Ateizam

Да се и ја ставим на једну страну а ви одредите која је то страна, јер нема него две. Сигуран сам да сви знате бар нешто о шаховској игри. Човек је као шах, човек има тело, мозак и моћ покрета, а шах има шаховку таблу, шаховске фигуре и огромни број покретних комбинација. Сада замислимо да су два детета добила на поклон шах и упуте како да се игра. Даље закључите сами

vujadin:
Да се и ја ставим на једну страну а ви одредите која је то страна, јер нема него две. Сигуран сам да сви знате бар нешто о шаховској игри. Човек је као шах, човек има тело, мозак и моћ покрета, а шах има шаховку таблу, шаховске фигуре и огромни број покретних комбинација. Сада замислимо да су два детета добила на поклон шах и упуте како да се игра. Даље закључите сами

Hm...daa...i taj šah su morale nečije ruke napraviti...

Šakal:
Hm...zadržaću se samo na pomenutim bolestima...elem,koliko čovek živi sa sidom kad oboli pa makar išao svaki dan u Crkvu a koliko čovek živi sa istom bolešću kad konzumira lekove a ne ide u Crkvu?Mislim,koji duže živi?:shock: Kad te zaboli glava...očitaš 'oče naš' i ona prođe...ili možda zvekneš analgin? Kod hipertenzije ista stvar... Ako kojim slučajem imaš kancer...ma da...izleči te molitva i odlazak u Crkvu,ili možda manastir...recimo kancer debelog creva...leči ga molitva ili nešto drugo?:lol: Kaper...lupaš za medalju bre...!
Ja sam nauku video i primenjivao, a ti molitvu nisi, tako da ne zavodiš ljude na tako maliciozan način.
A što se tiče lupanja vrati se na prve stranice ove teme pa vidi pravo LUPETANJE

Kapernaum:
Ja sam nauku video i primenjivao, a ti molitvu nisi, tako da ne zavodiš ljude na tako maliciozan način.
A što se tiče lupanja vrati se na prve stranice ove teme pa vidi pravo LUPETANJE

Hm...nisi bio na času izgleda...ja studirao teologiju...a ti nisi!:razz:
Nego,ko lupeta to se vidi iz jeroplana...hoćeš li ti da odgovoriš na pitanja ili ćeš i dalje da vrdaš?!

Šakal:
Hm...odlično,vidiš kako napredujemo sa dokazivanjem Teorije Evolucije...:lol:
Ako misliš da sam upao u zamku VARAŠ SE . Ja pričam o sasvim drugoj vrsti evolucije od tebe.
p.s. Pošto više NEMA imbecilnih stvari, poput inkvizicije ili krstaških pohoda, koje su činili, pokretali i u njima učestvovali određeni IMBECILI koji nikada ZAPRAVO nisu ni shvatali suštinu Boga i vere, ateisti nemaju NIKAKVO opravdanje da druge ubeđuju kako je pogrešno verovati...

Kapernaum:
Ako misliš da sam upao u zamku VARAŠ SE . Ja pričam o sasvim drugoj vrsti evolucije od tebe.
p.s. Pošto više NEMA imbecilnih stvari, poput inkvizicije ili krstaških pohoda, koje su činili, pokretali i u njima učestvovali određeni IMBECILI koji nikada ZAPRAVO nisu ni shvatali suštinu Boga i vere, ateisti nemaju NIKAKVO opravdanje da druge ubeđuju kako je pogrešno verovati...

Hm...varaš se...svojim rečima ti potvrđuješ Teoriju Evolucije...bez obzira šta misliš...ja vidim šta pišeš...uostalom i Vatikan ju je priznao a priznaće je i Pravoslavna crkva...pitanje je dana...nego,ko je ikada rekao da je pogrešno verovati!?Ja!?Ne,opet ne kapiraš...u šta verovati...e to je već nešto drugo...
Btw. hoće li biti odgovora?

Kapernaum:
Odakle ti INTELLIGENCE and PERSONALITY?
Da nije onako slučajno .
"Bio jednom jedan veliki prasak i znate deco onda je iz tog velikog praska sve nastalo, ne znamo tačno kako, ali to nije bitno, važno je da ste vi svi sada pametni..."
šmrk, šmrk

Receptori u mozgu primaju informacije zatim se dalje prenose neuronima do određenih centara nervnog sistema,osim toga postoji takozvani gen inetligencije.Za ličnost je psihologija dala odgovore zapravo nekoliko njenih grana,a jedna od njih je neuropsihologija.
,

Šakal:
Hm...varaš se...svojim rečima ti potvrđuješ Teoriju Evolucije...bez obzira šta misliš...ja vidim šta pišeš...uostalom i Vatikan ju je priznao a priznaće je i Pravoslavna crkva...pitanje je dana...nego,ko je ikada rekao da je pogrešno verovati!?Ja!?Ne,opet ne kapiraš...u šta verovati...e to je već nešto drugo...
Btw. hoće li biti odgovora?
na koje pitanje

Goddess of the far east:
Receptori u mozgu primaju informacije zatim se dalje prenose neuronima do određenih centara nervnog sistema,osim toga postoji takozvani gen inetligencije.Za ličnost je psihologija dala odgovore zapravo nekoliko njenih grana,a jedna od njih je neuropsihologija.
,
Boginjo, molim te ako imaš šta da kažeš reci, ako imaš INTELLIGENCE and PERSONALITY ne trebaju ti tudje reči.

Šakal:
Hm...neko ti brani da veruješ?Ne kapiram.
Opsesija!?Mislim da grešiš...no to i nije bitno.Ovo je forum gde se mišljenja sučeljavaju,gde se diskutuje iz raznih razloga,nekome je dosadno,neko hoće da nauči nešto,neko hoće da se zayebava,neko pokušava da u svojim očima ispadne pametan,pametniji no što jeste...mnogo primera.Ti pronađi svoj i piši i pusti druge da pišu...takođe,postoje mnoge religije...Hrišćanstvo nije jedina...mada je najgora.
Btw. upravo nas par ateista sa Krstarice,okićeni eksplozivom krećemo u samoubilačke napade po svetu...:razz:
PERSONALITY

Hm...daa...pa zavisi...može se reći...
Okreni koju stranu u nazad...siguran sam da ćeš naći...

ponosan si s tim se dičiš (prepoznatljiva parola)
ako nećeš da pitaš ne moraš - nemam nameru da listam unazad

Kapernaum:

Hm...dakle,krećeš sa provokacijama umesto sa odgovorima koji će nastaviti diskusiju...ok....ybg. ponadao sam se da se sa tobom može diskutovati na jedan normalan način...kad ono...cvrc...pomislio sam da si istinski vernik...kad ono...opet cvrc...razočarao si me...:lol:
Naravno,klasika...kad nemaš odgovor...kad se nađeš na tankom ledu...kreni sa provokacijama i pokušaj da diskredituješ sagovornika...jadno...nema šta...:-P

Kapernaum:
Hm...daa...pa zavisi...može se reći...
Okreni koju stranu u nazad...siguran sam da ćeš naći...

ponosan si s tim se dičiš (prepoznatljiva parola)
ako nećeš da pitaš ne moraš - nemam nameru da listam unazad

Hm...daa...bolje strateški uzmak no krvavi poraz...:lol:

Kapernaum:
pa oćeš li postaviti pitanje, bez obzira šta ti misliš dali sam ja pravi vernik ili nisam.
nisam ja ovde da tebi dokazujem koliki sam vernik.

Pitanja sam ti već postavio...
Hm...meni se čini da ti upravo to pokušavaš da dokažeš...samo ne meni,nama...izgleda da je tvoja vera malo poljuljana...ti dokazuješ sebi...

kako ateisti objashnjavaju iscelivanje koje se desava u nekim manastirima, sad ne znam dovoljno o tome...tipa posle nekih molitvi, obreda...ili kad se samo prespava tamo...ima dosta prica o tome...nazalost ne mogu da izdvojim bas konkretno neku ali cula sam o tome, dechani recimo ili ne znam koji jos manastir..ostrog

Back