od Bagdatisa je izgubio po prvi put,sa propustenom mec loptom. od Berdiha je izgubio prvi put posle 6 godina,ponovo uz protracenu mec loptu... od Letonca je izgubio prvi put a umesto da (kao nekad) samelje protivnika u zavrsnici,on gubi osmi uzastopni mec pri rezultatu 5-5 u trecem odlucujucem setu. Pune dve godine nije dobio mec sa 7-5 ili 7-6 u zavrsnici treceg odlucujuceg seta
Ja ne znam kakav je njegov plan (prokleti Rim mu uopste ne moze nauditi) ali verujem da navijacima ozbiljno skace po mozgu. E sad,na Rafi je da ga u Parizu zaustavi (ako se uopste sretnu) pa da mu eventualno osvajanje Gren Slema (nakon 1969.) padne u vodu. To bi ga mozda spustilo na zemlju. On je sada na 10340 bodova i verujem da ce uzivati u cinjenici da i ovde Rafa mora braniti tonu poena i da mu ne moze prici
Mecevi odigrani do maja
2004 :
Australian Open,Roterdam,Dubai,Indian Vels,Majami,dve runde DC-a (skor 25-2)
2005 :
Doha,Australian Open,Roterdam,Dubai,Indian Vels,Majami,Monte Karlo (skor 35-2)
2006 :
Doha,Australian Open,Dubai,Indian Vels,Majami,Monte Karlo (skor 33-2)
2007 :
Australian Open,Dubai,Indian Vels,Majami,Monte Karlo (skor 18-3)
2008 :
Australian Open,Dubai,Indian Vels,Majami,Estoril,Monte Karlo (skor 20-5)
2009 :
Doha,Australian Open,Indian Vels,Majami,Monte Karlo,Rim (skor 21-6)
2010 :
Doha,Australian Open,Indian Vels,Majami,Rim (skor 13-4)
Dakle,najlosiji skor i najmanje odigranih turnira u prva 4 meseca od kad je postao broj 1 ali mu ta titula u Melburnu i prokletih 2000 bodova za sada sve vade
Rafa ce da igra kao lud i da ostae na nuli, ni makac