Ateizam

DedaStojan

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.232
Prije nego što ste se rodili, bili ste ništa drugo do nerazlučiva gruda neoblikovane materije. Nakon smrti, jednostavno ćete se vratiti u to maglovito stanje. Vi ćete postati sirovina od koje će se oblikovati nova bića. Hoće li biti boli u ovom prirodnom procesu? Ne! Zadovoljstvo? Ne! Sad, ima li u ovome nečeg zastrašujućeg? Sigurno Ne! Pa ipak, ljudi žrtvuju zadovoljstvo na zemlji u nadi da će izbjeći bol u zagrobnom životu. Budale ne shvaćaju da nakon smrti bol i zadovoljstvo ne mogu postojati: postoji samo stanje kozmičke anonimnosti bez osjeta: stoga bi pravilo života trebalo biti... uživati!
No ne uživati preko tudje grbe već suvereno suverenistički samodrživo.
Moderni ateizam je drugačiji od komunističkog ateizma

Sve što je izvan granica i dohvata ljudskog uma ili je iluzija ili uzaludnost i budući da tvoj bog mora biti jedan ili drugi od ta dva, u prvom bih slučaju trebao biti lud da vjerujem u njega, a u drugom bih bio budala.

Kad mi neko kaže brate ti si pagan i ateista gorećeš u paklu, kao da duša oseća bol hahahah
U šta god da veruješ i šta god da radiš nećeš goreti u paklu.

Kad mi neko kaže brate ti si pagan i ateista gorećeš u paklu, kao da duša oseća bol hahahah
U šta god da veruješ i šta god da radiš nećeš goreti u paklu.
Ja sam dobro proucio religije tu se radi o sudu po djelima a ne u sto tko vjeruje.
Tako da svi su u istoj kaši a ateizam je dobar odabir jer prestajes biti licemjer tako da ateista tu je u prednosti.Religije ko sto je krscanstvo to je festival shizofrenije teskog licemjerja prelesti.

Slične teme

Back