gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
i ? Sta je problem
Apostoli su se upokojili davno, dakle vi ne možete da imate apostole nikakve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ? Sta je problem
Za zlocine ateista koji ne veruju u Boga ne moze da bude odgovoran Bog. Jer ateisti su hteli da ''ubiju'' Boga unistavanjem crkava ,svetenika i vernika.Nije, otkrili smo da ateista ne može da postoji nezavisno od Boga. On mu je uzrok, pa tako je i odgovoran za njegove zločine...bar ima komandnu odgovornost, kao Saljin i Hitler![]()
Demantuj ti sada moja pitanja,ako smes, a ne ponavljas demantovano,a nije.SVE je demantovano... i to mnogo puta.![]()
Otvorila mormonka teme na politici, tipa Obama je puko, Romni je car...![]()
Imaju Crkvu imaju vernike i ? Ti ih ne nazivas crkvom, mislim da ce to sto ti mislis zaustaviti njihov radNaravno da nije, jer je vodi raspop Miraš kojem je oduzet sveštenički čin, rašćinjen je, proklet i samim tim nema nikakvo pravo svoju organizaciju od deset ljudi, za koju mu je pare dao Đukanović, naziva nekakvom crkvom. Mnogo toga ti ne znaš, đevojko.
Demantuj ti sada moja pitanja,ako smes, a ne ponavljas demantovano,a nije.

Prijavi policiji.Apostoli su se upokojili davno, dakle vi ne možete da imate apostole nikakve.
Imaju Crkvu imaju vernike i ? Ti ih ne nazivas crkvom, mislim da ce to sto ti mislis zaustaviti njihov rad
Sa sve po 15 žena.![]()
Prijavi policiji.
Nisi ti demantovala nista, posle onoga tvog blamiranja sa staljina poistovecujem sa ateistima ( a sa kim cu ), stavljas smajlije i to je demanti, bezi od rasprave jer nemas nikave argumente.Demantovala sam već, nemam nameru da ponavljam.![]()
Nisi ti demantovala nista, posle onoga tvog blamiranja sa staljina poistovecujem sa ateistima ( a sa kim cu ), stavljas smajlije i to je demanti, bezi od rasprave jer nemas nikave argumente.
Za zlocine ateista koji ne veruju u Boga ne moze da bude odgovoran Bog. Jer ateisti su hteli da ''ubiju'' Boga unistavanjem crkava ,svetenika i vernika.

Da li crkva zabranjena ? Ne radi ?Koliko treba da ti se crta? Raspop Miraš je raščinjen i anatemisan, te ne može da ima nikakvu crkvu. Vi sektaši baš podržavate jedni druge.![]()
Tebe su naucili.Nisu te dobro naučili srpski u sekti.
Ko ti trese kafez? Sve što si rekla je više puta demantovano i dokazano je da lažeš.
Vidis ateiste.To ti je ona narodna "Hrani kuče da te ujede"![]()
Da li crkva zabranjena ? Ne radi ?
Makedonska pravoslvna crkva isto zatvorena ?
Tebe su naucili.
A na sve dokaze o njenoj laži ona ...ni reč jedne jedine...
i ? Neko ima ikone i krsnu slavu.

Nisi ti demantovala nista, posle onoga tvog blamiranja sa staljina poistovecujem sa ateistima ( a sa kim cu ), stavljas smajlije i to je demanti, bezi od rasprave jer nemas nikave argumente.