Atentat zbog Kosova?

Ma Vasic je obican sarlatan, koji je bezuspesno pokusao svojom knjigom da "opere" pojedine klovnove, a izgleda da ni sam nije svestan da njih ne da ne mogu da operu Sava ili Dunav, nego ih ne moz` opere ni Atlanski okean :D

Alan Smithee:
Hehe mafijaskim patriJotama smneta Vasic zato sto je razbio njihovu druzinu i njihove lazi protiv Djindjica, Cede i ostalih... :lol: :lol:

Pucajte od muke, ali istina je izasla na videlo.

Коме се ти то обраћап:shock: :idea:
Е, ајде не избацуј тако наивне и тупаве фразе, већ кажи нешто конкретно. Разбио дружину...:lol: :lol: :lol:

BodoniuS:
Па није он поменуо оверу да би рекао истину, него да би је оправдао. Зар се не слажеш да је његово образложење доста наивно?

Сигуран сам да је наређено да се убију. Сигуран сам да су срушили кућу у Шилеровој са намером да нешто сакрију.
Најчудније од свега ми је што је Тапи учествовао у изградњи те куће (а и њега су рокнули), а још чудније ми је давидова звезда на плочицама у холу те куће коју сам видео кад су снимали унутрашњост. После тога, тај снимак никад више нисам видео...
Драги моји, у суштини- ми немамо појма. Знамо само делиће...

nije to njegovo obrazlozenje...
ako je necije obrazlozenje naivno, to je onda obrazlozenje policije...

ono sto meni najvise smeta je oglusenje policije na direktnu naredbu Dusana Mihajlovica da se ona dvojca uhvate zivi cak po cenu zrtava u redovima policije...

ocigledno su specijalci imali druge prioritete...koje ja mogu da shvatim...

BodoniuS:
Nexus 6:
BodoniuS:
Ма Васић је најобичнија пандурчина која зна нешто више од просечног грађанина, али који мисли да је мудо и 3/4.

Да су оно имали "кокаинске мозгове", не би никад догурали докле.

Убедљиво најглупља констатација пандура Васића је правдање муркана који је оверио једном из близине Шиптара у главу. Каже да је се то дешава у брзим акцијама и џумбусу који је настао. Није него! :lol: :lol: :lol:

Па ни аматер не би у "жару борбе" пришао на пола метра и упуцао лика у главу.

Дакле Васић- лажљива стока, Луковић и Спасојевић- НАМЕРНО убијени.

Не бих ме чудило да тог бившег пандура плаћају неки "центри" да пише такве лажи...

da, svakog neko placa... :roll:

elem...
da je lazljiva stoka, on uopste ne bi ni pomenuo tu "overu"...
ja, recimo, uopste nisam ni cuo za to dok nisam procitao u knizi... dakle, pored svih koji su hteli da ospore tu akciju...ja sam saznao od Vasica...

a sto se "kokainskih mozgova" tice...verujem da si gledao Scarface...kad si na vrhu, samo mozes na dole...

Па није он поменуо оверу да би рекао истину, него да би је оправдао. Зар се не слажеш да је његово образложење доста наивно?

Сигуран сам да је наређено да се убију. Сигуран сам да су срушили кућу у Шилеровој са намером да нешто сакрију.
Најчудније од свега ми је што је Тапи учествовао у изградњи те куће (а и њега су рокнули), а још чудније ми је давидова звезда на плочицама у холу те куће коју сам видео кад су снимали унутрашњост. После тога, тај снимак никад више нисам видео...

Браво BodoniuS у потпуности делим Твоја запажања и мишљења на
овој теми!!!

eremita:
BodoniuS:
Nexus 6:
BodoniuS:
Ма Васић је најобичнија пандурчина која зна нешто више од просечног грађанина, али који мисли да је мудо и 3/4.

Да су оно имали "кокаинске мозгове", не би никад догурали докле.

Убедљиво најглупља констатација пандура Васића је правдање муркана који је оверио једном из близине Шиптара у главу. Каже да је се то дешава у брзим акцијама и џумбусу који је настао. Није него! :lol: :lol: :lol:

Па ни аматер не би у "жару борбе" пришао на пола метра и упуцао лика у главу.

Дакле Васић- лажљива стока, Луковић и Спасојевић- НАМЕРНО убијени.

Не бих ме чудило да тог бившег пандура плаћају неки "центри" да пише такве лажи...

da, svakog neko placa... :roll:

elem...
da je lazljiva stoka, on uopste ne bi ni pomenuo tu "overu"...
ja, recimo, uopste nisam ni cuo za to dok nisam procitao u knizi... dakle, pored svih koji su hteli da ospore tu akciju...ja sam saznao od Vasica...

a sto se "kokainskih mozgova" tice...verujem da si gledao Scarface...kad si na vrhu, samo mozes na dole...

Браво BodoniuS у потпуности делим Твоја запажања и мишљења на
овој теми!!!
"eremita"Nisam usho u sushtinu,njegove teme,ali sam primetio da "pise" o (Davidovu Zvezdu),koja se nalazi na novcanicu DOLLAR,i Ameri...Kosulat u Beogradu,pa zashto nebi na njegov patos?...

"Сигуран сам да је наређено да се убију. Сигуран сам да су срушили кућу у Шилеровој са намером да нешто сакрију. "

A do takvog zakljucka si dosao najnovijom metodom sisanja malog prsta... :roll:

e kaze se o mrtvima sve najbolje i sa mrtvih se novac ne uzima ali to u srboslaviji nevredi tu se gazi bre sve zivo i mrtvo ali nazalost to je tako nego gde vam se denu to piskaralo koji je fenomen za razotkrivanje misterioznih ukokavanja u srboslavskoj metropoli sta ga nepatentirate i prodate negde kad je tako pametan mislim genijalan
ma o tome ne treba trositi reci
a sta se tice toga ubistva e nakon te srboslavske sramote rece jedan pop da je streljani predsednik vlade bio najumnija glava u srba posle svetog save
e kade to izrece svesteno lice ja mu verujem uza jednu malu ogradu a ona se sastoji u sledecem pa recimo da je pokojni bio najumnija glava u srbiji ali nekako ipak u srba je najumnija glava nikola tesla

Alan Smithee:
"Сигуран сам да је наређено да се убију. Сигуран сам да су срушили кућу у Шилеровој са намером да нешто сакрију. "

A do takvog zakljucka si dosao najnovijom metodom sisanja malog prsta... :roll:

Занимљива прича...
Него, ти изнеси овде нешто конкретно. Моје аргументе сам овде (у овој теми) оставио, а ти ако немаш ништа да кажеш што би срушило моју тезу- пали!

ma o detaljima je bespredmetno nagadjati i raspravljati nego postavljaju se neka vekovna pitanjca zasto se recimo te sramote desavaju i repriziraju kod srboslavaca kao naprimer
-pre nekih dve stotine godinica jedan nepismeni srboslavski knjaz otfikario je glavu vozda inace svoga kuma i odneo na poklonjenje nekom blesavom sultanu a ovaj mu za uzvrat dao dozvolu da svercuje krmace i prasad u bec
-pre otprilike stotinak godinica grupa srboslavskih oficircina strelja u krevetu kralja i kraljicu zaista viteski nema sta
ali ako je to dalja srboslavska istorija evo svezije
-pre cetiri godinice neki platfusari iz srboslavske metropole prodaju bivseg predsednika drzave za dzabe nekim belosvetskim hohstaplerima
e sad ovo sta se desilo pre dve godinice e pa to kao da ima neke veze sa tradicijom ili se varam

Back