ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iskreno,sinoc ga je demolirao :D

Vidim da su se No2akovi fanovi popalili,ovo je prvi tezi poraz (mislim na vaznost turnira) koji je No2e naneo Rafi posle dugo vremena :lol:

Pazi ovog "Novakovi fanovi" :hahaha:
Ne izdajico roda svoga,navijaću za krmeljive švajcarce i ciganšture špance.
Ovaj poraz je Rafi još više produbio taj lastiš što nosi preko čmara :lol:
Kakvu li ćemo fiskulturu intimnih delova od naredne sezone očekivati od Rafe :think:

5BA0D620F69940FF9A4CCE115994E239.ashx

585238A37C0A4BCEB4FAE7D969615554.ashx

CKQ4UQx.jpg

Ne znam, mozda cete mi zameriti sto ovo pisem, ali na Vimbldonu se prosto osecalo da Endi mora da podigne pehar.
Naravno, ne zelim da mu umanjim trijumf.
Tada je Novak prolazio kroz tezak period, nije lako preboleti smrt svoje uciteljice, preminule Jelene Gencic.
Pa i ja sam tugovala za njom, zavolela sam je kroz AGAPE i onu emisiju koju je snimala sa Novakom one godine kada joj je doneo vimbldonski pehar da joj ga pokaze...

Ne znam, mozda cete mi zameriti sto ovo pisem, ali na Vimbldonu se prosto osecalo da Endi mora da podigne pehar.
Naravno, ne zelim da mu umanjim trijumf.
Tada je Novak prolazio kroz tezak period, nije lako preboleti smrt svoje uciteljice, preminule Jelene Gencic.
Pa i ja sam tugovala za njom, zavolela sam je kroz AGAPE i onu emisiju koju je snimala sa Novakom one godine kada joj je doneo vimbldonski pehar da joj ga pokaze...
Ma da, No2ak ga je sigurno pustio da pobedi, kao što je pustio Nada1 na US openu, Garosu i Montrealu, Delpa u Indijan Velsu, Hasa u Majamiju, Bugarčeta u Madridu, Berdiha u Rimu, Iznera u Sinsinatiju, Tomića u Australiji...:rotf:...

Marej je najbolji na travi, to je njegova podloga, tu se najbolje oseća, tu je napravio svoj prvi "najveći" uspeh u karijeri...

Nego kad ga je već pustio ove godine da ga pobedi na Wimbldonu, kakvo objašnjenje dajete za polufinale OI godinu dana ranije? :D ...pustio ga No2e jer se No2e ne trudi za Srbiju ili je ipak Marej za No2aka "tatamata" na travi...a šta će biti? :mrgreen:

...a ko zna možda ste iz nekog razloga zaboravili OI? :lol:

- - - - - - - - - -

Novaku treba da ljubi ruke sto ga je pustio u Vimbldonu.

Zašto je TOLIKO teško dati JEDAN normalan komentar u vezi tenisa, a ako mentalno nisi u stanju kao što nisi, zašto onda ne ćutati? ...:rotf:...

Nema sta da mi se izvinjavas, Gold.
Drago mi je cak sto sam te nasmejala.
Pa svi znamo da Endica vrhunski igra na travi.
Zasluzeno je pobedio Novaka na Vimbldonu ove godine, isto tako i na OI.
Ali, ne mozes da me ubedis da se nije trudio na OI za Srbiju.
Pa i sam znas kako popusta motivacija kada tim, ili individualac izgubi sanse za zlato tj. srebro i mora da igra za trece mesto.
Ja Noleta potpuno razumem. Medalja je medalja i ja tu ne vidim nista strasno.
Bice zlatne medalje za sledece OI. Garantujem. Naravno, osvojice je nas Nole.

Vec sam navikla na svakojake uvrede, posebno korisnika Machony-ja, kada me je duboko povredio svojim komentarom upucenim bas meni, jos mi niko tako nesto nije rekao u zivotu.
Jos mi se nije izvinio. Ne mora. To je samo stvar kulture. Znam da je kada je to pisao osecao bes, a ja znam sta to znaci i do cega bes moze da dovede.
Ali, pamtim. Naravno.

Poslednja izmena:
Potpuno ocekivano, Gold Rodzer izlazi iz zemunice kad misli da je proslo dovoljno vremena posle Noletovog izivljavanja nad Federerom i nastavlja po starom sa vredjanjem ostalih clanova foruma.

...a sta si ti ocekivao...

Ali bitno je da ga nakon poraza nije bilo...IMAO JE COVJEK NEKE OBAVEZE :cepanje:...

S'vremena na vreme,onako zelen od muke,znao je i da malo proviri :lol:

images

Ma da, No2ak ga je sigurno pustio da pobedi, kao što je pustio Nada1 na US openu, Garosu i Montrealu, Delpa u Indijan Velsu, Hasa u Majamiju, Bugarčeta u Madridu, Berdiha u Rimu, Iznera u Sinsinatiju, Tomića u Australiji...:rotf:...

Marej je najbolji na travi, to je njegova podloga, tu se najbolje oseća, tu je napravio svoj prvi "najveći" uspeh u karijeri...

Nego kad ga je već pustio ove godine da ga pobedi na Wimbldonu, kakvo objašnjenje dajete za polufinale OI godinu dana ranije? :D ...pustio ga No2e jer se No2e ne trudi za Srbiju ili je ipak Marej za No2aka "tatamata" na travi...a šta će biti? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

...
Hahaha,tek ovako kad nabrojis skontas koliko je No2ak nemocan kada se igra najjaci deo sezone :D

Potpuno ocekivano, Gold Rodzer izlazi iz zemunice kad misli da je proslo dovoljno vremena posle Noletovog izivljavanja nad Federerom i nastavlja po starom sa vredjanjem ostalih clanova foruma.
Potpuno očekivano, u nedostatku argumenata kreće da lagi :D

Mene nije bilo za vreme polufinalnih mečeva i za finale(što može i da se proveri)... za meč No2e - KRALJA Rodžer sam bio online...i to sam poslednji otišao...prethodno sam vas "ispratio"... golube :lol:

I da, malo čudan termin - "iživljavanje" s obzirom da su se igrala 3 seta preko 2 sata... stručnjače :D

Nema sta da mi se izvinjavas, Gold.
Drago mi je cak sto sam te nasmejala.
Pa svi znamo da Endica vrhunski igra na travi.
Zasluzeno je pobedio Novaka na Vimbldonu ove godine, isto tako i na OI.
Ali, ne mozes da me ubedis da se nije trudio na OI za Srbiju.
Pa i sam znas kako popusta motivacija kada tim, ili individualac izgubi sanse za zlato tj. srebro i mora da igra za trece mesto.
Ja Noleta potpuno razumem. Medalja je medalja i ja tu ne vidim nista strasno.
Bice zlatne medalje za sledece OI. Garantujem. Naravno, osvojice je nas Nole.
Ovaj tvoj post je čist dokaz kako prosto "teram" ljude da menjaju mišljenje, i to sve argumentovano odnosno činjenicama :D

- - - - - - - - - -

Hahaha,tek ovako kad nabrojis skontas koliko je No2ak nemocan kada se igra najjaci deo sezone :D
Naravno, No2ak drugu godinu zaredom bukvalno spašava sezonu u poslednja 2 meseca :D

...a njegovi "navijači" se popale brale...:rotf:...
S'vremena na vreme,onako zelen od muke,znao je i da malo proviri :lol:

images

...šta, još ti nisam uništio kredibilitet? ...:mazi:...

Zašto je TOLIKO teško dati JEDAN normalan komentar u vezi tenisa, a ako mentalno nisi u stanju kao što nisi, zašto onda ne ćutati? ...:cepanje:...

Poslednja izmena:
Gold, niko mene ne moze da natera na nesto, pa ni ti. :)
Ja samo iznosim svoje misljenje na ovoj temi i napisem sa cime se slazem, a sa cime napisanim - ne.
Znaci, kad mislim da je neko u pravu, to i napisem.
Molim Vas da prestanete da se nazivate pogrdnim imenima, to vas nikud nece odvesti.
Ili da se nadjemo u gradu, pa da se lepo upoznamo i da vidimo u cemu je problem. :D

A to sto sam napisala na Novakovoj temi ili Kafani ili cak i ovde, a nekom je zasmetalo ili nije - da Novak ne gubi od kada se verio, to je on izjavio i ja sam tu njegovu izjavu samo prenela, jer mi je to bilo simpaticno s njegove strane. To da on pobedjuje zato sto je veren - moze, ali i ne mora da utice, naravno. Svako normalan to zna. Naravno da je mogao da pocne da gubi posle veridbe, ali nije. To je njegovo misljenje i on ga je izrekao za javnost. Ne znam zasto to nekom smeta. Jednostavno, Novak sjajno igra u zavrsnici sezone, sto ste mogli da vidite, ako ste gledali ove zavrsne turnire.
Njegova porodica - otac, majka, braca, stric me ne interesuju i samo oni su odgovorni za javno misljenje o njima samima.

Novak radi svoj posao najbolje sto ume. I rekao je javnosti da je dao sve od sebe na svim tim turnirima.
Nije to morao da izjavi, to su videli svi njegovi navijaci, a i oni drugi, samo nece da priznaju.

- - - - - - - - - -

Zašto je TOLIKO teško dati JEDAN normalan komentar u vezi tenisa, a ako mentalno nisi u stanju kao što nisi, zašto onda ne ćutati? ...:rotf:...

...ma sve je to dobro nego daj nam okaci spisak igraca od kojih je LJepotan gubio...:cepanje:...

NOLE se ne trudi za Srbiju :cepanje:...opet laz :rotf:...donijeo je medalju sa OI i pokusava po drugi put Srbiji donijeti DC :cool:...

Dobro decko kada ces prestati lagati :cepanje:...ne trebam tebi ja UJO ti sam sebe ubijas svojim lazima :hahaha:...

Poslednja izmena:
...ma sve je to dobro nego daj nam okaci spisak igraca od kojih je LJepotan gubio...:cepanje:...

To je malo duzi spisak posto nije osvojio nijedan turnir. Na svakom je izgubio. Izredjala se cela ulica. Gubio je cak i od 100+ rangiranih kao sto su Stakhovsky i Delbonis. A toliko je bio ocajan da je igrao na sljaci posle Vimbldona, ali su ga i tamo izbambusali.

To je malo duzi spisak posto nije osvojio nijedan turnir. Na svakom je izgubio. Izredjala se cela ulica. Gubio je cak i od 100+ rangiranih kao sto su Stakhovsky i Delbonis. A toliko je bio ocajan da je igrao na sljaci posle Vimbldona, ali su ga i tamo izbambusali.

...:hahaha:...bas taj rad...nema igraca ispod -100 da ga ove godine nije pobjedio...mislim da mu je i skor pobjede/porazi 15/48 :cepanje:...

Back