Atentati i pokušaji atentata širom sveta...te iscenirani tj lažni izmišljeni propagandni atentati...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.078
Dakle, u poslednje vreme, sve više imamo i pravih atentata po svetu, te pokušaja istih, a znamo i to iz sopstvene tabloidne stvarnosti da ima i brdo izmišljenih tj propagandnih atentata...

Skoro je bio atentat na ex japanskog Premijera...Shinzo Abea...
Atentat čija pozadina nam je nepoznata, ali koji nam je otkrio da su i ex Shinzo i pola sadašnje vlade Japana članovi NWO pseudo hrišćanske sekte...poreklom iz Južne Koreje...(verovatno neka CIA PsyOps kreacija...)
Do te mere da je čak i posle atentata sadasnji premijer (takođe pripadnik) na pritisak javnosti morao smeniti pola ministara takođe pripadnika iste sekte...

U Rusiji ubijena Dugina...

Mi u Srbiji smo svedoci x stvarnih (Đinđić, Ivanović...), a takođe i fejk tabloidnih atentata...na @Jugoslav Čvarak zna koga...

Iz Argentine stiže bizaran snimak da li stvarnog ili fejk pokušaja atentata na podpredsednicu : https://t.me/intelslava/36305 gde kao pištolj zakazuje ispred face i ispada...

Uglavnom...kao pred WW1 i WW2, raste stopa atentata...:think:

...

Mi u Srbiji smo svedoci x stvarnih (Đinđić, Ivanović...), a takođe i fejk tabloidnih atentata...na @Jugoslav Čvarak zna koga...
To sto SNS ima kvalitetnu obavjestajnu sluzbu koja je vec bezbroj puta sprijecila atentat ne znaci da isti nisu planirani.
Sjetimo se najpoznatijeg pokusaja atentata poznatog pod nazivom "Afera Jajinci", kada je hrabrom ministru gospodinu Aleksandru Vulinu osobno glava bila u torbi.

Dakle, u poslednje vreme, sve više imamo i pravih atentata po svetu, te pokušaja istih, a znamo i to iz sopstvene tabloidne stvarnosti da ima i brdo izmišljenih tj propagandnih atentata...

Skoro je bio atentat na ex japanskog Premijera...Shinzo Abea...
Atentat čija pozadina nam je nepoznata, ali koji nam je otkrio da su i ex Shinzo i pola sadašnje vlade Japana članovi NWO pseudo hrišćanske sekte...poreklom iz Južne Koreje...(verovatno neka CIA PsyOps kreacija...)
Do te mere da je čak i posle atentata sadasnji premijer (takođe pripadnik) na pritisak javnosti morao smeniti pola ministara takođe pripadnika iste sekte...

U Rusiji ubijena Dugina...

Iz Argentine stiže bizaran snimak da li stvarnog ili fejk pokušaja atentata na podpredsednicu : https://t.me/intelslava/36305 gde kao pištolj zakazuje ispred face i ispada...

Uglavnom...kao pred WW1 i WW2, raste stopa atentata...:think:

...

Такое. Нас 'Ерценовце су највише Атетнтирали...

Метак ми је ушао на сљепочњу жлезу и изашо на увну ресицу

Метак ми је ушао на увну ресицу и изашо на сљепочњу жлезу кад су ме убили мучки од задка из мртвога угла

Народни писац ВукД

5zvk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTnpVN01EQV8vNDM1MTcyMmM2NjQ2YTlkNWYzZTU1ZTgwYjM2NmNhNmQuanBlZ5GTAs0CgACBAAE

To sto SNS ima kvalitetnu obavjestajnu sluzbu koja je vec bezbroj puta sprijecila atentat ne znaci da isti nisu planirani.
Sjetimo se najpoznatijeg pokusaja atentata poznatog pod nazivom "Afera Jajinci", kada je hrabrom ministru gospodinu Aleksandru Vulinu osobno glava bila u torbi.

Njemu je torba na glavi uvek... :zzzz:

...

Такое. Нас 'Ерценовце су највише Атетнтирали...

Метак ми је ушао на сљепочњу жлезу и изашо на увну ресицу

Метак ми је ушао на увну ресицу и изашо на сљепочњу жлезу кад су ме убили мучки од задка из мртвога угла

Народни писац ВукД

5zvk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTnpVN01EQV8vNDM1MTcyMmM2NjQ2YTlkNWYzZTU1ZTgwYjM2NmNhNmQuanBlZ5GTAs0CgACBAAE
Da su hteli da ga ubiju stvarno ,ubili bi ga ....

Vulin ima uniformu za sve...od opreme za sađenja vutre pa nadalje...pa verovatno i atentatorsko odelo...:whistling:
Šokiran sam da je primicao oružje vinskim podrumima u pripremi atentata na pijanog Predsednika... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

...
Vulin je srpski Rambo!!! Hrvatska bi bila pregažena 1991- e da onako ljekarska komisija JNA nije grubo pogriješila proglašivši ga nesposobnim za vojsku.

заустављен сам у напону книженичке бруталности па уместо наставка и завршетка шестолигије

почевивша са легендарним стубом литературе

НОЖ

неће бити ВИЉУШКА КАШИКА

ПЛИТКИ ДУБОКИ и МЕЗЕ ... ТАЊИР

Овиш шест обнибуса би биле само почетак ...али мисао ми се прекинула и остао сам ментално кљаст у политици

а жена ми у управним одборима..

за брата незнам ...продавао је неке колаче сада продаје ширу

Back