atestiranje auto gasa

ispada da evropa nema blage veze , samo srbija ima prave strucnjake i ehpert ( da pune budjet ) ovo nema veze s mozgom

naravno...
sve go expert do experta...
msm, sve je pochelo sa Dinkicem i njegovim sloganom: Struchnost ispred politike!
od tad, samo struchnjaci u vlasti...

- - - - - - - - - -

Danas bio na reatestu,cena ista kao i do sada 6k.Mogu vam reci da je taj nazovi reatest cisto gubljenje vremena nas vozaca:dash: i jedna velika sramota za drzavu da na takav jadan i plitak nacin otima novac svom narodu! Ceo reatest je trajao 15 min. i na kraju dobijes potvrdu A4 formata koju moras imati uvek u kolima a ne sme se presavijati!:eek:Pitam ja vas koliki su to idioti koji donose takve zakone?!:worth:Na tom reatestu proveravaju se samo brojevi uredjaja,broj motora i sasije a o ispravnosti uredjaja,eventualnom curenju gasa nema ni reci.Ceo proces cista birokratija:rtfm:,piskaranje i slikanje svega sto je upisano.Gde je u celoj toj prici bezbednost vozaca i ostalih ucesnika u saobracaju???:think:

naravno
U Evropi se atest radi na 10 godina koliko traje boca...
nikakvi reatest nikakve gluposti ne dolaze u obzir...
al treba naraniti sva ta silna radna mesta po javnoj upravi...
i izmisliti ih, da se ne lazhemo...

Ovim lopinama je samo bitno - uzeti pare

Al da papir ne smes da presavijas je tek vrhunac nebuloze :lol:

Nisam bio na taj reatest pa ne znam jel dobijas opet onaj kartoncic gde pise dokle ti vazi atest i koji traze ovi na tehnickim kad registrujes auto ?
Ne dobijes taj kartoncic, on ti ostaje dok ti vazi atest,dobijes taj A4 format papira.To ti je potvrda da si odradio reatest.A na tom A4 formatu ima nalepnica koju bi trebalo nalepiti na soferku ali ne savetuju jer je od obicnog papira pa ce se od vlage vremenom razici.Ma sve je odradjeno da svisnes.

Ne dobijes taj kartoncic, on ti ostaje dok ti vazi atest,dobijes taj A4 format papira.To ti je potvrda da si odradio reatest.A na tom A4 formatu ima nalepnica koju bi trebalo nalepiti na soferku ali ne savetuju jer je od obicnog papira pa ce se od vlage vremenom razici.Ma sve je odradjeno da svisnes.

Дa дa, оно је био aтест, a ово је реaтест, aтест вaжи, aли пошто ниси имaо реaтест ниси могaо ни дa региструјеш aуто, све је тaко логично у земљи Србији.

***** им мaјку свимa почевши од Дaмирa Окaновићa пa нaдaље..

Nismo ni znali da smo glasali za vuka u jagnjecoj kozi!

kako ko...msm, ja nisam glasao za ove, iako faktichki ispadada jesam...
u svakom sluchaju, narednih dana cu pisati o ovoj temi, jer cemo pokushati da utichemo na celu situaciju...
svakome ko je zainteresovan, mogu na mail da posaljem jednu PDF prezentaciju,
da vidi koliko nas pljachkaju, svakodnevno...

Obrni, okreni, isto je. Odu losi i onda dodju jos gori na vlast. Jednostavno nemas izbora za koga god glasao zaebaces se sigurno. :sad2:

Inace dobro sam upoznat sa radom i funkcionisanjem pomenute agencije za bezbednost saobracaja kao i sa onim komitetom za bezbednost (posto se sad cesto to vrti kao tema), ljudi vi niste svesni kakvi su to hohstapleri i bagra koji su tamo rukovodeci... Ono sto je najtuznije u celoj prici je sto vecina tih ljudi zaista ima i znanja i struke (nisu diplomirani megablejaci), ali dzabe kad smo mi kao narod stoka i kad namirisemo vece pare onda samo udri po tudjoj grbaci :dash:

Koja je to satnica, za 15 minuta ti uzmu 6k dinara ko fol za bezbednost a osim sto proverava da li su elementi homologovani i sve to slika nista drugo i ne rade. Sramota ziva sada je vec krajnje vreme da uzmemo u ruke usrane motke pa udri po lopurdama!
P.S.
Kako me boli tih 6k dinara!
Ne samo meni nego su i mojoj deci oteli od usta!

Back