ATI VS NVIDIA

Sada je trenutar zalosti na trzistu grafickih kartica.
Dobre graficke su skupe a srednjih nema.Neko ko nema 160 eura u dzepu nema dobru graficku.Fx5600 ima samo u xt,sp i ultra varijanti atijev 9600 ima u pro,xt i se.Pro je oko 140 eura,se je toliko sranje da to nemoze recima da se opise a ko ima pare za xt neka da meni! :lol: izmedju ostalog po meni je ati bolji jel sam se licno uverio u odlican prikaz slike ati-a,ali nVidija je dostupnija.

Ati je bolji i to svi znaju zasto bi se inace novi xbox-ovi pravili sa atijevim akseleratorima. nVidino varanje na 3d marku dokazuje da su ocajni i da pokusavaju da sustignu ati pobilo koju cenu citiram nvidijin moto koji je izlozio nama Hybrid"cilj opravdava sredstvo" sto pokazije nVidijin los "public retions"pristup
misle sada kada smo to rekli oprali smo svu ljagu sa sebe i gotovo zivot i de dalje
jedino sto primorava ljude kupuju nVidiju je atijeva nedovoljna zastupljenost kod nas :twisted:

Oni se "utrkuju" preko naših leđa. A mi dobijamo razne "turbine", poluispravne čipove, sa pola kvarnih pipeline-a, memoriju koja se greje kao nukleana elektrana itd. Po ceni od cca 400e zauzvrat dobijaš karticu kojoj se najviše diviš dok je vadiš iz kutije ("u jeb*** što dobro izgleda...bla, bla) i to je uglavnom to. Par sati posle toga izgubiš u traženju nečega što bi moglo da izvuče bar 30% snage iz tvoje nove superbrzekartice, dok na kraju ne shvatiš da si magarac, jer si za te pare mogao da kupiš i nešto pametnije. Govorim iz ličnog iskustva, ali ja sam moju karticu platio jedva 50% cene (uz neverovatnu sreću). Da su okolnosti bile i 5% lošije ne bi je kupio majku joj *^&%@#.

Back