- Poruka
- 89.439
A što se ti mešaš kad niš ne razumeš...Pa zasto se onda mesas?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što se ti mešaš kad niš ne razumeš...Pa zasto se onda mesas?![]()
A što se ti mešaš kad niš ne razumeš...![]()
Hm a koja je razlika izmedju rodjenja teleta i bebe?![]()
Ti si virtuelni siledžija, da razumem.Очигледно морам да будем конкретнији. Види... да седимо негде заједно са својим супругама (а не женкама) и да ти кажеш мојој жени у разговору о томе када смо добили дете ДА СЕ ОКОТИЛА - добио би од мене песницу у чело... је л' ти сада јаснија та "лексичка разлика"?
Na ovako nešto ne možeš da odgovoriš nikakvim rečima. Jer nemaš šta.На овако нешто не могу да одговорим пристојним речима........![]()
Ne umem da gubim. A možda i umem. Ne znam. Do sada nisam izgubio.Ево твоје реакције... немаш ни мало спортског духа... не умеш да губиш а верујем да када ти се деси да губиш партију шаха бацаш фигуре а у картама цепаш карте...![]()
Да те питам, је л' постоји нешто у твом животу за шта би могао да кажеш ДА ТИ ЈЕ СВЕТИЊА - нешто у шта не дозвољаваш да ти се дира ???
Е па ако си тако одлучила, ондаК мораш да будеш ВИСИБАБА...![]()
Đurđevak.
@ Tema: nadam se da i dalje ne svađate?
Ti imas pogresne svetinje
Moje svetinje nisu jezicke prirode
Đurđevak.
Нису ни моје... а какве су твоје светиње?
Zna on...!
Malo se karamo
KARATI — ruziti, koriti,svadjati se
Đurđevak.
Ih, kad bi ti znao pravo znacenje te reci i njenu (duhovnu) vaznost!
Ih, kad bi ti znao pravo znacenje te reci i njenu (duhovnu) vaznost!
On, to jes ja?
Smeta ti što sam veru povezao sa hipnozom?
Ono što je karakteristično za hipnozu, to je da svest ostane vezana za jedno usko polje znanj, sećanja i iskustva. trenutno potisnuti ostali sadržaji ne mešaju se previše, pa mozgu neke stvar izgledaju ok, mada to nisu. Nešto kao san.
E, kao što u snu ipak nećeš da se upiškiš, mada je logički tok sna odgovarajći, nego ćeš se probuditi, tako i sugestija da nekoga ubiješ realnim nožem neće biti izvršena. Ali će hipnotisani možda pokušati da upotrebi kartu za igranje za koju mu je sugerisano da je nož.
Kod vere isto tako treba da potisneš dobar deo sebe da bi mogao da se koncentrišeš na ono što ti se sugeriše. Zato treba da ideš na liturgiju svake nedelje, a bilo bi dobro i na jutrenje i večernje.
Tvoje ocigledno jesu - koja je sustinska razlika izmedju rodjenja teleta i ljudske bebe?
Ma jok, ne ti...!
P.S. Ne znam kako je to potreban ikakav vid hipnoze da bi se prosto otislo na sluzbu?
![]()
On, to jes ja?
Smeta ti što sam veru povezao sa hipnozom?
Ono što je karakteristično za hipnozu, to je da svest ostane vezana za jedno usko polje znanj, sećanja i iskustva. trenutno potisnuti ostali sadržaji ne mešaju se previše, pa mozgu neke stvar izgledaju ok, mada to nisu. Nešto kao san.
E, kao što u snu ipak nećeš da se upiškiš, mada je logički tok sna odgovarajći, nego ćeš se probuditi, tako i sugestija da nekoga ubiješ realnim nožem neće biti izvršena. Ali će hipnotisani možda pokušati da upotrebi kartu za igranje za koju mu je sugerisano da je nož.
Kod vere isto tako treba da potisneš dobar deo sebe da bi mogao da se koncentrišeš na ono što ti se sugeriše. Zato treba da ideš na liturgiju svake nedelje, a bilo bi dobro i na jutrenje i večernje.
Ako je sve u redu, teletu prvo izlaze prednje noge, a detetu glavudža.![]()
Јаој, Господ те опаметио да Бог да... толико си задрт и тврдоглав да ниси у стању НИ НАУКУ ДА ПРИЗНАШ АКО НЕ ИДЕ У РАЧУН ТВОЈИМ ИДЕЈАМА...
Hipnoza Hipnoza(od grcke reci san) predstavlja tehniku kojom hipnotizer dovodi neku osobu u stanje
izmenjene i bitno smanjene svesti.
a.