Ateizam

Jok nisu mogli biti beli, zato sto su geni za crnu kozu dominantni geni, a geni za belu kozu su recesivni geni, zato sudeca ciji je jedan roditelj crn,a drugi beo tamni ili cak crni. Ako npr imas roditelje sa svetlim ocima ne mozes imati crne oci, jer su geni za svetle oci recesivni i da bi s eispoljio genotip kao fenotip, svi geni moraju biti recesivni.

да ли ти и зази исто мислите по том питању?

...

Ахам... а објашњење ти је
trt.gif

п.с. "Немој чинити другима оно што не би желео да они чине теби", тј. да сам ја теби написао ово болдовано ти би већ увелико притискао троуглић и пријављивао модератору увреду! Зато "смањи доживљај"...

Pa pritisni bato. Ako smeš. Znaš dobro da imaš masla na glavi. A zabavno je da tebi nisam pritiskao trouglić. Ti si mi ovde više kao kućni ljubimac, pa ti ne zameram previše kad nerediš po tepihu.

Aha. Ako im je arheopteriks "obična ptica", normalno da su u istom sloju pronađene i "druge ptice". :hahaha:

Nije smesno...I dinosaurusi su postojali nekad ( pre pocetka ovog sveta, ali ajde), sad ih vise nema. Tako i ovo, neka mutacija koja je postojala istovremeno sa drugim pticama, pa je nestala, i dan-danas ima takvih mutacija na sve strane...!

Alo, ljudi?

"Šta se dešava kad se crnac sunča na stomaku?" :eek:
"Šta mi treba da napravim vremeplov" :eek:

Laku noć! z:)

PS "Mutacije na sve strane" zovu se evolucija.

питања су сасвим логична на која ви немате адекватан тачан одговор, него само ШПЕКУЛИШЕТЕ.

Alo, ljudi?

"Šta se dešava kad se crnac sunča na stomaku?" :eek:
"Šta mi treba da napravim vremeplov" :eek:

Laku noć! z:)

PS "Mutacije na sve strane" zovu se evolucija.

Odlazis jer ne znas da odgovoris sta se desava kad se crnac sunca na stomaku, zasto mu tad tabani ne pocrne.

A mutacija na sve strane je greska prirode, nije evolucija, jer se ne ponavlja cesto, tj. veoma je retka.

Laku noc.

Back