- Poruka
- 24.624
Пост од пет метара на енглеском без превода....... свашта...
Pa sta ce ti prevod?
Auuu sad sam pronasao taj deo u Jevandjelju po Luci...
mislim,strasno...Ono Gospodu treba... ccc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пост од пет метара на енглеском без превода....... свашта...
a onda je kao svaki vodja bande krenuo da zeza svoje podanike tako sto su prostirali "haljinice boje lila" ispred njega i magarca mu 
Pa sta ce ti prevod?
Auuu sad sam pronasao taj deo u Jevandjelju po Luci...
mislim,strasno...Ono Gospodu treba... ccc
Za one koji ne znaju engleski, ili ih mrzi da čitaju, prethodni post tvrdi da je Isus, po Lukinom svedočenju, bio konjokradica:
Jevanđelje po Luki kaže:
29 I kad se približi Vitfazi i Vitaniji kod gore koja se zvaše Maslinska, posla dvojicu od učenika svojih
30 Govoreći: Idite u to selo prema vama, i kad uđete u njega naći ćete magare privezano na koje nikakav čovek nikad nije usedao; odrešite ga i dovedite.
31 I ako vas ko upita: Zašto drešite: ovako mu kažite: Ono Gospodu treba.
32 A kad otidoše poslani, nađoše kao što im kaza.
33 A kad oni drešahu magare rekoše im gospodari od njega: Zašto drešite magare?
34 A oni rekoše: Ono Gospodu treba.
35 I dovedoše ga k Isusu, i baciše haljine svoje na magare, i posadiše Isusa.
36 A kad iđaše, prostirahu haljine svoje po putu.
За вас би најбоља варијанта била да је Исус рекао да му дотерају А6 , па онда да га оптужите за среброљубље и неумереност?
Tada nije bilo automobila
Kako знаш?
За вас би најбоља варијанта била да је Исус рекао да му дотерају А6 , па онда да га оптужите за среброљубље и неумереност?

Mogao da 'oda po vodi a ne moze da jasi bez tapacirunga a da ne nazulja guzu?
A da ga ipak nisu razapeli zbog magarca a ne zbog religije a?
A posle ekipa da spase obraz napisala malko drugacije?

po ateistima moze da se kaze
Ako nas niko nije nacinio, nikome ne pripadamo, tako da i nema nikoga da postavlja pravila osim nas. Nema logicnog razloga drzati se nacela Deset zapovesti, na primer, ako je ostali deo Biblije odbacen kao navodno samo "kulturni mit" ili "legenda".
Dakle, sam svoj majstor. Veruj u sebe i misli svojom glavom.
i dalje mislim da su deset Bozijih zapovesti dobre poruke ljudima

i dalje mislim da su deset Bozijih zapovesti dobre poruke ljudima
Pa da li je moguće? Celog života sam mislio da je priča o Mojsiju bajka, da je nemoguće da je matorac razdovjio more da prođu Jevreji, ali sad vidim! Točak od kočije na dnu mora! Da li je to moguće? Znači sve ovo je bila zabluda, Jevreji jesu prošli tuda, otkud bi inače na dnu fackin mora bio točak?Malo tockova od kocija u sred Crvenog mora
Evo malo materijala za ateiste
![]()
![]()
Malo tockova od kocija u sred Crvenog mora
http://www.arkdiscovery.com/red_sea_crossing.htm
![]()
![]()
Naročito ona "ne čini preljube"
Imajući u vidu da se svaki seks pre braka i sa osobom sa kojom nisi u braku smatra preljubom, ja čisto sumnjam da među Srbima ima i 10% populacije koja ovde nije zgrešila.
Svaka čast vama koji ste bili device do braka... samo vi praktikujte celibat. A i Desanka Šaković je veliki greh, čisto da znate.
Imajte to u vidu i kad se tuširate pa pomislite na onu malu slatku iz teretane, ili onu bezobraznu komšinicu... to vas đavo iskušava! Mwahahahahaha!
sale,imas dokumentarni film na tu temu,to su snimci iz njega,traje ~1,5 sat,davno sam gledao...већ дуже време се прича о овом доказу.
добар сајт.
![]()
![]()

Zamisli tog jadnika koji je u sred frke, pored 600.000 Jevreja ostao bez točka... čudi me da mu Mojsije nije pomogao da popravi dvokolice, ako već ume da razdvoji Crveno more, jedno dizanje dvokolice na kurblu mu svakako ne bi teško palo...Kao npr na nekom brodu koji je prevozio te dvokolice hm?![]()
sale,imas dokumentarni film na tu temu,to su snimci iz njega,traje ~1,5 sat,davno sam gledao...
Ceo je o prelasku,produkcija je vrh,a ima sem tih tockova jos gomila dokaza o prelasku...
probaj da pronadjes
evo to je to:
http://goccc.stores.yahoo.net/exredvd1of.html