Atentator na Đinđića može na slobodu!

Цивилизовано и европски одговараш, као и увек. Не знам само од кога си покупио тај сленг који није ни за кафилерију.

А та "љигава обраћања Легије" и остало, све је то била истина. За тебе можда сувише болна и ружна, али то је већ твој проблем.

Sigurno.

Koje bre osobe? Tog januara i februara ste citali ljigava obracanja javnosti krimosa Legije, i svrsavali nad njima. Tog januara i februara su Aco Tomic i Rade Bulatovic odlazili kod Siptara da mu daju politicku podrsku. Chibe bre.

nemas ti pojma sta je bilo, znas ono sto ti se servira kao ds istina

ponavljam postoje novine, ugasene novine, i osobe kje su mesc dana ranije pisale sta ce da bude. te sobe nisu vadikali ni kostunica, nego su vodje nekde druge pronato stranke

Ko kaze da nisu imali politicku podrsku? Pa secamo se svi Kostnice i njegovo genijalno ponavljanje Legijihin reci kako je normalno da lekari strajkuju u mantilima...Pa to je klasican dokaz politicke podrske JSO-u.

Аха, значи, ако је рекао да свако протестује у униформи коју има, то је толика подршка да су они замало извршили пуч и преузели власт у земљи,јел?
Шта ли би било да им се придружио на ауто-путу, заузели би Америку, гарант..:hahaha:
Ками, ја схватам да си ти плаћен да млатараш по форуму, али имај мало разума, па не причај макар ствари због којих ће људи да ти се смију, боље да се мало информишеш о свему томе, па онда да куцкаш..
Нпр. зашто Чедица и екипа нису избијали из Шилерове, колико су кеширали њему и Ђикију за заштиту, од кад Чуме ради за МИ6, ко је један фини чика по имену Џорџ Базби и каква је његова улога у свему томе, ко је на дан атентата одлетио из БГ-а јединим авионом који је успио да оде и ако је била блокирана цијела земља а летови забрањени, зашто Ђики није имао спољне прстенове обезбеђења него само пар кримоса којима су дали службене легитимације после рушења државе 5-ог Октобра итд?.:per: Имало би ту још штошта, но, теби је и ово довољно..
Ками, паметнице наша, боље да ћутиш па да људи мисле да си глуп, него да проговориш и отклониш сваку сумњу..;)

200 људи је имало државу у шаци, без икакве политичке подршке, и, што је у оно вријеме још важније, без икакве подршке страних служби?:eek:
Ај ми објасни како то?
Не знам шта те толико чуди. Ђинђић и влада нису знали на шта "црвене беретке" могу да буду спрмене, морали су да рачунају да ови могу с аутоматима на пример да упадну и у зграду Владе. Ко би се томе супротставио? Полиција препаднута, војску легалиста Коштуница неће да покреће без проглашеног ванредног стања. У очајању се зове САЈ који је у том тренутку тотално закржљала и запостављена јединица (јер, наравно, "црвеним береткама" не треба конкуренција). Шачица "сајеваца" седи целу ноћ у камионима испред Владе и држе упаљене моторе да се не би смрзли. То је била ситуација. Тек после тога почиње озбиљније организовање жандармерије, да би и Влада могла да располаже неком респективном оружаном силом, а заправо да би имао ко да се супротстави свемоћи и самовољи ЈСО.

И то је био главни разлог због којег је одмах по Ђинђићевом убиству проглашено ванредно стање. Јер је то давало уставну могућност да се у случају потребе употреби војска. Само што је до тога часа жандармерија већ била ојачала и могло се ослонити на њу, колико-толико.

Аха, значи, ако је рекао да свако протестује у униформи коју има, то је толика подршка да су они замало извршили пуч и преузели власт у земљи,јел?
Шта ли би било да им се придружио на ауто-путу, заузели би Америку, гарант..:hahaha:
Ками, ја схватам да си ти плаћен да млатараш по форуму, али имај мало разума, па не причај макар ствари због којих ће људи да ти се смију, боље да се мало информишеш о свему томе, па онда да куцкаш..
Нпр. зашто Чедица и екипа нису избијали из Шилерове, колико су кеширали њему и Ђикију за заштиту, од кад Чуме ради за МИ6, ко је један фини чика по имену Џорџ Базби и каква је његова улога у свему томе, ко је на дан атентата одлетио из БГ-а јединим авионом који је успио да оде и ако је била блокирана цијела земља а летови забрањени, зашто Ђики није имао спољне прстенове обезбеђења него само пар кримоса којима су дали службене легитимације после рушења државе 5-ог Октобра итд?.:per: Имало би ту још штошта, но, теби је и ово довољно..
Ками, паметнице наша, боље да ћутиш па да људи мисле да си глуп, него да проговориш и отклониш сваку сумњу..;)

Da, jeste, to je tolika podrska. Te Kostunicine reci su u stvari prenete Legijine reci, to je Legija izjavio pre toga.

Nisam placen ni dinara, ja ovde samo pisem istinu, za razliku od vas, koji lupetate o glupavim teorijama zavere. Doduse, niste ni vi krivi, od malena ste uceni da mistifikujete sve sto rade obavestajne Sluzbe, pa sada u svojim glavama mislite da je to nesto mnogo tajno, mnogo organizovano, i mnogo osmisljeno. Samo vi i dalje udarajte u iste dobose, verovatno se jos i lozite na onog Jugoslava Petrusica i njegovu pricu kako je njemu francuska sluzba dala pusku kojom je ubijen Djindjic da je unese u drzavu :hahaha:. Francuska Sluzba dala pusku, engleska Sluzba dala atentatora; a srpske patriote dale pomahnitalu svest, da sve to raskrinkaju i povezu. Genijalno. :lol: Ne moze vama nista da promankne, sada kada raskrinkate namestaljku sletanja na Mesec, ceo svet ima da se drma. :lol:

Poslednja izmena:
Da, jeste, to je tolika podrska. Te Kostunicine reci su u stvari prenete Legijine reci, to je Legija izjavio pre toga.

Nisam placen ni dinara, ja ovde samo pisem istinu, za razliku od vas, koji lupetate o glupavim teorijama zavere. Doduse, niste ni vi krivi, od malena ste uceni da mistifikujete sve sto rade obavestajne Sluzbe, pa sada u svojim glavama mislite da je to nesto mnogo tajno, mnogo organizovano, i mnogo osmisljeno. Samo vi i dalje udarajte u iste dobose, verovatno se jos i lozite na onog Jugoslava Petrusica i njegovu pricu kako je njemu francuska sluzba dala pusku kojom je ubijen Djindjic da je unese u drzavu :hahaha:. Francuska Sluzba dala pusku, engleska Sluzba dala atentatora; a srpske patriote dale pomahnitalu svest, da sve to raskrinkaju i povezu. Genijalno. :lol: Ne moze vama nista da promankne, sada kada raskrinkate namestaljku sletanja na Mesec, ceo svet ima da se drma. :lol:

Хахаххахах, ништа друго од тебе нисам ни очекивао, умјесто да ми одговориш на ова питања, кад си већ толико упућен, ти извргаваш руглу кад осјетиш да си инфериоран..
Е, и да, за тебе је "теоретичар завјере" неко ко размишља својом главом и на основу чињеница закључује, а ти и теби слични, који вјерују измонтираним званичним саопштењима "слободни умови".:per:

Хахаххахах, ништа друго од тебе нисам ни очекивао, умјесто да ми одговориш на ова питања, кад си већ толико упућен, ти извргаваш руглу кад осјетиш да си инфериоран..
Е, и да, за тебе је "теоретичар завјере" неко ко размишља својом главом и на основу чињеница закључује, а ти и теби слични, који вјерују измонтираним званичним саопштењима "слободни умови".:per:

Kakva bre pitanja, potpune pomahnitalosti, tj. kontekst tih pitanja je pomahnitao, i ja da na to odgovoram :lol: Englez ubija Djindjica i odlece prvim avionom nazad u Englesku :hahaha:. Dzaba materijalno dokazano da je pucano iz one puske za koju je receno, dzaba materijalno dokazano da su bila samo dva metka, bitno je da vi znate da je Englez leteo avionom :hahaha:Dzaba postoje svedoci koji su videli zemunce kako u tacno odredjeno vreme beze iz ulice Admirala Geprata, bitno je da su obavestajne sluzbe ubile Djikija :lol: Inace, ako je neka Sluzba umesala prste u ubistvo Djindjica, onda je to smrdljiva ruska Sluzba, zato sto su to najveci sljamovi i bivse komunjarske bitange. Cume 'radi' za MI6 od kada ga prebacuju avionom iz Turske. :lol: Siroti Duca i Legija, namesteno im, a Djindjicevo ubistvo koje su naravno organizovale zapadne tajne sluzbe se bas nekako poklopilo skoro pa u dan sa unapred planiranim hapsenjem Zemunaca, uopste ga ovi nisu roknuli jer su se usrali zbog toga sto im se dan hapsenja priblizavao :hahaha: A ne cekaj, to je zato sto Duca radi za francusku Sluzbu, pa cim su oni saznali da ce njihovi puleni, Kum i Duca biti uhapseni, roknuli su Djindjica :mrgreen:Pa zamisli da neko uzme i da odgovara na svaku tvrdnju Dejana Lucica :lol:.

Djindjiceva glupost sto drzi oko sebe idiote i krimose poput Milana Verulovica je dokaz da su ga ubili ovi sa zapada:hahaha:. Je li to sto ovaj sada cuva Vuka Jeremica u UN dokaz da zapad hoce da rokne Vuka Jeremica? :mrgreen: Djindjiceva tvrdoglavost i inat da ne zeli da se krije pred bagrom i ulazi na sigurniji ulaz u Vladi je dokaz da su ga ubili ovi sa zapada? :lol: Ne, problem kod vas je sto ne mozete da shvatite da su ljudi koji se bave tim stvarima, obavestajnim i bezbedonosnim, i u Srbiji i u svetu, su potpuni idioti, ali potpuni. Pa sada svaki njihov idiotizam dozivljavate kao deo neke mnogo pametne unapred smisljenje stvari. Da, idiotizam je sto Djindjic nije bolje cuvan, idiotizam je sto je Duca imao na platnom spisku pandure poput onog nesrecnika Pazina, tuzioc i sudije; kao sto je idiotizam to sto su se postovale pravne norme kvazi-drzave Srbije, pa bagra nije pobijena odmah posle onog novembra 2001-e. Nazalost, kada u drzavi imas idiote, plus jednog potpunog idiota i pokvarenjaka kao sto je Kostunica, moras da se lozis na legalizam, i da sakupljas dokaze protiv bagre koji ce se odrzati na sudu.

A sad, posto si tako upucen, lepo da kazes i izlozis sve veze DSS-a koje u to vreme oni imaju sa engleskom i americkom ambasadom. Kolike pare i kakvi poslovi su tu bili u pitanju?:think: Kolike pare je primio taj sljam i kompeksas Kostunjavi, sta mislis? :think:

Teoreticar zavere je ogranicen covek. Mislim, moze on da bude intligentan i sve to, ali je potpuno ogranicen.

Poslednja izmena:
Dakle, ti još imaš da učiš. Neverovatno. Svako zna ko je ubio Đinđića. Njegovi:rotf:

Па јесте, али сам питао откуд то да камера ето случајно у том моменту снима двориште, и ако који год прилог да се ради, снима се чело Владе, а не двориште..:per:
Да не напомињем да је то ЈЕДИНА камера која ради, а све остале у Влади и око ње не.А после из зграде у Гепратовој излазе људи у радничким комбинезонима које су видјели сведоци, а ни један ни из далека не подсјећа на Звекија..:per:

Pa nije slucajno, nego je logicno da kada ekipa koja se nalazi blizu Vlade cuje haos u dvoristu pocne da snima dvoriste. Nije to nikakva staticna kamera, nego kamera sa kamermanom.

Ками, није то хаос и стријељање од пола сата па да он дотрчи и намјести се.. То је 30-ак секунди и ћао.. Да не напомињем да би, чак и да је тако нешто могуће, а није, после трчања камера подрхтавала и тресла, а ође је очигледно да је на стативу и припремљена одавно за оно што слиједи..:per:

To je nekoliko minuta, i ne razumem sta je toliko cudno da TV ekipa bude tako blizu Vlade, kada svaki dan po ko zna koliko snimatelja i TV ekipa ide do vlade. Ta sa Senkom Vlatkovic je imala tu novinarsku srecu da se nadje na pravom mestu u pravo vreme, dobro su, brzo i pribrano reagovali, i snimili sta su mogli. Mislim, vi cete od najobicnije moguce stvari da izvedete zakljucak za teoriju zavere.

Ma u stvari, u pravu ste vi, sigurno su Senka Vlatkovic i njen kamerman znali da ce da ubiju Djindjica, a od engleskog ambasadora su dobili po 1000 evra za taj posao.:ok:

za pametnog dovoljno pitanje
Vučić za sada ima sva tri kruga i rezervnu i narednu varijantu, ali Služba nikada nije za podcenjivanje
ako postoji iole slaba karika u obezbeđenju naći će je
A Đinđić je siroma mislio da je to igra, politika, nadmudrivanje
i nije bio svestan da se sa Službom ne pregovara
Služba se ili razbija cela, brutalno i brzo ili te ona razbije celog, brutalno i brzo
A sada su najgori, kao ranjena zver

Back