- Poruka
- 23.504
Da, baš on. On na žalost svojih navijača reeeeetko se raduje pobedi n ad Zvezdom.PARTIZAAAAAAAAAAAAAAAAAN.!!!!!!!!!!!!! heheheh

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, baš on. On na žalost svojih navijača reeeeetko se raduje pobedi n ad Zvezdom.PARTIZAAAAAAAAAAAAAAAAAN.!!!!!!!!!!!!! heheheh
Киша пада ја се клизам.....ceрем ти се на црвену звезду.
Vidi, vidi, kako pametno besedi ovaj vrli vernik. Inače se na sve strane razbacuje pravoslavnim vrlinama, a usta su mu puna visokomoralnih biblijskih citata, a kao što se vidi iz priloženog, i sranja.
Ne slazem se sa tim da cemo ikada otkriti sve zakone u kosmosu. Postoji jedan projekat koji je nedavno pokrenut. Projekat se zove naturalis koji ce pokusati da objedini zakone koje do sada znamo o prirodi. Naturalis bi predstavljao jedan univerzalni zakon kojim ce moci da se najblize odredi neko od buducih stanja posmatranog sistema. Cak i pokretaci tog projekta ukljucujuci i Howfkinga smatraju da se nikada nece moci doci do apsolutnog univerzalnog zakona. Citat koji si naveo treba shvatiti kao metaforicnu-figurativnu predstavu njegovih ubedjenja o buducnosti.
Hvala sto podrzavas temu i nesumnjam u tebe da ces pronaci smisao u tome sto pisem. ;-)
Sto izvuce ovu temu cccc,krenuo sam da je citam i stigao skoro do pred kraj-smucila mi se a nema a od astronomije u njoj![]()
moze li neko da mi kaze gde moze da se gleda kroz teleskop, postoji li neki klub amatera ili tako nesto...
ako neko ima teleskop i voljan je da mi kaze i pokaze nesto o tome posto bih verovatno kupio teleskop, a ne znam koji...