Astronomija - komentari

PARTIZAAAAAAAAAAAAAAAAAN.!!!!!!!!!!!!! heheheh
Da, baš on. On na žalost svojih navijača reeeeetko se raduje pobedi n ad Zvezdom.:lol::lol::lol: Ali da ne odmičemo od teme. Nauka je tek u povoju. Nikako na svom kraju. Nije dovoljno sazrela da da odgovore na sva pitanja. Ali polako i sigurno otkriva prirodne zakone i koristi ih u cilju upoznavanja i poznavanja svih prirodnih tajni. I onih drugih koje nisu prirodne.;)

Ne slazem se sa tim da cemo ikada otkriti sve zakone u kosmosu. Postoji jedan projekat koji je nedavno pokrenut. Projekat se zove naturalis koji ce pokusati da objedini zakone koje do sada znamo o prirodi. Naturalis bi predstavljao jedan univerzalni zakon kojim ce moci da se najblize odredi neko od buducih stanja posmatranog sistema. Cak i pokretaci tog projekta ukljucujuci i Howfkinga smatraju da se nikada nece moci doci do apsolutnog univerzalnog zakona. Citat koji si naveo treba shvatiti kao metaforicnu-figurativnu predstavu njegovih ubedjenja o buducnosti.

Hvala sto podrzavas temu i nesumnjam u tebe da ces pronaci smisao u tome sto pisem. ;-)

Chao ovde je b.r.z. ; Prochitao sam vashe komentare i neslazjem se sa istim. Shta vishe mislim ,tj.tvrdim da sam sve pojave u prirodi objedinio u JEDNU CELINU barem shto se tiche astro-fizike i quantne-fizike.

,,,mrzi me da tražim temu za koju bi ovo pitanje bilo najadekvatnije, ne sumnjam da među vama ima onih koji će ovo, kao iz rukava,....mnogo je vremena prošlo od kako sam radio na astronomiji,...kao neobaveznoj materiji,...očigledno, nedovoljno,...Molim vas, koje je to nebesko telo,..od Beograda gledano na istok,...po mojoj proceni, oko20stepeni,...veoma je sjajno, možda najsjajnije,...Hvala!

OOO, ne, ovde svi spavaju,...ili zvezde gledaju,....?!

Poslednja izmena:

Back