Ateizam-ubedjenje?

Очигледно морам да будем конкретнији. Види... да седимо негде заједно са својим супругама (а не женкама) и да ти кажеш мојој жени у разговору о томе када смо добили дете ДА СЕ ОКОТИЛА - добио би од мене песницу у чело... је л' ти сада јаснија та "лексичка разлика"?
Ti si virtuelni siledžija, da razumem.
A pajzi sad ovo:
Krava se teli
Koza se jari
Ovca se jagnji
Kvočka izvodi
Kobila se ždrebi
Kuja se šteni
Mačka se maci
Krmača se prasi

Opet pitam, u čemu je vic? Kao što neću reći da se kobila oštenila, tako neću reći ni da se žena okotila.
Ovo ne menja suštinsku činjenicu da je došlo do približno istog posla kreiranja i rađanja novog bića.
На овако нешто не могу да одговорим пристојним речима........:cool:
Na ovako nešto ne možeš da odgovoriš nikakvim rečima. Jer nemaš šta. :mrgreen:
Ево твоје реакције... немаш ни мало спортског духа... не умеш да губиш а верујем да када ти се деси да губиш партију шаха бацаш фигуре а у картама цепаш карте...:hahaha:
Ne umem da gubim. A možda i umem. Ne znam. Do sada nisam izgubio. :lol:

On, to jes ja? :D

Smeta ti što sam veru povezao sa hipnozom?
Ono što je karakteristično za hipnozu, to je da svest ostane vezana za jedno usko polje znanj, sećanja i iskustva. trenutno potisnuti ostali sadržaji ne mešaju se previše, pa mozgu neke stvar izgledaju ok, mada to nisu. Nešto kao san.
E, kao što u snu ipak nećeš da se upiškiš, mada je logički tok sna odgovarajći, nego ćeš se probuditi, tako i sugestija da nekoga ubiješ realnim nožem neće biti izvršena. Ali će hipnotisani možda pokušati da upotrebi kartu za igranje za koju mu je sugerisano da je nož.

Kod vere isto tako treba da potisneš dobar deo sebe da bi mogao da se koncentrišeš na ono što ti se sugeriše. Zato treba da ideš na liturgiju svake nedelje, a bilo bi dobro i na jutrenje i večernje.

Ono što je karakteristično za hipnozu, to je da svest ostane vezana za jedno usko polje znanj, sećanja i iskustva. trenutno potisnuti ostali sadržaji ne mešaju se previše, pa mozgu neke stvar izgledaju ok, mada to nisu. Nešto kao san.
E, kao što u snu ipak nećeš da se upiškiš, mada je logički tok sna odgovarajći, nego ćeš se probuditi, tako i sugestija da nekoga ubiješ realnim nožem neće biti izvršena. Ali će hipnotisani možda pokušati da upotrebi kartu za igranje za koju mu je sugerisano da je nož.

Kod vere isto tako treba da potisneš dobar deo sebe da bi mogao da se koncentrišeš na ono što ti se sugeriše. Zato treba da ideš na liturgiju svake nedelje, a bilo bi dobro i na jutrenje i večernje.

Ma jok, ne ti...!

P.S. Ne znam kako je to potreban ikakav vid hipnoze da bi se prosto otislo na sluzbu?:eek::dontunderstand:

:hahaha:

Јаој, Господ те опаметио да Бог да... толико си задрт и тврдоглав да ниси у стању НИ НАУКУ ДА ПРИЗНАШ АКО НЕ ИДЕ У РАЧУН ТВОЈИМ ИДЕЈАМА...

Hipnoza Hipnoza(od grcke reci san) predstavlja tehniku kojom hipnotizer dovodi neku osobu u stanje
izmenjene i bitno smanjene svesti.
Ovo stanje odlikuje se pasivnoscu i pojacanom sugestibilnoscu hipnotisane osobe.
U psihoterapiji,postupkom hipnoze pacijent biva doveden u stanje slicno snu,
u kojem terapeut sugerise pacijentu da je kadar da se oslobodi izvesnih simptoma koje je osecao kao strane.
Hipnoza prosiruje znanja o pacijentu i na one po pravilu traumatske,
zaboravljene dozivljaje koji su doveli do oboljenja, a o kojima pacijent nista ne zna u svom svesnom stanju.
Hipnoza omogucava terapeutu da takoreci direktno dospe do afekata i misli koji su po svojoj prirodi nesvesni.
Hipnoza takodje omogucava terapeutu da zapovescu izdatom pacijentu u hipnotickom stanju, ukloni izvesne mucne simptome (npr. nervozni kasalj,otezano disanje,strepnju,glavobolju...),
a da pri tom ne mora da se upusta u dugotrajnu i mukotrpnu analizu formiranja simptoma.

Јаој, Господ те опаметио да Бог да... толико си задрт и тврдоглав да ниси у стању НИ НАУКУ ДА ПРИЗНАШ АКО НЕ ИДЕ У РАЧУН ТВОЈИМ ИДЕЈАМА...

Hipnoza Hipnoza(od grcke reci san) predstavlja tehniku kojom hipnotizer dovodi neku osobu u stanje
izmenjene i bitno smanjene svesti.
a.

Ma ne, za njega je hipnoza ceo zivot!;):rotf:

Back