Ateizam-ubedjenje?

Sve tvoje navodne razlike su leksičke prirode. U nekim jezicima se koriste izrazi "gestantnost" i "rađanje" i za žene i za ženke životinja. Znači li to da su ovi narodi bliži životinjama nego Srbi?

A sad te pitam, po čemu se to suštinski seksualni odnos razlikuje kod ljudi i mnogih drugih sisara?
Kada bi video odanost i požrtvovanost među životinjama koje obično žive u doživotnim parovima, postideo bi se svoje ljudske prirode.
Nema krave koja će ostaviti svoje tele na milost vukovima, a još ni jedna ga nije spakovala u kontejner nakon teljenja.

Жалосно је ако си заиста преводилац (као што си раније писао) да напишеш овакву глупост. СУШТИНСКА разлика није лексичке природе. И заболе ме за друге језике и њихове недостатке. Женка се окоти, или се крава отели ... невероватне ствари пишеш. И опет ти нешто сметају Срби, хехехе...

У животињском свету ИМА РАЗНИХ ПРИМЕРА, према томе пример краве није правило јер постоје и животиње које убију своје младунце, као што пример неке поремећене жене која баци дете у контејнер свакако није правило него пример жене са поремећеним родитељским односом.

Уосталом, потпуно си контрадикторан јер наводиш примере који драстично одвајају људе од животиња а овам тандрчеш да су људи=животиње, свашта.

Kao što rekoh, ako pod hiponozom podrazumevaš veštinu da nekog na teraš na nešto što on sam ne želi, onda hipnoza ne postoji.
Ukoliko govorimo o veštini da se neko dovede u sugestibilnije stanje, onda ovako nešto svakako postoji. Da ne postoji, ne bi bilo ni religije. :confused:

Ахахахаааа...... ово морам да запамтим, људи ово је одговор на питање ШТА ЈЕ ХИПНОЗА..........:hahaha::hahaha::hahaha:... ае не брукај се више, ако немаш одговор - немаш... или напиши да не знаш немој да се извлачиш "к'о тарана из лонца"...

Ja bih bas voleo da bude kao u "1984",pa bih vas pitao sta je sa bogom sad...
mada,sve vise mi lici na radnju iz te knjige :eek:

I meni lici, naravno, samo je od kardinalnog znacaja da se neko ne uzivi previse u tu knjigu.;):mrgreen:

Drugim recima nekada i bez volje :roll:

Pa da, u krajnjoj liniji, i bez volje, mada je to opet svesno, a ne nesvesno kao kod zivotinja.

Aha. Daklem, ljudi se od životinja razlikuju po tome što bacaju decu u kontejner. Ovaj fenomen se zove svest. :eek:

Životinje se pare kada osete nagon za parenjem. Isto kao i ljudi.
(Čuj, bračna dužnost :hahaha:)

Kako ko...a ti si slobodan da biras! I dosta vise!

Жалосно је ако си заиста преводилац (као што си раније писао) да напишеш овакву глупост. СУШТИНСКА разлика није лексичке природе. И заболе ме за друге језике и њихове недостатке. Женка се окоти, или се крава отели ... невероватне ствари пишеш. И опет ти нешто сметају Срби, хехехе...

У животињском свету ИМА РАЗНИХ ПРИМЕРА, према томе пример краве није правило јер постоје и животиње које убију своје младунце, као што пример неке поремећене жене која баци дете у контејнер свакако није правило него пример жене са поремећеним родитељским односом.

Уосталом, потпуно си контрадикторан јер наводиш примере који драстично одвајају људе од животиња а овам тандрчеш да су људи=животиње, свашта.

Hm a koja je razlika izmedju rodjenja teleta i bebe?:think:

Budi oprezniji sa tim "glupost". Opet navodiš samo leksičke razlike. To što u rumunskom "a naste" znači i roditi i okotiti ne znači da je i jedna Rumunka rodila tele.
U veterinarskim sertifikatima evropske zajednice piše "dan rođenja", pa to ipak ne znači da će dotična životinja dobiti tortu sa svećicama za rođendan.
Jedina suštinska razlika o kojoj možemo diskutovati jeste činjenica da se životinje po pravilu pare onda kada je to opravdano, odnosno kada će doći do začeća.
Kod ljudi je evoluciono prilagođavanje dovelo do raspoloženosti za parenje većinu vremena, pa čak i u trudnoći. Na ovaj način učvršćuje se veza između jedinki i povećava šansa da mladi u većoj grupi efikasnije prežive.
Zato se deca mogu rađati potpuno bespomoćna.
Ovo ti se redovno dešava kada pokušavaš da opovrgneš moje reči po svaku cenu. Moraš da izmisliš ono što sam navodno rekao i da na to dodaš i kakvu uvredu.

Budi oprezniji sa tim "glupost". Opet navodiš samo leksičke razlike. To što u rumunskom "a naste" znači i roditi i okotiti ne znači da je i jedna Rumunka rodila tele.
U veterinarskim sertifikatima evropske zajednice piše "dan rođenja", pa to ipak ne znači da će dotična životinja dobiti tortu sa svećicama za rođendan.

Jedina suštinska razlika o kojoj možemo diskutovati jeste činjenica da se životinje po pravilu pare onda kada je to opravdano, odnosno kada će doći do začeća.
Kod ljudi je evoluciono prilagođavanje dovelo do raspoloženosti za parenje većinu vremena, pa čak i u trudnoći. Na ovaj način učvršćuje se veza između jedinki i povećava šansa da mladi u većoj grupi efikasnije prežive.

Ovo ti se redovno dešava kada pokušavaš da opovrgneš moje reči po svaku cenu. Moraš da izmisliš ono što sam navodno rekao i da na to dodaš i kakvu uvredu.

Bonobo majmuni se pare bez da dobiju potomstvo,rade o iz istog razloga kao i ljudi,cistog zadovoljstva

Очигледно морам да будем конкретнији. Види... да седимо негде заједно са својим супругама (а не женкама) и да ти кажеш мојој жени у разговору о томе када смо добили дете ДА СЕ ОКОТИЛА - добио би од мене песницу у чело... је л' ти сада јаснија та "лексичка разлика"?

На овако нешто не могу да одговорим пристојним речима........:cool:

Ево твоје реакције... немаш ни мало спортског духа... не умеш да губиш а верујем да када ти се деси да губиш партију шаха бацаш фигуре а у картама цепаш карте...:hahaha:

Back