Ateizam-ubedjenje?

Lupila...

dal je ostala ziva?:think:

Juhuuu...

ziva li si?:think:

Ziva sam bre!

Ne razlikuje ih tvoj kolega po zacecu:hahaha:

Nego ne mogu da odgovaram na totalne gluposti, ne zasluzujete!

Vidis da si se zbunio kad sam rekla apropo tvojih avatara, ti si mislio na nick "Jakob", a bas me briga sta znaci tvoj nick, nego avatari su ti "zesci", potpuno u skladu sa "evolucijom".:mrgreen::hahaha:

Sado-mazo je karakteristično za ljude, ne za životinje.

Možeš li ti da navedeš u čemu je suštinska razlika?

Могу... разлика је у томе што је све више менталних шит-итера који сами за себе из само њима знаних разлога тврде да су животиње а сопствену децу називају малим животињама, говоре да се паре и да се размножавају, да имају терање и уопште себи самима ПРИПИСУЈУ ЖИВОТИЊСКЕ ОСОБИНЕ.

- Људи нису животиње него разумна бића,
- Људи се не паре него имају сексуални однос или воде љубав,
- Људи се не размножавају него имају пород,
- ЖЕНА НИЈЕ СКОТНА - НЕГО ТРУДНА...

:roll:

Pa zirafe i kucici se pare, zar ne? (apropo tvojih avatara...)

Могу... разлика је у томе што је све више менталних шит-итера који сами за себе из само њима знаних разлога тврде да су животиње а сопствену децу називају малим животињама, говоре да се паре и да се размножавају, да имају терање и уопште себи самима ПРИПИСУЈУ ЖИВОТИЊСКЕ ОСОБИНЕ.

NIJE SIJA NEGO VRAT:rotf:

Немој да изврћеш, конкретно тврдио сам да и у САД и у Русији постоје институти који се баве чудним способностима неких људи као што је рецимо телепатија за коју сам навео ДА ЈЕ ИЗМЕЂУ БЛИЗАНАЦА ДОКАЗАНА... и иза тога стојим.
Telepatija nije čudna sposobnost. :D
A jes čudna ovima koji je izučavaju.. možda zato što je izučavaju na pogrešan način...:lol:

Poslednja izmena od moderatora:

Mito, izgleda da u zivotu nisu procitali nijednu drugu knjigu osim Orvelove "Zivotinjske farme", pa je pogresno shvatili i uziveli se u ulogu!:hahaha:

Culi da je sada Orvel opet "in", pa k'o vele, ajde da i mi "isplaknimo usta" na tu temu!;):

Dobro. Onda ćemo po tvom redu i fazonu. Daklem, BUDI LJUBAZAN PA ODGOVORI NA PITANJE! :mrgreen:

Inače, zavisi šta podrazumevaš pod hipnozom. Ako misliš da ćeš nekoga naterati da za tebe opljačka zlataru ili da se s tobom pari, na pogrešnom si putu.

Пих... шибицар био - шибицар остао !

Немој ми на питање одговарати питањем, једноставно одговори ДА ЛИ ВЕРУЈЕШ ДА ЈЕ ХИПНОЗА МОГУЋА И АКО ВЕРУЈЕШ ОБЈАСНИ ШТА ЈЕ ТО ХИПНОЗА?:rtfm:

Sve tvoje navodne razlike su leksičke prirode. U nekim jezicima se koriste izrazi "gestantnost" i "rađanje" i za žene i za ženke životinja. Znači li to da su ovi narodi bliži životinjama nego Srbi?

A sad te pitam, po čemu se to suštinski seksualni odnos razlikuje kod ljudi i mnogih drugih sisara?
Kada bi video odanost i požrtvovanost među životinjama koje obično žive u doživotnim parovima, postideo bi se svoje ljudske prirode.
Nema krave koja će ostaviti svoje tele na milost vukovima, a još ni jedna ga nije spakovala u kontejner nakon teljenja.

Mito, izgleda da u zivotu nisu procitali nijednu drugu knjigu osim Orvelove "Zivotinjske farme", pa je pogresno shvatili i uziveli se u ulogu!:hahaha:

Culi da je sada Orvel opet "in", pa k'o vele, ajde da i mi "isplaknimo usta" na tu temu!;):

Ja bih bas voleo da bude kao u "1984",pa bih vas pitao sta je sa bogom sad...
mada,sve vise mi lici na radnju iz te knjige :eek:

Пих... шибицар био - шибицар остао !

Немој ми на питање одговарати питањем, једноставно одговори ДА ЛИ ВЕРУЈЕШ ДА ЈЕ ХИПНОЗА МОГУЋА И АКО ВЕРУЈЕШ ОБЈАСНИ ШТА ЈЕ ТО ХИПНОЗА?:rtfm:

Kao što rekoh, ako pod hiponozom podrazumevaš veštinu da nekog na teraš na nešto što on sam ne želi, onda hipnoza ne postoji.
Ukoliko govorimo o veštini da se neko dovede u sugestibilnije stanje, onda ovako nešto svakako postoji. Da ne postoji, ne bi bilo ni religije. :confused:

A sad te pitam, po čemu se to suštinski seksualni odnos razlikuje kod ljudi i mnogih drugih sisara?

Nema krave koja će ostaviti svoje tele na milost vukovima, a još ni jedna ga nije spakovala u kontejner nakon teljenja.

Nazalost, u tome je razlika sto neke zene bacaju svoje dete u kontejner, znaci ljudi imaju svest (mada ovde konkretno, naopaku).

I ne pravi se naivan, zivotinje se pare samo kad imaju potrebe radi produzenja vrste, a seks kod coveka je bracna duznost.

Nazalost, u tome je razlika sto neke zene bacaju svoje dete u kontejner, znaci ljudi imaju svest (mada ovde konkretno, naopaku).

I ne pravi se naivan, zivotinje se pare samo kad imaju potrebe radi produzenja vrste, a seks kod coveka je bracna duznost.

Aha. Daklem, ljudi se od životinja razlikuju po tome što bacaju decu u kontejner. Ovaj fenomen se zove svest. :eek:

Životinje se pare kada osete nagon za parenjem. Isto kao i ljudi.
(Čuj, bračna dužnost :hahaha:)

Back