Ateistički natpisi nepoželjni u Zagrebu

A koga to i zasto iritiraju.Nepismeni su, jer ne pisu i ne citaju cirilicu-Samo pokazuju svoju kulturnu inferiornost.Sto bi nas iritirala arapska, kineska, japanska slova.Bilo bi fenomenalno da sam i tu opismenjena.:thumbdown:

ma nisam mislila na cirilicu nego natpise atesita..posle sam rekla da se ne moze porediti sa natpisima sa cirilom koji bi bili skinuti samo zbog pisma na kom su napisani

O tome ti pričam. ;) Znači, da nije nikada bilo tolikih uzastopnih genetskih poremećaja da se iz jednog složenog organizma stvori drugi, potpuno različit.
Mada, ne bih se složio da je evolucija bića totalna obmana. Kao što sam već rekao, moguće su neke manje (kozmetičke) izmene uslovljene promenom dotadašnjeg okruženja, pa ili nestane ili se prilagodi, ali nikako da se pretvori u drugu vrstu. Ne treba zaboraviti da je Darvinu glavni argument bio zebe na Galapagosu. A, to je upravo očit primer kozmetičkih promena, za koje je evolucija sposobna.
Čitao sam jednu naučnu studiju, u kojoj je sa genetske strane, a upoređujući (navodni) razvoj čoveka u odnosu na druga danas prisutna bića na planeti, čovek bi tek sada trebalo da je na nivou homo erektusa, maksimalno neandertalca. To znači da je, ako je Darvinova teorija tačna, priroda favorizovala jedno biće, i ubrzala njegov evolucioni napredak za nekoliko miliona godina. Smešno. A, čak ne ni kompletnu tu vrstu, nego da je i među njima izdvojila pojedince koji su napredovali do homo sapiensa, dok su drugi ostali na lestvici niže, jer naučno je dokazano da su homosapiensi i neandertalci, u jednom periodu praistorije, istovremeno boravili na planeti, pa čak i imali fizičke kontakte, i da je, pored ledenog doba, baš homo sapiens bio jedan od faktora istrebljenja neandertalaca. Priroda nema svest, i nemoguće je da tako izdvoji i unapredi jednu vrstu majmuna, a sva ostala bića da idu prirodnim tokom. I, zašto nikada više nijedna vrsta čovekolikih majmuna nije evoluirala bar u nešto nalik čoveku?

ma i sam znaš kakve su podvale radili sa pitekusima i ostalim majmunima koje su hteli podmetnuti za ljudska bića, ma mani ih, svako ko iole ima moć logičkog rasuđivanja Darvina smatra šarlatanom.
Mutacije su u svojoj srži negativna pojava a Darvin je od njih napravio celu odu, ma pusti, nije ni tema,spamujemo samo.

Back