Astrolozi izglasali koji je najpametniji horoskopski znak

Decenijama vlada to mišljenje među astrolozima,nije to svežijeg datuma.
I nije pogrešno, stvarno ih ima ogroman procenat inteligentnih iznad proseka
I takođe većina astrologa obožava Vodolije
Mada među njima kola i izraz "Ludi Vodolija" :malav:
nema izraz ludi astrolog
dovoljno je reci astrolog
jer se prisvojni pridev podrazumeva :lol:

Pa, kako shvatam, novo doba je i doba Vodolije... a ako je tako, izgleda da svi upadamo u doba opamećivanja na lakši ili teži način.
Ima tu nečega, ima... Vodolije (nijednom još nisam srela nikog u tom znaku, a živim poprilično dugo, što nešto znači :zcepanje: ), moraju biti nešto posebno u odnosu na sve što sam već srela.
Inače, pre nego što sam ušla na temu, mislila sam da...iz neke moje sentimentalne ludosti, očito, Ovnovi treba da budu vodeći na listi. Ha!
Ima istine dosta.
Žena mi je bila vodolija i ja sam takve (slične) tekstove čitao i pratio na njenom primeru,..
Priznavala je ona meni da sam ja pametniji,.. :lol:
jer pametniji popušta,.. :D .. ( msm ne bih ja njoj popustio pa da se svet preturi naglavačke,.. )
Ovnovi su sa njima u kombinaciji dvaput bolji,..

kako cenis napr ko je pametan, imas li neki sistem ili u razgovoru ono imas test krivine na koje cekas kako ce da reaguje?
Ako misliš na inteligenciju, ona nema nikakve veze sa tim da li je neko normalan ili nije!
Nemam neki svesni utvrđeni kriterijum, to se jednostavno vidi iz sklopa rečenica, smisla tih rečenica i sl.
Inteligencija se lako provali, ali karakter ne tako brzo

Ako misliš na inteligenciju, ona nema nikakve veze sa tim da li je neko normalan ili nije!
Nemam neki svesni utvrđeni kriterijum, to se jednostavno vidi iz sklopa rečenica, smisla tih rečenica i sl.
Inteligencija se lako provali, ali karakter ne tako brzo
reko ja onoj da smo mozda brat i sestra iz nekih proslih zivota.

Ispitani su astrolozi koji horoskopski znak i zašto ga smatraju najpametnijim, većina se složila sa istim.
Ovo je, prema njima, najpametniji horoskopski znak!

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku neprestano su u potrazi za mudrošću, uvek izražavaju svoje mišljenje i radije govore istinu, čak i na sopstvenu štetu. Objektivni su u izjavama i ne dozvoljavaju da se emocije mešaju u njihove postupke. U pitanju su Vodolije..:malav:

Vodolije su nezavisne, a svaki pokušaj da im ograničite slobodu predstavlja provokaciju i mogućnost prekida odnosa sa njima. Samo sloboda i nezavisnost - to su uslovu za njihovu sreću.

Spolja mogu izgledati kao bezdušni i hladni ljudi, ali iznutra su prijateljski raspoloženi i uvek će pokušati da pomognu onima koje smatraju svojim prijateljima.

Vole kada su ljudi okolo srećni i uvek će pokušati da se osećaju još bolje ne očekujući ništa zauzvrat. Jedino što im je zaista važno je da im niko ne ograničava slobodu i da mogu živeti bez ikakvih obaveza. Vodolija uvek teži da učini nešto korisno u životu i da posle smrti ostane upamćena.

Odlični su socijalni radnici i psiholozi, puno komuniciraju i aktivno se druže s ljudima. Vodolije su napredni mislioci svog vremena, često utiču na formiranje novih ideja i teorija, kako oko sebe tako i širom sveta. Međutim, istina je za Vodolije stvar od najveće važnosti u životu.

Nikada neće biti u dilemi da kaže ono što drugi misle, pa makar to bilo šokantno i bolno. Ljudi rođeni u znaku Vodolije su pak, puni paradoksa - kako u ponašanju prema drugima tako i u pogledu na život. Zanimaju ih potpuno suprotne stvari:

Vole usamljenost, ali na poslu će biti najkomunikativnija osoba na svetu. Sve u svemu, veoma su zabavni, a zbog toga što neprestano teže intelektualnom podsticanju svesti i otkrivaju nešto novo, smatraju se najpametnijim znakom Zodijaka.

zena-lepa-shutterstock_259146884.jpg

https://ddl.rs/zabava/astrolozi-izglasali-koji-je-najpametniji-horoskopski-znak/
Vodolije 🤣🤣🤣🤣🤣

Back