ateisti Srbije ponovo tuze Nikolica !

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Utah

Elita
Banovan
Poruka
19.509
ateisti Srbije tuze opet Nikolica. Nikolic je izjavio : Na Kosovu nema mnogo ljudi koji veruju u Boga .
To je bio razlog da podnesu ko zna koju po redu tuzbu protiv Nikolica...
Kako će da pregovara o statusu Kosova i Metohije, ako zbog toga što mu lokalne vlasti nisu dozvolile da za Božić ode u Gračanicu, u, kako sam kaže, „versku misiju“, on da ocenu da „tamo nema mnogo ljudi koji veruju u boga“?Razmišlja li kako će se to odraziti na pregovaračku poziciju Republike Srbije ili je lična sujeta bitnija?

I gde je u Zakonu o predsedniku Republike Srbije navedeno da on svoju dužnost obavlja vršeći verske misije?

Sa svoje strane, mi ćemo novom tužbom još jednom pokušati da podsetimo gospodina Nikolića na njegove obaveze prema svim građanima naše zemlje, u nadi da će, napokon, početi da se ponaša onako kako to od njega Ustav i odgovarajući zakoni zahtevaju.
Ukoliko nije u stanju da razdvoji svoja verska osećanja od predsedničkih dužnosti, preporučujemo mu da odustane od politike i da se posveti životu u manastiru, koristeći dobre odnose koje ima sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

ateisti Srbije tuze opet Nikolica. Nikolic je izjavio : Na Kosovu nema mnogo ljudi koji veruju u Boga .
Kako će da pregovara o statusu Kosova i Metohije, ako zbog toga što mu lokalne vlasti nisu dozvolile da za Božić ode u Gračanicu, u, kako sam kaže, „versku misiju“, on da ocenu da „tamo nema mnogo ljudi koji veruju u boga“?Razmišlja li kako će se to odraziti na pregovaračku poziciju Republike Srbije ili je lična sujeta bitnija?

I gde je u Zakonu o predsedniku Republike Srbije navedeno da on svoju dužnost obavlja vršeći verske misije?

Sa svoje strane, mi ćemo novom tužbom još jednom pokušati da podsetimo gospodina Nikolića na njegove obaveze prema svim građanima naše zemlje, u nadi da će, napokon, početi da se ponaša onako kako to od njega Ustav i odgovarajući zakoni zahtevaju.
Ukoliko nije u stanju da razdvoji svoja verska osećanja od predsedničkih dužnosti, preporučujemo mu da odustane od politike i da se posveti životu u manastiru, koristeći dobre odnose koje ima sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

Нити један атеиста кога поѕнајем не подржава геј бракове, чак ни они ѕалуђени комуниѕмом, иѕ чега ми врло логично следи да је Андрија Шрек(прави Србин!!!:rotf:) геј, да не кажем педере.

http://ateisti.com/misionarski-rad-predsednika-nikolica/
Podsetnik
ateisti Srbije su za promenu Srpske zastave,himne i grba. Podrzavju gay paradu i gay brakove.
Podenli su na desetina krivicnih prijave protiv SPC.
Vodja i glavni ideolog ateista Srbija je Andrija Srek. Koji radi kao maneken i foto-model po njegovoj prici.

Није ово АНДРИЈА ШРЕК него АНДРИЈА ДРЕК ... смешна креатура, педерски лобиста и безбожна сподоба...па шта сада тај Дрек мисли - да нас 98% верујућих у Србији због шачице тзв.атеиста
не смемо да се понашамо у складу са својим верских осећањима... свашта...

Није ово АНДРИЈА ШРЕК него АНДРИЈА ДРЕК ... смешна креатура, педерски лобиста и безбожна сподоба...па шта сада тај Дрек мисли - да нас 98% верујућих у Србији због шачице тзв.атеиста
не смемо да се понашамо у складу са својим верских осећањима... свашта...

Po toj statistici sam i ja upao u tih 98% pošto sam se na popisu izjasnio kao pastafarijanac, odnosno pripadnik crkve letećeg špageti čudovišta.

Gledaj ti bolje na ulici i u svojoj okolini, koliko ima onih što su stvarno vernici i onih koji se tako deklarativno izjašnjavaju....

Po toj statistici sam i ja upao u tih 98% pošto sam se na popisu izjasnio kao pastafarijanac, odnosno pripadnik crkve letećeg špageti čudovišta.

Gledaj ti bolje na ulici i u svojoj okolini, koliko ima onih što su stvarno vernici i onih koji se tako deklarativno izjašnjavaju....

Да било шта знаш о вери - било би ти јасно да си ти најмање позван да оцењујеш ко јесте а ко није ПРАВИ или СТВАРНИ ВЕРНИК. z:((
Вероисповест је лична и приватна ствар сваког појединца и има се поштовати изјашњавање грађана по том питању!!!

vidi se da nije kršten...a zovu sebe ateisti srbije, a tamo nijednog srbina..sve neki melezi, mestici, mulati, zambosi...šta li su ko će ga znati...Bog mu pomogao..
Србин је онај ко се тако осећа и, много важније, сваки онај ко се тако изјасни приликом пописа становништва.

"чисти Срби" (као и "чисти Хрвати", или "чисти Грци", "чисти Турци", и тако даље) су измишљотина националних романтичара из 19 века (један од њих, Ђура Јакшић, умро је од последица батина које је добио од србијанских жандара, такође је анатемисан од стране СПЦ јер је писао против мантијаша) а сада то одржавају на "површини" национал-шовинистички идеолози, јер су се народи на Балкану мешали хиљадама година.

Бити ово или оно на Балкану је политичка категорија.

Poslednja izmena:
Србин је онај ко се тако осећа и, много важније, сваки онај ко се тако изјасни приликом пописа становништва.

"чисти Срби" (као и "чисти Хрвати", или "чисти Грци", "чисти Турци", и тако даље) су измишљотина националних романтичара из 19 века (један од њих, Ђура Јакшић, умро је од последица батина које је добио од србијанских жандара, такође је анатемисан од стране СПЦ јер је писао против мантијаша) а сада то одржавају на "површини" национал-шовинистички идеолози, јер су се народи на Балкану мешали хиљадама година.

Бити ово или оно на Балкану је политичка категорија.
Комуњарска пропаганда да би лакше манипуласали тамо неким анационалним пролетерима и осталим измишљеним категоријама.
Исто као кад љибераљфашистоиди ладно изјаве да не постоје расе, али црЊачке квартове избегавају у широком луку!

Ne znam, ali meni ti Ateisti Srbije, sve vise lice na ove iz LGBT kojima su prava i pricaju kako su im prava ugrozena, i zale se na diskriminaciju zbog imena Bogoljub, jer je Bozic neradan dan, kao i zato sto se rec bog pominje u himni.
Ateisti mogu da misle da je ono gore samo smesno, i da im bude svejedno, a niko zivi ne kuka oko toga i ne tuzi vladiku, predsednika i bilo koga drugog ko se iznasnjava kao pravoslavac.

Поднеси ти тужбу у Salt Lake City-ју против Обаме као атеиста зато што се заклиње на Библији и то ове године на две Библије, а нашег председника остави на миру :rtfm:

Dokon pop i jarice krsti.

Zanimljivo da ni ateisti ne zele konstruktivnu ulogu u drustvu.

Meni su najbolji ovi koji tvrde da zapad radi na tome da unisti pravoslavlje haha. Grcima, Bugarima i Rumunima je zabranjeno da ispovedaju veru je li tako? Srbima u Americi je zabranjeno da ispovedaju veru grade crkve okupljaju se oko vere je li tako?

Svasta su u stanju izmisliti samo da bi sebi digli cenu. Sa druge strane komunizam je jevrejsko americko vatikanska zaveraz:D

Meni su najbolji ovi koji tvrde da zapad radi na tome da unisti pravoslavlje haha. Grcima, Bugarima i Rumunima je zabranjeno da ispovedaju veru je li tako? Srbima u Americi je zabranjeno da ispovedaju veru grade crkve okupljaju se oko vere je li tako?

Svasta su u stanju izmisliti samo da bi sebi digli cenu. Sa druge strane komunizam je jevrejsko americko vatikanska zaveraz:D

Pa argumenata i za i protiv ovoga što si napisao bi se moglo naći...

Misliš da je "slučajnost" ovo sve što se dešava Srbima, Grcima, Jermenima-relativiziranje genocida nad njima od strane američkih saveznika Turaka... ?!

. . .

Poslednja izmena od moderatora:

Kazu papir trpsi sve, a u ovom slucaju forum. Postoje razni nacini kako se unistava pravoslavlje, raskolima, kao sto je u Bugarskoj, Grckoj, unijacenjem, uvodjenjem novina u bogosluzenja, svodjenje vere na tradiciju itd. Pametnom dovoljno.

Очекивати од човека који стоји на челу Србије, да пљуне на историју и традицију Срба и њихове државе – то је заиста болесно. Па чак и да председник, лично, није религиозна личност.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back