Atomski arsenali i leteci tanjiri

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Vec odavno je zapazeno da letecih tanjira uvek ima tamo gde su sklonista i skladista atomskog oruzja....

Da su uvek prisutni prilikom niklaranih proba...

STA ONI HOCE?

Da vide dokle smo odmakli u izumevanju stravicnih oruzja?

Da nas sprece da se samoubijemo?

Da nauce nesto od nas?

STA TI VANZEMALJCI HOCE!?

Vec odavno je zapazeno da letecih tanjira uvek ima tamo gde su sklonista i skladista atomskog oruzja....

Da su uvek prisutni prilikom niklaranih proba...

STA ONI HOCE?

Da vide dokle smo odmakli u izumevanju stravicnih oruzja?

Da nas sprece da se samoubijemo?

Da nauce nesto od nas?

STA TI VANZEMALJCI HOCE!?

da spreče uništavanje ekosistema...**** se njima za ljude jer vide da smo primitivci koji hrle ka samouništenju a samim tim i narušavanju harmonije planete

i to me raduje jer će svaki pokušaj stiskanja crvenog dugmeta nekog bolesnog uma s one strane atlantika biti sprečen

- - - - - - - - - -

od nas mogu da nauče jedino šta ne treba da rade

Poslednja izmena:
screenshot_562l.png

Piramida Sunca, Bosna. Slikano pre dva dana.

Kad vidiš UFO uživo i snimiš ga - onda se javi. Do tada, ovi fake snimci sa YouTube ne znače ništa. Tamo su neki poremećeni ljudi "videli dva Sunca", samo tamo, ali nikako uživo. Pametnom dosta.

- - - - - - - - - -

e,vidis,ovo je zanimljivo. a ne ravna zemlja gluposti naklapanja dokonih..
javi kad obidje pun krug oko globusa i vrati se na istu tacku:mrgreen:

Ma kakva "ravna Zemlja", to niti je postojalo, niti će postojati...

Nekada im je ceo svemir izgledao ovako...

xTiTnk8h2bOkAgdZoA.gif

A sad im izgleda ovako...

Ravnozemljaski Suncev sistem.jpg

Veruju u zadnju objavu koju neka sekta zakači na Facebook. Tuga.

Kad vidiš UFO uživo i snimiš ga - onda se javi. Do tada, ovi fake snimci sa YouTube ne znače ništa. Tamo su neki poremećeni ljudi "videli dva Sunca", samo tamo, ali nikako uživo. Pametnom dosta.

Zasto ne bi vazili, postoji dosta ljudi koji proucavaju, koji se ne vode interesima i naucnim dogmama. Postavio sam ranije sliku Meseca kojeg sam uslikao tokom dana i bio je pun sto je dokaz da Zemlja ne moze biti lopta pa je tvoj guru pisao da je slika lazna jer nije pisalo na slici datum slikanja. Uslikam mobilnim i tvoj guru kaze da je slika fake jer ne pise datum.

Video na kojem se vidi plava svetlost je verovatno istinit, vecina NLO fenomena je delo coveka. Ispituju i usavrsavaju tehnologiju koja se vise koristi za manipulaciju i porobljavanje nego za dobrobit sire zajednice. Na prici o loptastoj Zemlji americka agencija za istrazivanje svemira svakog dana primi na svoj racun oko 50 miliona dolara od poreskih obveznika.

Zasto ne bi vazili, postoji dosta ljudi koji proucavaju, koji se ne vode interesima i naucnim dogmama. Postavio sam ranije sliku Meseca kojeg sam uslikao tokom dana i bio je pun sto je dokaz da Zemlja ne moze biti lopta pa je tvoj guru pisao da je slika lazna jer nije pisalo na slici datum slikanja. Uslikam mobilnim i tvoj guru kaze da je slika fake jer ne pise datum.

Video na kojem se vidi plava svetlost je verovatno istinit, vecina NLO fenomena je delo coveka. Ispituju i usavrsavaju tehnologiju koja se vise koristi za manipulaciju i porobljavanje nego za dobrobit sire zajednice. Na prici o loptastoj Zemlji americka agencija za istrazivanje svemira svakog dana primi na svoj racun oko 50 miliona dolara od poreskih obveznika.

au jbte. pa što mi ne pokušamo da oporezujemo to? možda nam krene bolje u državi

Šta "zašto ne bi vazili"? Nigde nisam pomenuo "vazenje" bilo čega. Ti ne znaš šta pišeš. Ništa nisi postavio, a tek ništa nisi dokazao. Zemlja nije lopta nego geoid. Kakav moj guru? Ja nemam nikakvog gurua. Ne sledim nijedno ljudsko biće. Tvoj dečko je slikao nešto što si postavio? Tvoj dečko uslika mobilnim a ti staviš datum? Kakva ravnozemljaška ekipa.

Ako je tačno to da je Zemlja ravna ploča, to znači da ja uz pomoć teleskopa koji je dovoljno jak za amaterske upotrebe, kojim posmatram Mesec, mogu sa Tajvana da vidim Kaliforniju, preko Tihog okeana; ili sa Gibraltara da vidim Bahame, preko Atlanskog okeana; ili sa Grenlanda da vidim Južni pol, preko Atlanskog okeana... Nešto ne verujem da sa druge strane, pošto je Zemlja ravna, a voda apsolutno ravna, ne postoje plime niti oseke. Koja budala može da poveruje u tako nešto?

Prosto mi dođe neprijatno kako sve te svetske kompanije iz oblasti avio-transporta još uvek nisu upoznate sa dostignućima ravnozemljaške sekte, već lete po modelu sferične Zemlje... i brodovi se kreću po mapama projekcija sferične Zemlje... i artiljerija obračunava putanje granata uračunavajući uticaj Koriolisove sile, koja se javlja usled rotacije Zemlje, a za koju oni nisu ni čuli... a ne znaju kakvi su genijalci u sekti ravna Zemlja...

au jbte. pa što mi ne pokušamo da oporezujemo to? možda nam krene bolje u državi

U svemirskoj agenciji vlada veliki strah od vanzemaljaca, zbog čega je NASA uputila poziv za radno mesto: "oficir za zaštitu planete Zemlje od vanzemaljaca". A plata je prava "sitnica", samo 187.000 dolara.

Kod nas se dobro zaradjuje na vinovoj lozi. Tako bar kazu mediji, posadis npr. aroniju i ubiras hiljade evra.

- - - - - - - - - -

Šta "zašto ne bi vazili"? Nigde nisam pomenuo "vazenje" bilo čega. Ti ne znaš šta pišeš. Ništa nisi postavio, a tek ništa nisi dokazao. Zemlja nije lopta nego geoid. Kakav moj guru? Ja nemam nikakvog gurua. Ne sledim nijedno ljudsko biće. Tvoj dečko je slikao nešto što si postavio? Tvoj dečko uslika mobilnim a ti staviš datum? Kakva ravnozemljaška ekipa.

Ako je tačno to da je Zemlja ravna ploča, to znači da ja uz pomoć teleskopa koji je dovoljno jak za amaterske upotrebe, kojim posmatram Mesec, mogu sa Tajvana da vidim Kaliforniju, preko Tihog okeana; ili sa Gibraltara da vidim Bahame, preko Atlanskog okeana; ili sa Grenlanda da vidim Južni pol, preko Atlanskog okeana... Nešto ne verujem da sa druge strane, pošto je Zemlja ravna, a voda apsolutno ravna, ne postoje plime niti oseke. Koja budala može da poveruje u tako nešto?

Prosto mi dođe neprijatno kako sve te svetske kompanije iz oblasti avio-transporta još uvek nisu upoznate sa dostignućima ravnozemljaške sekte, već lete po modelu sferične Zemlje... i brodovi se kreću po mapama projekcija sferične Zemlje... i artiljerija obračunava putanje granata uračunavajući uticaj Koriolisove sile, koja se javlja usled rotacije Zemlje, a za koju oni nisu ni čuli... a ne znaju kakvi su genijalci u sekti ravna Zemlja...

Kako nisam kad jesam, slika Meseca predvece gde se videlo da je pun pa ste rekli da je fejk i poceli da se smejete. Nisate svesni sta radite sebi.

- - - - - - - - - -

Pre moje slike Meseca na kojoj su se videle ruze prebacio sam i sliku punog Meseca uslikanog tokom dana sto je neoboriv dokaz da Zemlja nije sfera od zene sa Kipra pa ste rekli i za to da je fejk.

Po vama je sve lazno, i slike koje uslikaju korisnici, i drugi ljudi, video klipovi... samo je istina slika Zemlje iz svemira na kojoj se ne vide sateliti.

U svemirskoj agenciji vlada veliki strah od vanzemaljaca, zbog čega je NASA uputila poziv za radno mesto: "oficir za zaštitu planete Zemlje od vanzemaljaca". A plata je prava "sitnica", samo 187.000 dolara.

Kod nas se dobro zaradjuje na vinovoj lozi. Tako bar kazu mediji, posadis npr. aroniju i ubiras hiljade evra.

- - - - - - - - - -

Kako nisam kad jesam, slika Meseca predvece gde se videlo da je pun pa ste rekli da je fejk i poceli da se smejete. Nisate svesni sta radite sebi.

- - - - - - - - - -

Pre moje slike Meseca na kojoj su se videle ruze prebacio sam i sliku punog Meseca uslikanog tokom dana sto je neoboriv dokaz da Zemlja nije sfera od zene sa Kipra pa ste rekli i za to da je fejk.

Po vama je sve lazno, i slike koje uslikaju korisnici, i drugi ljudi, video klipovi... samo je istina slika Zemlje iz svemira na kojoj se ne vide sateliti.

Pa ja redovno vidjam mesec pred kraj dana,i znam da je to sasvim normalno,na sferičnoj zemlji.

Oni isto ratuju kao i ljudi? Ako su takvi nece nam ni trebati, i bez njih cemo se potamaniti.

Ja sumnnjam, da ako su u stanju da nas nadju i signu do nas preko mnogo svetlosnih godina i decenija m, nizda vekova, da su DALEKO UZNAPREDOVALI u tehnoilogiji od nas i da cemo im se tesko suprotstaviti nasim najmodernijim naoruzanjem....

To bi licilo kao da se nama neko primitivno pleme zeli da suprotstvai lukom i strelama...

Ostaje nada da ce biti moroljubivi...

I da ih mi nasimn glupostima necemo isprovocirati da nas pociste sa planete...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Niko se ovde ne seća nečega što je bilo ko zna kad. Ponovi, da komentarišemo, odnosno da te odvalimo, ponovo. Mi ništa ne radimo sebi, a tebi se ceo forum smeje što si ravnozemljaš.

Slike Meseca i ruže? To mora da je sa neke parade. Fuj. Evo ja ću da ponovim nešto, momentalno, a ne da vičem "sećaš li se šta sam pisao pre dve godine"...

Dakle...

Sećam se kraja XX veka i profesora koji su nas učili da na Marsu nema vode. A ja video neke fotografije Marsa sa polarnim kapama na njemu. Ovako nešto:

mars10.jpg

Ovde se jasno vide polarne kapa na severnom polu.

I zaintrigiralo me. I nabavio sam neki durbin i pratio kretanje polarnih kapa. Pošto na Marsu godina, odnosno obilazak Marsa oko Sunca, traje 687 dana (tačnije 686,98), trebalo mi je godinu dana da zaključim da se severni pol na Marsu uvećava kad se južni smanjuje, i još toliko da shvatim da se južni pol uvećava kad se severni smanjuje. I to sam zapažanje podelio sa profesorom fizike. On mi je na to rekao da su to optičke varke, a da je ta belina, odnosno „snežni pokrivač“ zapravo gas u čvrstom stanju. Nisam mu poverovao, zato što sam svojim očima video smanjivanje i povećavanje polova. Ma neka je ta polarna kapa i tečni gas, ali Mars ima polarne kape koje se smanjuju i povećavaju u toku godine, kao kod nas na planeti Zemlji (naravno loptastoj planeti, jer sve planete su loptastog oblika).

Ne znam po kakvim "nama"? Ja sam incognito. Pogledaj kroz durbin u Veneru i Mars. Kakvi su oni takva je i Zemlja. Tačka. Ništa ne boli.

Back