Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je odgovor na sta tacno?![]()

Inteligentan si ti, za razliku od nas vernika, shvatices.![]()

шта сте се вас двојица размахали![]()

шта је нека олимпијада у току?![]()

Ne razumem potrebu da glumis zrtvu u ovom postu al nije ni vazno![]()
![]()
Mnogo ti nesto ne razumes.

medjed.
To nisam ni napisao, napisao sam da onakav forum, cini vernike resenijim da ne slusaju ateiste.
Nema sta da se razume, ti mislis da si u pravu, ja mislim da sam u pravu, svako na svoju stranu.![]()

Znao sam ja.Kratak update: U okviru samog udruženja ateista sve je više zahteva da se komunikacija dovede na kulturan nivo. U vezi toga imamo zakazan i sastanak. Čisto da znate da se ne sedi skrštenih ruku.

Znao sam ja.
Jesam kazao da sam znao ja?![]()

Inače, večeras u vestima na FOX-u biće jedan naš predstavnik u 18:00, on je malo agresivnija struja, ali se nadam da neće biti ispada....![]()
Hm, da li je bio predstavnik?

Kratak update: U okviru samog udruženja ateista sve je više zahteva da se komunikacija dovede na kulturan nivo. U vezi toga imamo zakazan i sastanak. Čisto da znate da se ne sedi skrštenih ruku.
Inače, večeras u vestima na FOX-u biće jedan naš predstavnik u 18:00, on je malo agresivnija struja, ali se nadam da neće biti ispada....![]()

значи да вам нема (Којице, Калибурна, Високог...) и Еремите што је отворио ону тему ништа не би предузимали по питању понашања
али вук длаку мења...
to samo govori da su ljudi sposobni i spremni da analiziraju i preispituju sto se tesko moze reci za neke velike verske korporacije i njihove obveznike.

велике верске корпорације су као велики брод којем треба више времена да се окрене![]()
pa ne vidim da su nesto saminicijativno pokusavale za poslednih 2K+ godina. i ako se desilo neko mini skretanje to bilo pod pritiskom velikih talasa kako se brod ne bi raspao a ne zato sto tako treba...

не знам која ти корпорација смета, не могу да говорим у име свих![]()
sve one koje imaju politicki uticaj i one koje grabe ka takvoj poziciji...
и даље још не знам на које мислиш
ako stvarno ne znas/nisi do sada shvatio onda nema poente dalje razglabati na tu temu. ako glumis naivca - opet nema smisla pisati...